Home \ index
 

Din svigerfamilie imponerer.

 

Uansett om du allerede kjenner svigermorene dine eller møter dem for første gang, håper vi alle at du kan imponere svigersammene dine. Dine handlinger viser ikke bare hvilken type person du er, de danner også grunnlaget for ditt forhold til dem i fremtiden. De kan være folk som anser seg for moderne kongelige eller de som filmen «Min kone, svigermor og meg», så det er viktig å forberede deg.

                  

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Hvis du er kvinne, gjør du en subtil makeover. For mye sminke kan ofte gi inntrykk av at du har feil. La eyeliner vekk. Mål på "bare jenta naboen" se. Det fungerer bra med potensielle svigermor. Hun vet at hennes barnebarn naturlig vil være vakker. Det er alt hun er bekymret for.       
 2.  
 3.             2      Hvis du er en mann, ikke bruk for mye etterspark. Ingen vil sitte ved spisebordet og smake JOOP mens du tygger. Det samme gjelder for kvinner og parfymer. Sofistikering er nøkkelen.        
 4.  
 5.             3      Kleskode er casual chic. For en mann som er jeans og skjorte. Et par treningsbukser og hvite sokker for å sette buksene på seg, eller til og med joggesko, vil sørge for at svigermorene raskt pakker sin vakreste sølvtøy.        
 6.  
 7.             4      For en kvinne skal kleskode også være casual-chic. Nice bukser og en bluse er nok. Du kan også ha en fin kjole som ikke er for avslørende. Ikke bruk sko med for høye hæler. Ikke bruk for mye smykker. Du er ikke et juletre.        
 8.  
 9.             5      Snakk høflig. Husk detaljene. Takk Hvis maten blir brent, så spis den eller la den bli. Ingen liker det når du forteller dem at maten ikke smaker godt.        
 10.  
 11.             6      Ikke drikk for mye alkohol. Jeg vil til og med råde deg til ikke å drikke alkohol. Hvis du er tvunget på deg, drikk drikken langsomt for å unngå å bli fylt på nytt. Det siste du vil ha, er å være full og fortell svigerfamilien hvor god din partner er i sengen.        
 12.  
 13.             7      Ikke vær overfylt til din partner når svigersammene dine er i nærheten. Henger på ham, kjærtegner og kysser ham / henne for mye, gir ikke et godt inntrykk. Det er irriterende. Det er enda mer irriterende for observatører. Det sender også en uttalelse: "Han er min nå". Din svigermor vil ikke være glad for det. Det samme gjelder en kvinne i forhold til sin far.        
 14.  
 15.             8      Ikke prøv å høres ut som om du er en helt, et geni, en idiot, en oppfattet, bortskjemt eller noe sånt. Modesty er attraktivt. Ingen er perfekt.        
 16.  
 17.             9      Gjør komplimenter om huset, leiligheten, teltet eller hvor de bor. Selv om veggmuren smuldrer, faller gardinene, eller rotter kommer ut av søppelbøtten. Det er et raskt besøk, og du gjør det for din partner som du elsker. Dette handler ikke om deg.        
 18.  
 19.             10      Hvis du er fornærmet, degradert, tømt eller på annen måte, smil og bite tungen. Hvis du ikke kjenner en kommentar som er både morsom og inneholder et skjult innuendo for å spore det, spilder du tiden din bare å tulle den. Det fører bare til en kamp.        
 20.  
 21.             11      Si gode ting om partneren din uten å overdrive. Du vil at de skal vite at du elsker ham / henne, men du vil ikke høres besatt. En lys og rask kommentar som "Han er strålende på fotball, jeg har gått på noen av spillene hans og han er et talent" er en god veiledning. Ikke som "OH MY GUD, DIN SON ER HORISONTAL! Han er den neste Maradona! Jeg masserer selv føttene etter trening hvis han bærer stinkende sokker så han kan spille igjen neste morgen" - la det bli ,        
 22.  
 23.             12      Takk mens du gikk på invitasjonen til den vakre kvelden du hadde, og la dem få vite at du likte det. Smil. Glem aldri å smile.                  
 24.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

             
Index populær:
Del uttrykk med eksponenter.

Bli med wikiHow.

Gjør riktig på foreldrene til kjæresten sin.

Avtale med småbarn som sier nei.

Få gorilla lim fra hendene.

Slå en blomsterbue.

Lag en dobbel Palstek klatringsknute.

Forhindre sjokk ved elektrostatisk utladning.

Lag et Tornado Emergency Kit.

Løs gåten med vannkanne fra Die Hard 3.

Lei et lykkelig og fredelig liv.

Oppfinne ord.

Besøk en familiefest som autist.

Unngå stress i juletiden.

Forbedre forholdet til din ektefelle.

Kjenne tidlig symptomer på graviditet.

Tine frossen brystmelk.

Avtale med en lykkelig tenåring.

Lys en gassbrenner.

Rapporter vandalisme.

Øk din følelsesmessige intelligens.