Home \ index
 

Frigjøres fra husarrest.

 

Fikk du husarrest av en eller annen grunn og savner nå alle de kule tingene du kunne ha gjort? Med litt iver, viser du foreldrene dine at du har lært leksjonen din og er klar til å endre eller allerede har endret seg. Start i trinn 1 for å lære mer!

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Vis hjemmeansvar  ,

    
   
 1.            1      Endre holdningen din. Først og fremmest endre din holdning hjemme. Du er sannsynligvis sur på foreldrene dine for husarrest og andre ting. Det er greit! Alle er i dårlig humør og stresset ut. Hvis du vil vise foreldrene dine hvordan ansvarlig og voksen du kan oppføre deg, må du håndtere ditt dårlige sinn som voksen.  
    
  • Ikke vær i dårlig humør og kjør ikke rundt med en lur når du er i huset. I stedet, bruk husarrest for ditt eget gode og opphold i godt humør.
  •  
  • Ikke vis passiv-aggressiv eller uhøflig oppførsel mot foreldrene dine. Selv om du er blitt arrestert, fører loafing ikke til at du blir løslatt fra husarrest.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Behandle foreldrene dine på en vennlig og respektfull måte. Når du snakker med dem, bruk høflige ord som "takk", "takk". Snakk i en rolig, rolig og vennlig tone. Hvis det er mulig, gjør noe godt for dem, for eksempel å åpne døren om morgenen når de forlater huset eller rydder opp sine retter etter å ha spist.        
 4.  
 5.             3      Hjelp i husholdningen. Gjør hushjelp for å vise at du er klar til å vokse opp og ta ansvar. Sug huset, rengj toilettet, rengjør vinduene, hold rommet rent, gjør oppvasken og ryd deg opp, uansett hva de yngre (eller rotete) søskenene har forlatt.  
    
  • Spør foreldrene dine om du kan hjelpe dem med noe.
  •  
  • Dine foreldre vil også være en stor hjelp hvis du rydder opp garasjen eller kjelleren, da de vanligvis ikke føler seg som de tidkrevende oppgavene.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Hjelp dine familiemedlemmer. Vær veldig snill mot dem og hjelpe dem, eller gjør noe bra for dem. For eksempel kan du leke med dine yngre søsken eller hjelpe dem med å gjøre seg klar om morgenen (eller til og med hjelpe dem med leksene sine!), Eller du kan lage en deilig middag til din bestemor og ta den med til henne. Hjelp foreldrene dine ved å stryke arbeidsklær eller tilberede lunsj til dem.  
    
  • Spør først om familiemedlemmene virkelig trenger hjelp.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Finn et annet tidsfordriv for hjemmet. I husarrest har du ikke lov til å gjøre noe som ellers er morsomt. Normalt vil du bare sitte og irritere deg fordi du kjeder deg, men med denne oppførselen vil foreldrene dine ikke hente husarrest tidligere.  
    
  • Les for eksempel en bok. Dette kan være veldig avslappende og gi deg en frigjørende følelse.
  •  
  • Bruk tiden til å lære deg noe nytt. Du kan lære å kaste bedre, tegne noe eller det du kan.
  •  
                   
 10.  
             

  Del 2      Viser ansvar på skolen  ,

    
   
 1.             1      Respekter lærerne dine. Gi dem den samme respekten du vil gi en militær person. Snakk med dem høflig, vær oppmerksom når du snakker og unngå snarte kommentarer. Du bør også ærligst be om råd og hjelp og virkelig sette pris på deres støtte. Et ærlig forhold til en ellers gretten lærer vil hjelpe deg med å bli bedre.  
    
  • Men hvis du var mer av et problem student før, husk at det tar litt tid for lærerne dine å stole på deg.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vær snill mot klassekameratene dine. Du bør ikke mobbe, irritere eller krangle med dine klassekamerater. Hvis noen vil slå deg, få en voksen til å hjelpe. Alle som gjør narr av deg, vil bare ha problemer og er ikke verdt tiden uansett. Dette er bare idioter!        
 4.  
 5.             3      Forbedre karakterene dine. Gjør ditt beste på skolen og prøv å forbedre karakterene dine. Rask gjør leksene dine, lær hvordan du gjør lekser, og spør lærerne dine hvis du kan tjene ekstra poeng.        
 6.  
 7.             4      Ta om nødvendig undervisning. Hvis et emne er spesielt vanskelig for deg, spør etter en veileder eller bli lenger etter skolen for å lære. Spør vennene dine om hjelp hvis de er bedre enn deg i et emne.        
 8.  
 9.             5      Også veilede deg selv. Hvis du er god i et bestemt emne, spør læreren din om det er noen i klassen eller parallellklassen som kan bruke din hjelp. Å ta ansvar som dette og hjelpe andre mennesker vil imponere foreldrene dine enormt.        
 10.  
             

