Home \ index
 

Hva du trenger å gjøre for å få et forslag fra din venn.

 

Du har vært sammen for så lenge. Du elsker ham. Han elsker deg. Men likevel har det ikke kommet til dette magiske øyeblikket. Hvordan kan du få ham til å gjøre deg til et ekteskapsforslag? Bare følg disse trinnene for å finne ut.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Pass på at den er klar  ,

    
   
 1.            1      Pass på at han er klar til å ta det trinnet. Selv om du har vært sammen i over en eller flere enn fem år, betyr det ikke at han er klar til å gifte seg med deg. Noen menn vil gifte seg en dag, men bare når de er klare. "Villigheten" er en ting i seg selv: Det krever ofte følelsen av å ha "utmattet" seg selv, har opplevd eventyr og hatt moro ubundet - men føler også økonomisk trygg, moden og klar til å slå seg ned. Dette er alle gode grunner, så du bør ikke bare ignorere dem og tvinge ham til noe han ikke er klar for ennå. 
    
  • Se om han ikke bare er klar til å ringe deg kjæresten sin, men føles også knyttet til deg på en annen måte. Bli involvert med deg, få et kjæledyr sammen med deg, flytte med deg til et annet sted, eller bare være i samme sosiale sirkler som du kan argumentere for det.
  •  
  • Se om han allerede har hatt andre forhold. Hvis han har noen erfaring i relasjoner, bør du ikke være sjalu, men vær glad for at han allerede har opplevd noe med andre kvinner og dermed hans "jaktfeber" og ønsket om noe nytt har sikkert allerede avkjølt seg litt.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Pass på at dette er riktig tidspunkt i livet ditt. Hvert forhold er annerledes, og mange par som blir engasjert etter bare ett år eller to, kan føre ekteskap som er like vellykkede som andre par som har ventet fem eller ti år før de får "ja" har gitt. Hvis dette ikke er riktig tid i vennens liv, så spiller det ingen rolle hvor lenge du har vært sammen. 
    
  • Hvis han fortsatt er tinkering med sin karriere, er alle hans venner fortsatt single og ikke engang ser på et seriøst forhold, eller han har fortsatt mange personlige ting å gjøre, det kan ikke være for ham akkurat nå Best å gifte seg.
  •  
  • Hvis han føler seg personlig, økonomisk eller til og med fysisk ustabil, kan han ha andre ting i tankene.
  •  
  • Til tross for alt, bør du ikke glemme at det aldri er den perfekte tiden å gifte seg med. Hvis det ikke er "riktig tid" i mange år, kan noen ganger mer alvorlige problemer være årsaken.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Pass på at han ikke kan forestille seg en fremtid uten deg. Hvis du vil at din langvarige venn endelig skal gjøre deg til en søknad, bør du først forsikre deg om at han ikke lenger kan forestille seg sin fremtid uten deg. Jo, du har vært sammen i tre år, men betyr det at han vil være med deg i tretti år? Når han begynner sine setninger med en "vi" når han snakker om fremtiden og nevner å gå andre steder med deg, kjøper et hus med deg, eller til og med starter en familie med deg, så planlegger han sannsynligvis for alltid å bli hos deg. 
    Men hvis han aldri snakker om hva som kan være om seks måneder, selv om du planlegger å gå til et bryllup sammen, eller studerer i utlandet for en sommer, så kanskje han prøver å unnslippe emnet.  
         
 6.  
 7.             4      Få følelsen av hans syn på ekteskap. Noen menn finner ekteskap veldig tilfeldig: de ville ikke ha et problem å gifte seg, men ikke å gifte seg ville ikke bry dem heller. Hvis dette gjelder din venn, bør du ikke forvente at han skal være så begeistret for å gifte seg som deg, og akseptere at han ville gjøre det hovedsakelig for din skyld. Så du må gi mye drivkraft for å få drømmebröllopet ditt. 
    Men det kan også være at han aldri vil gifte seg med noen. Det er nesten umulig å få en mann som ikke tror på ekteskap i det hele tatt å søke om deg.  
                   
 8.  
             

