Home \ index
 

Ta med deg i bylivet hvis du flytter fra et lite samfunn.

 

Flytter til en by, spesielt en med en stor storby befolkning, har en tendens til å ha stor innvirkning på våre liv hvis vi kommer fra et lite samfunn, et landlig område eller en øy med lav befolkning. Små skritt å gjøre er nøkkelen til å bosette seg i livet i en storby.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Utforsk området  ,

    
   
 1.            1      Opprett en kulturliste. Liste over alle muligheter for en by, f.eks. Transport, utdanning, byhus, biblioteker, parkeringsplasser, etc. Ved å lage en liste, kan du få en skriftlig veiledning for å utforske ditt nye territorium. 
    
  • Bruk reiseguider skrevet for reisende. De er like nyttig når du er nybegynner til en by som turister.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Forsknings lokale lover. Det er viktig å forstå byloven eller ha en ide om dem når du ankommer. 
    
  • Når du kjører, må du være oppmerksom på alle kjørelovene, inkludert håndtering av ambulanser, snøstorm og låser, og varigheten av parkeringsmålere. Også forstå veibeskrivelsene, skiltene og enkle, men viktige ting som tråder og rett vei til kjøretøy i bestemte situasjoner (for eksempel i kabelbaner).
  •  
         
 4.  
 5.             3      Forbered deg på været. Jo lengre du beveger deg, desto mer varierer klimaet og været som du kan forvente. I tillegg har store byer en tendens til å ha sitt eget mikroklima, og dette kan i utgangspunktet være ubehagelig til du lærer å takle tilsatt varme fra så mye betong, mer luftfuktighet, glatte fortauer eller blåsende korridorer på grunn av høye bygninger og gater i rutenettet. Det som noen ganger er en overraskelse, er også hvor kald en vei kan føle gjennom skygger kastet av høye bygninger, spesielt om morgenen. 
    
  • Skriv ned gjennomsnittstemperaturen for januar til juli og lær den. Januar er vanligvis den kaldeste måneden på året på den nordlige halvkule og den hotteste på den sørlige halvkule, mens juli er helt motsatt (den heteste på den nordlige halvkule og den kuleste på den sørlige halvkule på den nordlige halvkule).
  •  
  • Planlegg å bytte garderobe for å imøtekomme din nye plassering, avhengig av årstidene. Mange steder i tropene har ikke samme årstider og værmønstre som områdene nærmere nord og sørpolen.
  •  
         
 6.  
 7.   4      Lag et kart over viktige steder. Du vil kanskje starte med rådhuset, supermarkeder, banker, opptakskontorer, nærmeste skole, nærmeste politistasjon og bensinstasjoner.  
    
  • Det er mange apper som kan hjelpe deg med å finne gode restauranter og steder å underholde, så last ned en god en slik at de kan hjelpe deg.
  •  
                   
 8.  
             

  Del 2      Utforsk med kart  ,

    
   
 1.             1      Forbered deg på en annen livsstil. Mange byer har ikke det samme miljøet som samfunn og fylker. Godta realiteten at du ikke kan gjøre de samme tingene i byen eller se de samme severdighetene.  
    
  • Alt kan ta lengre tid i en by, f.eks. reiser fra A til B, venter på service, får hjelp fra håndverkere, etc. Vær forberedt på å vente!
  •  
         
 2.  
 3.             2      Se på forskjellige typer kort. Kjøp en med detaljert informasjon som brosjyrer med veier og ruter med offentlig transport. 
    
  • Hvis du har en smarttelefon eller lignende bærbar enhet, kan du ofte laste ned mange kart gratis. Det er også mange programmer som lar deg tegne på digitale kart eller ta notater.
  •  
         
 4.  
 5.   3      Naviger de mest direkte ruter. De mest direkte og raskeste rutene er vanligvis det enkleste å lære når du flytter til en ny by.  
    
  • Over tid, og hvis du kjenner ruten, kan du avgjøre om veier eller andre motorveier er bedre eller verre for deg.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bli kjent med plasseringen av attraksjoner. Fra små lekeplasser til dyrehagen har hver by steder som ikke har små lokalsamfunn og landlige områder.       
 8.  
             

  Del 3      Sett budsjett  ,

    
   
 1.   1      Sett et nytt budsjett. Bylivet er vanligvis dyrere enn prisene i samfunn og på landsbygda. Selv de minste tingene kan virkelig legge opp. Ofte er det ting du kan få gratis på mindre steder som koster penger i byen, inkludert parkering, et glass vann eller brød til maten. Du må inkludere alle disse tilleggene som en del av budsjettet.     
 2.  
 3.             2      Brainstorm dine behov i motsetning til dine ønsker. Skriv listen i to kolonner, og avbryt deretter hver enkelt om nødvendig. 
    
