Home \ index
 

Fjern flytende latex.

 

Flytende latex er en masse som kan påføres huden for å skape et sømløst skall - en annen hud. Vanligvis blir flytende latex brukt til spesiell effekt sminke i filmer, eller for å skape realistiske arr og rynker for Halloween-kostymer. Når du er ferdig med kostymen, er å fjerne latexen en rask affære som krever ingenting mer enn vann og såpe. Se trinn ett for å lære å slå den av!

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Vask av latexen  ,

    
   
 1.            1      Vask området med varmt såpevann! Du kan bruke varmt vann med såpe eller dusjgel for å oppløse latexen. Masser området med hendene eller en pensel for å løfte latexen fra huden din! 
    
  • Hvis du har kjøpt et latexpakke, kan det være en flaske dusjgel i det som er laget for å vaske av latexen. Normal dusjgel fungerer også.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Skyll forsiktig av latexen fra huden din! Grip fingeren på en kant og trekk den opp for å utsette huden under! Kanskje du helst vil ha en varm vaskeklut som du bruker til å berolige huden når du fjerner latexen. 
    
  • Latexen er ekstremt elastisk, så hold fingrene eller vaskekluten der latexen og huden din møtes for å redusere den smertefulle tuggen på huden din!
  •  
  • Jo lengre latexen var på kroppen din, desto lettere kan den fjernes. Over tid løser svette og naturlige hudfett latexen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Potions Sted hvor latexen stikker! Hvis latexen er festet til kroppshåret ditt, dekk det med varmt såpevann og masser forsiktig! Vær særlig oppmerksom på hårlinjen, øyenbrynene og andre følsomme områder som er tungt overgrodde! Ikke senk latexen, ellers risikerer du å rive ut håret ditt!       
 6.  
 7.             4      Skyll kroppen din med varmt vann så snart latexen er fjernet! Dette vil rydde opp mindre stykker som fortsatt kan være i håret eller på huden din. Dekk kroppen din tørr med et håndkle!                 
 8.  
             

  Del 2      Klargjør kroppen din for enkel latexfjerning  ,

    
   
 1.             1      Barbere de stedene du planlegger å bruke latex! Siden lateks er det vanskeligste å fjerne fra områder med mye hårvekst, vil senere fjerning av latex gjøre det mye lettere hvis du barberer deg først. Barbering av beina, armer, ansiktshår og så videre vil spare deg smerte når du er ferdig med kostymen din. 
    
  • Selv flekker som ikke virker særlig hårete, kan ha fint, usynlig baby hår som latexen klæber på. Ikke glem å barbere ryggen, magen og så videre!
  •  
         
 2.  
 3.             2      Krem kroppen din med fuktighetsgivende lotion før du legger på latex! Bruk en god fuktighetskrem direkte før du legger på latex, og en annen måte å få den av, lettere senere. Påføring av tykk lotion beskytter huden og håret mot "hengende" for latex.       
 4.  
 5.             3      Bruk olje for å beskytte sensitive områder! Hvis du ikke vil at latexen stikker til øyenbrynene, øyelokkene og andre delikate områder, kan du bruke olivenolje eller annen olje du har til hånden for å beskytte den. Bare vær sikker på at du ikke la det dryppe på stedene hvor du vil ha en perfekt latex-finish!       
 6.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Index populær:
Vær en leder.

Halloween punch oppskrift.

Ta kroppsmålinger.

Bli en nederlandsk statsborger.

Foreldre beviser barn fremmedgjøring.

Rengjør babylegetøy.

Gjør en sving ut av et dekk.

Fortell din mor at du har en kjæreste.

Bruk Middelhavet diett for å unngå graviditetsdiabetes.

Bake Panini.

Last ned 720p eller 1080p videoer fra YouTube.

Bli en mannlig stripper.

Kjøp sitronsyre.

Hold maten riktig.

Rapporter for et angrep.

Bekjempe bål.

Lag glittende salt.

Måter å bli gravid.

Avtale med irriterende og mumlende foreldre.

Pass på en polygraptest.

Få en medisinsk henvisning til ditt barn.