    2      Forslag  ,

    
   
 1.             1      Direkte samtaler som om å gifte seg. For å unngå å bli overskredet av vennen din, bør du ta det rolig og sakte jobbe for å snakke om ekteskapet ditt. Du bør starte en uformell samtale om ekteskap, men det handler ikke om ditt mulig ekteskap. For eksempel kan du nevne noen som nylig giftet seg eller annonserte sitt engasjement, eller kommenterte en annonse som involverte engasjementer. En god ide ville være å starte samtalen med litt overraskelse eller til og med lett kritikk, for eksempel Sun: 
    
  • Du kan si, "En kollega av meg har nettopp kommet tilbake fra bryllupsreisen. Gjett hvor de var?! På stranden. Jeg synes det er rart, fordi stranden ligger nær oss, og vi går så godt som en gang i måneden. Jeg vil heller reise til et merkelig, eksotisk sted under min bryllupsreise. Gjør du ikke? "
  •  
  • Eller: "Kan du forestille deg at Johannes Merle har gjort en forespørsel i pariserhjulet? Jeg tror det passer dem perfekt, men jeg personlig vil ha det litt annerledes. "
  •  
         
 2.  
 3.             2      Nevn din felles fremtid. Men ikke si, "Jeg kan ikke vente med å få barn med deg!" Legg ganske enkelt en smart kommentar som fremhever fremtiden din sammen, enten det er ekteskap eller ikke. Hvis han ikke svarer på dine allusjoner, blir du enklere med setninger som "Hvis vi holder sammen, da...", "Hvis vi kontrakt, da..." og senere "Hvis vi gifte oss, da...". 
    
  • Se på hans reaksjon når du snakker om fremtiden, og hvis han foretrekker å fortsette samtalen eller unngå emnet.
  •  
  • Husk at selv om dette har spilt ditt sinn lenge, kan dette emnet fortsatt være nytt for ham, og han må først samle sine tanker. Forvent ikke et klart svar fra ham umiddelbart.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Planlegg en romantisk ferie. Hvis du tror at vennen din bare venter på den perfekte tiden å søke, spør om det er på tide å gå på ferie. Sørg for å gi ham nok tid til å gå på ferie (minst to til tre måneder) slik at han har tid til å se dette som et potensielt sted for et ekteskapsforslag. Men ikke nevne hvor perfekt ditt reisemål ville være for et program, men la det være alene.  
    
  • Hvis du ikke nevner at dette stedet ville være bra for å engasjere seg, vil det ikke føle seg press på deg.
  •  
  • Selv om han ikke foreslår deg på reisen, tror han kanskje han vil gjøre deg en når han ser deg i en romantisk setting hvor mange par er engasjert.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Hvis du ikke vil ha en dyr - eller ikke i det hele tatt - ring, nevner den for ham. Dette er et viktig poeng. Mange menn gjør ikke en søknad fordi de presser for å finne ut hvilken type ring de valgte en ønsker og hvilken ringestørrelse hun har. En annen grunn til at mange andre menn ikke skal gifte seg, er at de ennå ikke er klare til å bruke flere tusen dollar på en diamantring og tror at det vil ta aldre for at de skal få pengene sammen. 
    
  • Så du bør diskret hint hvis du ikke vil ha en dyr ring, eller til og med ingen i det hele tatt, så han vet at dette ikke trenger å være en faktor i hans engasjementsplaner.
  •  
  • Men du kan også uttrykke dine ideer om en ring ved å nevne noen andres. Du kunne "Har du sett ringen Sonja kom fra Nils? Jeg kan fortsatt ikke tro at hun ikke var opprørt med clunkeren på fingeren hennes. Jeg vil aldri ha en slik ring - jeg vil helst ha en liten, ren ring. "
  •  
         
 8.  
 9.             5      Hvis du ikke vil ha et kostbart bryllup, så nevner det. Selv om et ekteskapsforslag ikke må medføre et bryllup med en gang, er det for mange menn tanken om å gifte seg å være skremmende fordi de frykter at de aldri vil ha råd til en overdådig 400-års feiring, eller fordi de ikke kommer inn i hele bryllupet ønsker. Vel, hvis du bare planlegger et lite bryllupsfest i parken med rundt 50 av dine nærmeste venner og familiemedlemmer og bare en uformell kleskode, så bør du finne en måte å nevne det på. 
    
