Home \ index
 

Forlenge batterilevetiden til mobiltelefoner.

 

Mange bruker i dag en mobiltelefon i stedet for et fast telefonnummer, men siden mobiltelefoner kjører på batterier, er det viktig at de vedlikeholdes riktig lenger.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Forlenge tiden mellom belastninger  ,

    
   
 1.            1      Slå av telefonen. Dette er trolig den mest effektive og enkle måten å forlenge batterilevetiden på. Hvorfor? Dette sparer energi og holder telefonen ladet. Hvis du ikke har tenkt å hente telefonen, for eksempel, mens du sover eller utenfor kontortid, slår du bare av den. Og gjør det samme hvis du befinner deg i et uopptatt område (som i undergrunnsbanen eller fjerntliggende områder, da den konstante søken etter et nettverk tar opp mye batteristrøm.) Noen mobiltelefoner har en automatisk lagringsfunksjon, men det oppstår vanligvis først opp etter 30 minutter uten nettverksmottakelse også. Inntil da er mye batteristrøm allerede bortkastet. Hvis du ikke trenger å svare på anrop, men bruk smarttelefonen som en PDA ("personlig digital assistent"), deaktiver telefonfunksjonen (slå på flymodus).       
 2.  
 3.             2      Ikke søk etter nettverksdekning. Hvis du befinner deg i et område med dårlig eller ingen nettverksdekning, prøver telefonen hele tiden å få bedre mottak og bruker mye batteristrøm. Du har kanskje allerede opplevd det hvis du noen gang har glemt å slå av telefonen din på et fly. Den beste måten å utvide batterilevetiden er å bruke telefonen bare der du har en god mottakelse. Hvis du ikke finner en perfekt mottak, legg til en signalforsterker som gir deg perfekt nettverksdekning nesten overalt.        
 4.  
 5.             3      Lad batteriet og vent alltid til det er helt tomt. Ikke lade telefonen din hvis batteriet har flere timer juice, med mindre det er svært viktig. Lad bare batteriet når det er helt utladet og lad det helt opp.        
 6.  
 7.             4      Slå av vibratorens vibrator og bruk bare ringetonen. Vibrasjonsalaret bruker kun ekstra batteri. Slå ringevolumet ned så lavt som mulig.        
 8.  
 9.             5      Slå av lysene på mobiltelefonen din. Lysene lar deg lese din mobiltelefon i sterkt lys eller ute. Lyset bruker også mye batteri. Hvis du kan uten dem, vil batteriet vare lenge lenger. Hvis du virkelig trenger belysningen, kan du angi varigheten på mange telefoner, hvor lenge det lyser. Forkort perioden. Vanligvis er et eller to sekunder nok. Noen telefoner har en omgivende lyssensor som slår av lysene i sterkt lys og slår dem på i mørkere omgivelser.        
 10.  
 11.             6      Ikke bruk unødvendige funksjoner. Hvis du vet at du ikke kan lade telefonen for en stund, unngå å bruke kameraet eller en Internett-tilkobling. Blitsfotografering gjør batteriet tomt veldig raskt.        
 12.  
 13.             7      Hold samtaler kort. Selvfølgelig er det åpenbart, men hvor mange ganger har du opplevd noen som sier, "Jeg tror at batteriet mitt er tomt", men fortsetter samtalen sin i flere minutter? Noen ganger er det tomme batteriet bare en unnskyldning for å avslutte en samtale (og en veldig god), men hvis du virkelig vil spare batteristrøm, hold den kort.        
 14.  
 15.             8      Slå av Bluetooth-funksjonen. Dette vil tømme batteriet veldig raskt.        
 16.  
 17.             9      Det samme gjelder for WIFI, GPS og Infrarød-funksjoner hvis telefonen har disse funksjonene. La dem av med mindre du trenger dem.        
 18.  
 19.             10      Angi lysstyrken på skjermen til laveste nivå.        
 20.  
 21.             11      Bruk GSM i stedet for 3G - Ved å bruke telefonen i 3G / Dual-modus, tømmes batteriet raskere enn bare ved bruk av GSM-modus. Ta en titt på spesifikasjonene til telefonen din, og du vil se to forskjellige batteritid - vanligvis bare 50% mer i GSM-modus.        
 22.  
 23.             12      Hvis du har en smarttelefon, må du ikke bruke bevegelige eller animerte bakgrunnsbilder eller videoer. Animerte bakgrunnsbilder tømme batteriet ditt veldig raskt.        
 24.  
 25.             13      Bruk en svart bakgrunn hvis mulig. AMOLED viser forbruker mye mindre batteri for å vise svart i stedet for hvitt. Når du surfer på Internett, bruker du nettsteder som Blackl [1] som viser Google på en svart i stedet for en hvit bakgrunn.                  
 26.  
             

