Home \ index
 

Bruk toalettet som står oppe.

 

Hvis du panikk om bakterier eller av en annen grunn, viker unna å bruke offentlige toaletter, trenger du litt teknologi. La oss ta en titt på hva som sannsynligvis er den mest spennende måten å gjøre det på: Slik gjør du deg selv oppe!

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Preparatet  ,

    
   
 1.            1      Grip toalettpapir. Hytten du er inne vil forhåpentligvis ha nok eller du har tenkt på å ta med deg noe. Rull av så mye som du trenger for å tørke og for å skylle (slik at du ikke trenger å røre noe). Hvis du er i denne riktignok ganske uvanlig holdning, vil du være glad for å ha gjort det allerede. Du trenger ikke å gripe papiret og ikke risikere å snakke over buksene dine mellom beina.  
    
  • Hvis balsammen har et håndtak, kan du også bruke skoen eller ermet, ja. Men hvis det er en knapp, må du trykke, ta litt ekstra papir, slik at du ikke trenger å røre noe direkte.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Trekk buksene dine eller opp skjørtet. Legg føttene så at rumpen er sentralt over bollen. Men selvbeherskelse er fortsatt nødvendig, vi kommer til butikken senere. Vær sikker på at du er akkurat på den; Tross alt vil vi ikke at det kommer til uflaks.  
    
  • Hvis gulvet er skittent, bør du sørge for at klærne ikke kommer i kontakt med det. La buksene dingle på kneet.
  •  
  • Hvis du har noe i lommene, vær så snill å ta vare på det. Tross alt bør telefonen, lommeboken eller tastene ikke ende opp i bollen eller på gulvet.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Pass på at du kan se vannet på toalettet. Du må vite nøyaktig hvor du skal sikte, men du vil absolutt ikke bøye seg så lavt at du nesten holder hodet i bollen. Med mindre du lengter etter en utfordring, selvfølgelig. Hvis det er tilfelle, ha det gøy!                  
 6.  
             

  Del 2      Utførelsen  ,

    
   
 1.             1      Bruk hendene dine for å holde skinnene skilt fra hverandre slik at det ikke er noe - eller i det minste et veldig lite rot. Barnet bør ikke etterlate et stort merke.  
    
  • Av denne grunn bør du plassere toalettet et sted innen rekkevidde. Hvis du ikke vil gjøre det, må du holde det i hånden, men sørg for at det ikke kommer i kontakt tidlig med, er, gurkchen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Cheer opp, legg haken på brystet. Hvis du lener deg fremover, må magen bøye parallelt med ryggraden. Dette er faktisk bra for deg, da det vil sette organene i riktig posisjon slik at mindre press blir satt på dem. Og du trodde du bare unngikk bakterier!        
 4.  
 5.             3      Prøv å trykke lenge og hardt, men ikke for stramt! Hvis du gjør for mye innsats, risikerer du å få divertikulose. Så last ned din Braunload bare noen få megabyte, hvis du forstår.  
    
  • Du vet når du har gjort din virksomhet, og når du bare trenger en kort pause. Hvis du har gjort alt riktig så langt, kan du stå oppreist mellom svinger.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Slip en skinne når du kommer til toalettet. Jeg håper det ikke er så langt unna! Tørk så godt som mulig. Hva er normalt å gjøre mens du sitter eller står? Et spørsmål som holder tankene våken om natten.  
    
  • En undersøkelse av College Humor har funnet ut at 56% av folk rydder sine butter mens de sitter. Så det er begge veldig vanlige! Du kan også spørre vennene dine etter å ha sluppet den brune slangen.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ta det siste stykket toalettpapir, brett det et par ganger og skyll deretter. Pass på at hendene ikke kommer i kontakt med knappen eller håndtaket. Du har ikke kjempet så lenge bare for å miste krigen på målnivået!        
 10.  
 11.             6      Vask hendene dine. Etter den skitne virksomheten er det viktig at du vasker hendene dine. På grunn av mangel på hygiene har pesten spredt! Du vil ikke være ansvarlig for neste pestepidemi, ikke sant? Så bruk vann og såpe og tørk det av på en eller annen måte. Det er også viktig!  
    
  • Selv om du sannsynligvis ikke vil ha mye valg, men vet at papirhåndklær faktisk er mer hygieniske enn lufttørrere. Tror du ikke, ikke sant?
  •  
         
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                     
Index populær:
Bytt brystmelk erstatning.

Oppfordre en ung til å søke jobb.

Å være ektemannen til kjæresten din.

Kontroller trangen til perfeksjonisme.

Forhindre håravfall etter graviditet.

Dip Oreos i sjokolade.

Overlever strømbrudd.

Matvarer som skal unngås når du hviler barnet ditt.

Kontrollmeditasjon og chakraer.

Forbedre mors mors forhold til datteren.

Forbered deg på fasting.

Planlegg en Grand Canyon ferie.

For korrekt vurdering av en isoverflate.

Sy på sysømmen.

Eliminer statisk elektrisitet.

Undervise et barn å spise uavhengig.

Bruke talltastaturet.

Lagre en baby fra kvelning.

Det er slik din kusine liker deg.

Les et ultralydbilde.

Lytt til din lokale flytrafikkontroll.