  • Selv om dette ikke har betydning i vennens beslutning om å gifte seg med deg og tilbringe resten av livet med deg, kan det være at menn er motvillige til å få ballen til å rulle på grunn av disse problemene. Kan du klandre dem?
  •  
         
 10.  
 11.             6      Hjelp ham å se deg som en potensiell kone. Selv om han kanskje tror at livet med deg er morsomt, eller du er i granat i sengen, bør du også kunne hjelpe ham til å se deg som en god kone - kvinnen som er hans følgesvenn for livet og potensiell mor hans barn vil være. Derfor vis ham at du kan være både en stor kone og en morsom venn. La ham se at mens du er uavhengig og karriereorientert, samtidig vet du hvordan du skal ta vare på ham, når han er syk, hvordan du skal dekorere hjemmet ditt, og hvordan du skal lage et sunt, om ikke nødvendigvis sofistikert måltid kan lage mat. 
    
  • Hvis du vil at han skal se deg som en kone, bør forholdet ditt bli positivt påvirket mesteparten av tiden. Men å tilbringe mesteparten av tiden sammen, argumenterer med ham eller klager over din misnøye, vil ikke få deg til å tro at du er klar til å gifte deg.
  •  
  • Gi ham beskjed om at du er fast i livet og klar for ekteskap. Hvis han føler at livet ditt er ferdig med en ring på fingeren, vil han ikke at du skal søke.
  •  
         
 12.  
             

    3      Være direkte  ,

    
   
 1.             1      Svar på hans frykt. Hvis du allerede har snakket åpent om å gifte seg, kan du forsøke å mildne sin frykt litt, så han kan se at han ikke har noe å frykte. Kanskje han er bekymret for at du kan bytte etter bryllupet og la deg gå. Men det kan også være at han frykter å måtte starte en familie umiddelbart etter bryllupet. Men det er også mulig at han føler seg usikker på en eller annen måte, og hans nåværende selvbilde i øynene hans stemmer ikke overens med en manns. 
    
  • Men hvis han bare er bekymret for ringen eller bryllupet, kan du komme opp med noen kreative kompromisser. Hvis han ikke har råd til en ring, kan du leve uten det? Hvis han ikke vil ha et stort bryllupsfeste, hva med et hemmelig bryllup eller en enkel seremoni i en liten sirkel?
  •  Når han frykter at han gifte seg med forholdet ditt, kan det ta skinnet, bare minne ham om de lykkelige gifte parene du beundrer begge.  
         
 2.  
 3.             2      Gi ham logiske argumenter som snakker for ekteskap. Hvis han liker å se alt logisk, så rette oppmerksomheten i den retningen. Selv om dette ikke er en av de mest romantiske tilnærmingene, gir ekteskapet noen praktiske fordeler. Praktiske og juridiske fordeler med ekteskap inkluderer å kunne være forsikret sammen, ha rett til visse offentlige tilskudd og sambeskattet.  
    
  • Ekteskap er også gunstig hvis du vil se partneren din omhyggelig i tilfelle din egen død. Men hvis du ikke er gift, og en av dere dør, vil de beregnede ikke arve noe, med mindre det er bestemt i den afdødes vilje. Og selv om det er i viljen, betaler ugifte mennesker høyere arv og / eller gaveskatt. I tillegg har enke ektefeller rett til etterladtepensjon, visse pensjonstilskudd og eventuelt etterladtepensjon.
  •  
  • Selv om du kanskje ikke vil forfølge dette dårlige tankegangen, er det veldig logiske poeng å huske på, spesielt hvis du har vært sammen i 15 år, men ikke gift.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hjelp ham til å gjenkjenne hva han ville savne hvis han ikke giftes med deg. Hvis det virkelig høres ut som om han ikke er sikker på om han vil gifte seg med deg eller ikke, eller til og med sier ærlig at han trenger litt tid til å finne ut noe, så gi ham det tid. Men du bør også fortelle ham veldig tydelig at du ikke kan vente på evig tid for sin beslutning, og at du er en god fangst, og at mannen som vil gifte seg med deg en gang, vil være heldig.  
    Mens du ikke burde føle seg skyldig i ham fordi han ikke er sikker enda, eller få ham til å be deg ut av sjalusi eller skyld, bør du gi ham beskjed at du har investert mye tid og kjærlighet i forholdet ditt, og selv om du ikke vet hva han vil, har du også dine grenser.  
         