    2      Forlenge levetiden til et batteri  ,

    
   
 1.             1      Initialiser et nytt batteri riktig. Et nytt batteri skal alltid være fulladet før første bruk for å oppnå maksimal kapasitet. Nikkelkadmiumbatterier må først lades i 16 timer og fulladet og utladet i 2-4 ganger, mens litiumionbatterier skal lades på om 5-6 timer. Ignorer det når telefonen sier at batteriet er fullt - dette er normalt, men det er ikke nøyaktig hvis batteriet ikke er initialisert ennå.        
 2.  
 3.             2      Lithium-ionbatterier skal aldri bli helt utladet! I motsetning til Ni-Cd batterier, reduseres litium-ion batterilevetid hver gang de er helt utladet. Du bør laste den når batterimåleren bare viser et dash. Litiumionbatterier, som de fleste batterier, har en begrenset levetid.        
 4.  
 5.             3      Hold batteriet kjølig. Sett batteriet i kjøleskapet. Batteriet varer lengst når det brukes ved romtemperatur, og ingenting påvirker ytelsen mer enn høye temperaturer. Du kan ikke påvirke været, men ikke la mobiltelefonen din i en varm bil eller i direkte sollys - og ikke bære det i lommen, fordi kroppsvarmen øker temperaturen. Kontroller også batteriet under lading. Hvis det føles altfor varmt, kan laderen være defekt.        
 6.  
 7.             4      Lad batteriet ordentlig. De fleste nyere mobiltelefoner har litiumionbatterier, mens eldre modeller vanligvis har nikkelbatterier. Les etiketten på baksiden av batteripakken eller spesifikasjonene i brukerhåndboken for å finne ut hva slags batteri det er.  
    
  • Nikkelbatterier (NiCd eller NiMH) har ofte det misforståelige fenomenet "minneeffekt". Som beskrevet i Wikipedia og mange andre ekspertkilder, refererer begrepet "minneeffekt" generelt til forringelsen av NiCd-batterier (og andre) batterier, som i mange tilfeller er misvisende for forbrukerne, som senere forlenger batteriets levetid forkorte ved overladning for å "overta" batteriet.  
  •  
  • [Dette avsnittet angir feilaktig følgende: Hvis du lade batteriet delvis nok nok ofte, vil batteriet "glemme" at det helt kan lade opp. Et nikkelbatteri som lider av minneeffekten kan overhøres ved å være helt utladet og deretter fullt oppladet (noen ganger flere ganger). Den aktuelle perioden mellom overhalinger varierer. En god regel for nikkelbatterier er å fullføre dem hver 2. til tre uker, og bare hvis du har en lader tilgjengelig].
  •  
  • Li-ion-batterier vil forbli fullt funksjonelle hvis de er nøye ladet og deretter lagret i halv full stand. De krever ikke "overhaling".
  •  
  • Lad alltid batteriene opp med en kompatibel lader, og ikke bruk en lader som overoppheter batteriet.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Oppbevar batteriene riktig. Hvis du ikke skal bruke batteriet i lang tid, fjern det fra telefonen og oppbevar det på et kjølig, tørt, men ikke frysende sted (i en lufttett beholder i kjøleskapet, men ikke i fryseren). Hold den unna metallobjekter som kan forårsake kortslutning. Litiumionbatterier er ikke konstruert for å fungere i svært kalde temperaturer, fjern batteriet fra kjøleskapet minst en time før du vil bruke det igjen. Litiumionbatterier oksiderer minst når de lagres ved 40% ladning. Ikke lag et litiumbatteri ved lav spenning. Lad opp batteriene etter lagring.        
 10.  
 11.             6      Rengjør kontaktene på batteriet og mobiltelefonen. Over tid kan det komme smuss på kontaktene, noe som kan påvirke effektiviteten av kraftoverføringen. Rengjør med en bomullspinne eller isopropylalkohol. Hvis kontaktene er laget av to forskjellige metaller, for eksempel gull og tinn, kan det oppstå akselerert korrosjon, også kjent som "galvanisk eller biometrisk korrosjon". For å fjerne korrosjonen fra kontaktene, er det ofte nødvendig med løsemidler som aceton eller neglelakk. Forsiktig: Disse løsningsmidlene oppløser plast, så bruk en bomullspinne for å unngå å skade batterikassen eller mobiltelefonen.        
 12.  
             

    3      Batterisviktindikatorer  ,

    
   
 1.             1      Følgende tegn angir batterisvikt:  
    
  • Nytt liv etter oppladning blir kortere.
  •  
  • Batteriet blir uvanlig varmt under ladingen.
  •  
  • Batteriet blir uvanlig varmt når du bruker telefonen.
  •  
  • Batteriet utbuler.
  •  
  • Batteriet blir vanskelig på ett sted.
  •  
         
 2.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

      

            Les mer... (2)      
Index populær:
Bruk en tidlig graviditetstest.

Sett på et bånd.

Brett et ark papir i tredjedeler.

Planlegg en ordentlig daglig rutine for babyen din.

Måling av sammentrekninger for arbeidskraft.

Lag grønn øl uten matfarging.

Grow grønn paprika.

En komplikasjonsfri graviditet til tross for humane papillomavirus.

Skriv et læringsmål.

Bryt betong.

Avslutt barnets stridigheter.

Finn den resulterende kraften til et objekt.

Hvordan beskytte familien sin.

Bli kvitt en svetteboks.

Dissuade barn fra rusmidler.

Gjennomfør en trepartskonferanse med Blackberry.

Kontrollmeditasjon og chakraer.

Tegn en hamburger i Adobe Illustrator.

Stopp å bekymre deg for noe som skjer med deg eller din familie.

Hjelper din kone i fødsel.

Del uttrykk med eksponenter.