  Del 3      Snakk med foreldrene dine  ,

    
   
 1.             1      Ha en samtale med foreldrene dine. Etter å ha vist foreldrene dine hvor ansvarlige du er, be dem om en alvorlig samtale. Du kan for eksempel si:  
    
  • "Mamma, pappa, er det greit å snakke om min oppførsel etter middag? Det ville vært fint å finne en løsning sammen."
  •  
         
 2.  
 3.             2      Forklar din oppførsel. Begrunn hvorfor du oppførte seg dårlig tidligere. De skal kunne forstå dine følelser og tanker. Vis dem at du har gjort det rette eller at du har blitt overveldet med en eller annen situasjon. Si for eksempel noe som:  
    
  • "Beklager at jeg hadde en kamp med Becky, hun tok min journal og jeg følte meg skadet i mitt privatliv."
  •  
         
 4.  
 5.             3      Godta hvorfor din oppførsel var dårlig. Ikke snakk og ikke klandre noen andre. Du må forsikre dem om at du kan forstå foreldrene dine hvis de var onde, selv om du ikke er helt enig med dem. Bekreft deretter hvorfor din oppførsel ikke var bra. Så de ser at du har lært din leksjon. Du kan for eksempel si:  
    
  • "Det var galt å slå Becky, jeg vet at når hun treffer henne, gjør det ikke noe bedre, burde jeg ha kommet til deg."
  •  
         
 6.  
 7.             4      Jeg beklager og ber om tilgivelse. Beklager igjen, ærlig. Be foreldrene dine om å tilgi deg og hva de forventer av deg i fremtiden, slik at du forstår hverandre igjen.        
 8.  
 9.             5      Spør om de helt kan fjerne husarrest. Det er en stor risiko. Hvis du ofte er under husarrest og foreldrene dine var veldig sint på saken, vil forespørselen din falle på døve ører og gjøre situasjonen verre. Etter at du plutselig har opptrådt så pent, vil foreldrene dine bli latterliggjort og lurt. Vær forsiktig med det du sier.  
    
  • For eksempel, si: "Du hadde rett. Jeg gjorde en feil. Men jeg lærte virkelig av det. Jeg håpet du kunne frigjøre meg fra husarrest. Jeg lover deg, jeg vil ikke føre til problemer i fremtiden. "
  •  
         
 10.  
 11.             6      Spørsmål om reduksjon av husarrest. Det er tryggere å spørre om foreldrene dine kan begrense husarrest. For eksempel, hvis du skulle få huset arrestert i en måned, spør dem om de bare kan gjøre det i to uker.  
    
  • Formuler forespørselen din som følger: "Jeg tror du har sett at jeg også kan endre. Forhåpentligvis ser du det på den måten. Hvis jeg fortsetter å oppføre meg godt, kan du ikke frigjøre meg fra husarrest tidligere? "
  •  
         
 12.  
 13.             7      Se etter andre regler for husarrest. Lag andre grunnleggende forhold med foreldrene dine. Se om de kan gjøre et unntak for store hendelser som du ellers ville savne, for eksempel en skoleball eller sommerleir. Foreslå at du blir hjemme-låst i en uke hvis du får lov til å gå til disse hendelsene. Foreldrene dine vil vurdere dette som det beste alternativet.  
    
  • Du kan også spørre om noen begrensninger kan løftes. Du kan foreslå at du fortsetter å være under husarrest hvis du ser på visse TV-programmer eller tilbringe litt tid (mindre enn vanlig) på datamaskinen.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Tenk på ikke å be om unntak fra husarrest. Det gir deg ikke fordel, men har flere fordeler enn du tror. Ellers, hvis du knapt får husarrest, er god oppførsel nok til å gi foreldrene større frihet (så lenge du spør dem pent). Men hvis du ofte får husarrest, ta det med ro, så du har i fremtiden med foreldrene dine en stein på brettet.        
 16.  
             