  • Mat, gass, elektrisitet, leie og oppvarming er kanskje de viktigste behovene du burde skrive ned. Sosiale aktiviteter, attraksjoner, husholdningsartikler og internett vil trolig bli sett på som ønsker.
  •  
         
 4.  
 5.   3      Sammenlign ulike selskaper før du registrerer deg for en tjeneste. Finn de ulike el-, internett- og telefonleverandørene i området. Beregn alltid om pakker er billigere enn enkeltvarer.     
 6.  
 7.             4      Organiser din matbutikk. Finn et supermarked i nærheten av deg og se om det tilbyr gratis eller billig levering eller hvis du trenger å handle selv. Speidere for friske matbønder markeder i byen. Mange bondemarkeder har billigere frukt og grønnsaker enn supermarkeder, men avhengig av byen kan de også være sesongmessige og ikke alltid åpne.       
 8.  
 9.   5      Bruk rabatter til din fordel. Mens rabatter på attraksjoner er mer hensiktsmessige for familier, kan alle nyte rabatter på restauranter, barer og andre nye funn i byen. Søk etter rabatter på Internett (bedriftens nettsteder, sider med spesialtilbud osv.) Og i brosjyrer for turister etc. Bruk kuponger til dagligvarehandel.     
 10.  
             

  Del 4      Gå og samhandle  ,

    
   
 1.             1      Planlegg din tid. Gi deg tid til å absorbere alt rundt deg på en naturlig måte. Å flytte inn i miljøet til en større by er overveldende, hvis du tror det er det.        
 2.  
 3.             2      Øk dine sosiale ferdigheter. Bruk ledig tid til å møte dine naboer, uansett om du bor i en leilighet, et byhus eller i nabolaget. Ikke bare vil dette bidra til å redusere din følelse av ensomhet, men disse menneskene kan være en kilde til støtte og hjelp når du har problemer. Til gjengjeld, vær forberedt på å hjelpe dem også.       
 4.  
 5.             3      Bli med på sosiale klubber. Bli engasjert i å registrere deg for hendelser som fremmer ditt sosiale vesen og dine samspill med andre i byen. Være det frivillig arbeid for opprydding, pengeinnsamling eller sport, det er en lang liste over aktiviteter du kan gjøre.       
 6.  
 7.             4      Opplev nattelivet. Hver by har sin egen sjarm når solen går ned og lyset kommer på. Selv om du jobber midt i byen, er det en helt annen tilnærming om dagen og om natten. Be beboerne om tips og for sikkerhets skyld hvor det er trygt å gå om natten.       
 8.  
 9.             5      Bli inspirert til å prøve ny mat. Juster budsjettet slik at du kan gå ut minst en gang i uken, og prøv en ny restaurant eller en drink som du ikke har prøvd før. 
    
  • Mange restauranter eksperimenterer i dag med "fusionmat", jeg. kombinasjonen av kjøkken av andre regioner, f.eks. Japansk og amerikansk.
  •  
         
 10.  
 11.      6      Ta litt penger med deg. Du vet aldri om du trenger bytte for parkeringsmåler, innkjørsel, offentlig transport, veiservice osv.        
 12.  
 13.             7      Koble med andre på sosiale nettverk. Bygg på Twitter "felles interesser" med folk i ditt område. Mange selskaper, inkludert politistasjoner, lokale bedrifter og bystyrker, samhandler nå og samarbeider med innbyggere og fans. Og bruk nettsteder som Meet Up for å koble til personer i ditt område som har lignende interesser som deg, f.eks. Sykling, overvinne frykt, heve barn, bygge datamaskiner, uansett!       
 14.  
             

Tips .

                  
Index populær:
Åpne en Bostitch stiftemaskin.

Hold deg våken uten koffein.

Ignorer mannen din.

Få og hold en bar lisens.

Raskt amme.

Vær en god sønn.

Lære barnet sitt hvordan du redder.

Hvordan forebygge mastitt (mastitt).

Spillets regler for Euchre.

Lag et sykehushjørne.

Lys et gresskar til Halloween.

Finn blindtarmbetennelse under graviditet.

Glem å være alene.

Tjene penger med smarttelefonen din.

Få barnet ditt til å bruke barnevogn.

Bihulebetennelse en betennelse i paranasale bihuler.

Finn klokken uten klokke.

Bli auksjonsleder.

Del et stort rom.

Vis din ektefelle at du virkelig elsker ham.

Lesing i ansikter.