 6.  
 7.             4      Gjør ham en søknad. Hvis du tror at tiden er riktig, og du er begge klar til å gifte seg, så ta saken i egne hender - vi er tross alt i det 21. århundre. Hvis du har ventet lenge nok og er sikker på at det eneste som holder tilbake vennen din, er søknaden selv - ikke utsikten for ekteskapet selv - så hast det opp ved å henge på hånden.       
 8.  
             

    4      Å vite hva du skal unngå  ,

    
   
 1.             1      Unngå å snakke om ekteskap igjen og igjen. Det har definitivt brent seg inn i hans minne når du nevnte at han ville gjerne gifte seg med ham. Jo mer du snakker om det etterpå, jo mindre vil han høre det. Hvis du alltid er den som adresserer emnet, og ordene "ekteskap" eller "ekteskap" aldri kommer ut av munnen, bør du la det hvile en stund.       
 2.  
 3.             2      Be vennene dine og familien om å holde tilbake. Du tror kanskje det hjelper hvis vennene dine av og til slipper en eller annen kommentar om å gifte seg med ham, men det vil trolig føles som om de samspiller seg mot ham. La ham gjøre denne avgjørelsen selv, uten råd og oppmuntring til dine kjære.       
 4.  
 5.             3      Ikke gi ham et ultimatum. Du kan forvente å gi din venn et ultimatum, den raskeste måten å få det til å skje, men et ultimatum - for eksempel "gift meg eller det er over" - vil sette ham under altfor mye press i stedet for å få ham til å søke raskere. Faktisk er uttalelser som "Enten du gjør meg et søknad eller det er de neste to månedene", er mer sannsynlig å avskrekke ham og stoppe ham fra å holde hånden din. 
    
  • Føler det virkelig at du har ventet for alltid, selv om du er helt klar og du tror det er, så gi ham beskjed uten noen harde kommentarer.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ikke legg press på ham før han er klar - eller i nærheten av den. Hvis du har vært sammen med vennen din i noen måneder eller har vært sammen for en stund, men hvis du er ærlig med deg selv, er det ikke veldig alvorlig, så bør du også Ikke begynn å presse ham til å gifte seg med deg, spesielt hvis han ikke er der ennå. Å gjøre dette for tidlig, men spesielt for tidlig til å gjøre i et forhold, kan avslutte det raskere enn du kan si "ja, jeg vil ha det." 
    
  • Bare fordi alle vennene dine forbereder seg på det, eller du ikke kan vente med å prøve på en brudekjole, bør du ikke snakke om bryllupet ditt fra den andre datoen din - eller det kan ikke være en tredje.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ikke vær for hundet. Mange magasiner gir deg et helt feil bilde ved å fortelle deg at en 5-retters middag tilberedt i høyhælte sko vil holde seg våken til sent på kvelden, for å plukke den opp etter en sprut med vennene sine, eller Generelt, når som helst på dagen eller natten, står han på matten for å se hva en "flott" kjæreste du er, og får ham til å falle over hælene forelsket i deg.  
    
  • Men slik oppførsel vil ikke føre til at han ser deg som en potensiell kone. En mann er mye mer interessert i en kvinne som er selvsikker og uavhengig enn en kvinne som leser ethvert ønske fra øynene og etterlater alt, bare for å skjemme bort og matre ham - spesielt hvis hun bare oppfører seg slik fordi hun håper han føler seg mer tilbøyelig til å gjøre henne til en forespørsel.       
  •  
         
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (2)      
Index populær:
False Nikes gjenkjenner.

Bli kvitt hikke hos babyer.

Vær en leder.

Ha det gøy med en presentasjon.

Brett en Graco barnevogn opp.

Lag en regnpinne.

Bygg en sandkasse.

Laktasjon.

Forbedre forholdet til din ektefelle.

Konverter YouTube til MP3.

Forbedre mors mors forhold til datteren.

.

Vær den tiende ringeren på en radiostasjon.

Sikkerhet for smårollinger som lærer å gå.

Overlev en atomkrig.

Hevn på søsken.

Åpne en jenters eneste klubb.

Sett inn en membran.

Kontrollmeditasjon og chakraer.

Peisbelysning gjort enkelt.

Fremskynde åpningssmerter.