  Del 4      Unngå fremtidige husarrest  ,

    
   
 1.             1      Finn andre måter å løse konflikter på. Du får vanligvis bare husarrest hvis du har problemer i skolen eller gått i strid med søsken, eller hvis du var moren til foreldrene dine. Det er helt forståelig å være i dårlig humør hvis du føler deg mishandlet. Men når alle er stadig i trøbbel, fordi han føler seg urettferdig, hva tror du ville bli av verden? Å være uhøflig og voldelig hindrer deg også i å løse et problem. I stedet snakk med personen du har et problem med eller spør en voksen om hjelp.  
    
  • Husk at noen ting i livet er bare harde og ubehagelige. Du kan ikke unngå noen ubehagelige situasjoner. Du ser mer ut som en voksen og mindre som et barn, når du reagerer rolig og rolig på disse situasjonene.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Finn andre læringsmetoder. Andre grunner til husarrest er for det meste dårlige karakterer. Det er fristende å fløyte på skolen og ha det gøy med venner, men det er veldig viktig å gjøre en innsats på skolen. Hvis du ikke gjør det, vil du ha det vanskelig å finne jobben din senere og vil ikke ha råd til deg. Hvis du ikke føler deg smart nok, snakk med en lærer. De kan hjelpe deg med å forstå emnet bedre.        
 4.  
 5.             3      Tenk på folkene du bruker fritiden din med. Noen ganger har venner en negativ innflytelse. Selv om vennene dine er ganske kule i seg selv, er du kanskje et problem sammen. Venner som legger deg i nød eller fare er egentlig ikke dine venner. De er egoistiske. Finn venner som virkelig bryr seg om deg.        
 6.  
 7.             4      Finn noen interessante hobbyer. Med en ny tidsfordriv som holder deg underholdt for en stund og holder deg unna ting som foreldrene dine ikke liker å se, reduserer du sjansene dine for å få huset arrestert. Begynn å spille et instrument, skriv noveller eller poesi, lær deg selv å tegne eller bare gjøre litt sport hver dag for å passere tiden.  
    
  • Sjekk ut wikiHow hvis du vil finne en ny hobby.
  •  
  • Eller bare lage wikiHow din hobby! Vi trenger alltid folk til å holde våre troll unna!
  •  
         
 8.  
 9.             5      Angi mål. Når du arbeider mot et mål, er du mer fokusert og unngår problemer. Så sett et mål og prøv å nå det. Kanskje du vil spare på en ny Xbox? Spør i nabolaget for sidelinjen aktiviteter og spar så penger sammen. Du kan til og med få foreldrene dine til å betale deg en liten mengde hvis du har skrevet en god karakter.  
    
  • Arbeide hardt vil ikke bare gjøre ting bedre for deg, det vil også vise foreldrene dine at du har vokst opp. De vil heller tilgi deg hvis du gjorde noe galt.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Prøv å slappe av og bryte ut av hverdagen. Når vår oppførsel får oss i vanskeligheter, gjør vi bare ting verre fordi vi er stresset, bekymret eller sint. Hvis du vil unngå husarrest, finne måter å deflate og fjerne deg selv fra utløserne av dårlig humør.  
    
  • En fin måte å gjøre det på, går en tur.
  •  
  • Lesing av en bok i et stille sted bidrar også til å slappe av.
  •  
         
 12.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

      

        
Index populær:
Lag et Tornado Emergency Kit.

Kontanter i gratis spinn på online kasinoer.

Lytt til din lokale flytrafikkontroll.

Finn en savnet person.

Sminke øyne.

Ta tak i en pjokk som er redd for å bade.

Berolig en naggy baby.

Sørger.

Eliminer statisk elektrisitet.

Vet hva du bør ha i vesken din.

Forhindre blødning under graviditet.

Oppfinne et produkt.

Heng en bildekjede på veggen.

Stimulere babyen din.

Fjern flytende latex.

Del uttrykk med eksponenter.

Glem hemmelighet.

Lagre ekteskap.

Reiser med barn som trenger dialyse.

Zorua i Pokémon blir hvit.

Heng en bildekjede på veggen.