Home \ index
 

Forstå politikk.

 

Når folk flest tenker på politikk, er korrupsjon vanligvis det første buzzword som kommer til å tenke i denne forbindelse. Politikk er i sannhet et stort, komplekst og ekstremt spennende felt. Politikken omfatter for eksempel diplomati, krig, politisk økonomi og offentlige finanser, og mye mer. Politikk påvirker nødvendigvis hver enkelt persons liv, da det bestemmer hvordan vi kan forme våre liv. Det er derfor ikke en dårlig ide å engasjere seg i politikk og å forstå begrepet.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Bli kjent med alle de ulike regjeringene og forstå hvordan de fungerer. For å forstå hvordan og hvorfor forskjellige land samhandler, er det viktig ikke bare å forstå regjeringen i sitt eget land, men også de andre land. Realiser fordelene og ulempene ved regjeringer i ulike land.        
 2.  
 3.             2      Lær om hvordan ditt eget land fungerer og styres. Dette starter med den føderale regjeringen i alle tilfeller til borgmesteren din. Dette inkluderer lovgivningen i ditt land og valgkoden.       
 4.  
 5.             3      Finn ut hvilke rettigheter du er garantert av ditt land og hvor de lovlige grensene er. Konstitusjonene i Amerika og de fleste europeiske land garanterer sine borgere ytringsfrihet og uttrykk. Ytringsfriheten til en enkelt ender, der det begrenser en annen persons frihet. For eksempel er en dødstrussel mot en annen person ikke beskyttet av retten til ytringsfrihet. Lær dine rettigheter og finn ut hvordan du hevder dem.       
 6.  
 7.             4      Se på nyheter på TV regelmessig, og la aviser og politiske nyheter holde deg oppdatert med dagens politiske hendelser. I media finner du utallige bidrag om politiske hendelser og problemer. Disse inkluderer for eksempel valg, sosiale problemer, økonomien, andre land og selvsagt alle problemene og tingene som har å gjøre med regjeringen.       
 8.  
 9.             5      Finn ut mer om dagens politiske hendelser. Finn ut hva årsakene til et problem eller en hendelse er, hva konsekvensene er og hvordan andre tenker på problemet eller hendelsen. Du bør informere deg om ulike meninger om emnet og diskutere det med andre for å få bedre forståelse.       
 10.  
 11.             6      Finn ord og ord som du ikke forstår. Økende vokabular er en fin måte å virkelig forstå hva politikere snakker om.       
 12.  
 13.             7      Hvis du ikke forstår et politisk problem, bør du spørre en betrodd person for en forklaring. Hvis et politisk tema fremdeles er uklart for deg, spør en annen kunnskapsrik person for bakgrunnen for problemet.       
 14.  
 15.             8      Bli kjent med de ulike økonomiske former for forskjellige land og de tilhørende fordelene og ulempene. Den nåværende økonomiske situasjonen er et varmt tema i alle land, og selvfølgelig har det også en betydelig innvirkning på ditt eget liv. Politikere har alle sine egne ideer og løsninger for økonomien og økonomiske problemer som opptar et land.       
 16.  
 17.             9      Lær om politikkens bakgrunn, bakgrunn og politikk. Det er flere nettsteder som samler inn register over hva politikere sier og hvordan de stemmer. Google navnet på en politiker og se på hvilke meninger de representerer og hva de stemmer for. Dette er spesielt nyttig hvis du kan stemme for første gang, og de forskjellige politikerne vet ikke så bra ennå.       
 18.  
 19.             10      Skriv til din MP eller annen viktig person, og fyll alltid med ditt navn, by, stat og postnummer i brevet, slik at brevet eller e-posten din ikke anses som spam eller ubetydelig. Offentlige tjenestemenn og andre politikere mottar ofte e-post fra personer som ikke offisielt representerer dem eller for hvis problemer de ikke har myndighet. Politikere finner irrelevant post (eller propaganda og reklame), som alle andre mennesker, bortkastet tid...       
 20.  
 21.             11      Forsøk å få bedre forståelse av hvilken makt er og hvordan den virker (ikke bare politisk, men også økonomisk makt). Du bør innse at mens demokrati (= folks regjering) som et politisk system ikke er perfekt, virker det bedre enn noen annen form for regjering. Hvis du virkelig ønsker å delta i politikk, bør du også bli kjent med andre former for makt og politiske ideer og teorier. Som en introduksjon kan du for eksempel lese arbeidene til Marx, Rousseau og mange andre innflytelsesrike tenkere.                 
 22.  
             

Tips .

      

     Informasjonssider om politikk og regjering  ,

              

Advarsler .

             
Index populær:
Behandle bleieutslett.

Rengjør en tett baby nese.

Fra stand til håndsett.

Forbered friterte deigpanner.

Spion.

Bruk klutbleier.

Lesing i ansikter.

Få sosialhjelp.

Feire nyttårsaften med familien.

Opplær et barns alderspasient.

Bekjempe en obsessiv neurose.

Fjern tomater fra frø.

Kontroller de gule safirene for ekthet.

Skaff en Obama telefon.

Unngå en ektopisk graviditet.

Bake formuekaker.

Å være bestefar.

Stopp å snakke med deg selv.

Bli skaterpike.

Kjøp en stjerne.

Foreta et engasjement med fredskorpset.