Home \ index
 

Forhindre innbrudd.

 

Dessverre øker antall innbrudd. Folk mister sine eiendeler og mange ser det aldri igjen. Hvis du ikke vil bryte inn og stjele fra deg, er det en veiledning om hvordan du kan unngå innbrudd.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Det er alltid bra å installere en alarm. Å få en er ikke vanskelig, og alarmsystemer er vanligvis ikke veldig dyre. Disse alarmsystemene kan være en god avskrekk for enhver innbruddstyv. Pass på at den er profesjonelt installert.       
 2.  
 3.             2      Lukkedører og vinduer er alltid gode. Ulukkede vinduer og dører gjør det enkelt for alle å bryte inn i ditt hjem. Hvis en lås er ødelagt, må den repareres umiddelbart.        
 4.  
 5.             3      Kast kartongene. Så merkelig som det kan høres kan innbruddstyvere spionere på deg som et verdifullt reisemål, basert på boksene foran huset ditt. Hvis du har en pappkasse for en plasma-TV-skjerm, eller noe annet som er veldig dyrt, bør du ødelegge boksen.        
 6.  
 7.             4      Slå på lysene når du forlater huset. Hvis ditt hjem er forlatt og usikret, kan ditt hjem bli målet for innbruddstyv. Belysning lysene er et sikkerhetsmål for hvert hjem.        
 8.  
 9.             5      Stol på din nabo. Hvis du er borte i en stund, kan naboer hjelpe deg med å ta vare på huset ditt.        
 10.  
 11.             6      Fullfør garasjen din. Løfter dem åpne, selv om dagen, avslører bilen din og innholdet i garasjen til fare for at forbipasserende kan stjele noe. Hvis du ser naboen din forlater garasjen åpen om kvelden, ring ham for å fortelle ham det. Naboen vil være glad for anropet og vil sannsynligvis returnere favør og gi deg beskjed hvis du glemmer å lukke garasjen din.        
 12.  
 13.             7      Hold ting trygt og ute av syne, hvis mulig, slik at ingen spionere fremmede kan se verdisaker som han ser gjennom vinduet. Det er det samme med bilen din.        
 14.  
 15.             8      Hvis du har glass i nærheten av inngangsdøren, bruk en dobbel låseklokke slik at ingen kan nå gjennom det ødelagte glasset og åpne døren. Hold nøkkelen til låsen i nærheten av døren, slik at du raskt kan unnslippe hvis det er brann.        
 16.  
 17.             9      Plant tornbusker foran vinduer gjennom hvilke innbruddstyv kan komme inn for å avskrekke dem.        
 18.  
 19.             10      Beskjæring av høye busker ved siden av dører og vinduer som kan tillate innbruddstyvene å skjule slik at oppmerksomme naboer ikke kan se dem, innbruddstyver skal prøve å bryte inn i hjemmet ditt.        
 20.  
 21.             11      Sikre vinduene i garasjen din. Bruk lås eller stolper for glidende vinduer som hindrer dem i å bli presset. Hvis innbruddene er i garasjen din, har de mange muligheter til å bryte inn i ditt hjem og til og med bruke egne verktøy i garasjen. Og ofte er døren låst opp fra garasjen til huset. Så sørg for at hun har en lås og låse døren når du forlater huset eller sovner.        
 22.  
 23.             12      Også sikre vinduer oppe, spesielt dører til balkonger og terrasser. Disse kan nås av atletiske, unge eller erfarne innbruddstyvere som ønsker å komme inn i huset ditt på denne måten.        
 24.  
 25.             13      Monter ekstra utendørslys på huset ditt, så besøkende vil være godt å se for alle naboer når de går til huset ditt. Lyser på disse lampene når du er ute av huset, eller bruk bevegelsessensorer og / eller lyssensorer til å slå på lysene ved skumring, eller når noen går inn i huset ditt.        
 26.  
 27.             14      Hvis du trenger å parkere bilen på gaten, parker den på et godt opplyst sted og lås det. Du bør også få en bilalarm.        
 28.  
 29.             15      Ikke hold nøkkelen til huset ditt skjult et sted der ute. De fleste klarte tyver vil finne en skjult nøkkel hvis de har tid til å lete etter den. Hvis du holder en nøkkel borte fra hjemmet, gjør det med en nabo. Du kan også holde nøkkelen utenfor nabohuset hvis du er bekymret for at den ikke vil være der når du trenger nøkkelen.        
 30.  
 31.             16      Hvis du har en elektronisk garasjeportåpner med tastatur installert utenfor ditt hjem, så velg koden nøye. Ikke bruk et nummer som kan bli funnet av en tyv. Unngå bursdag datoer, adresser, telefonnumre eller tall sekvenser. Det er ok, hvis ikke optimal, å kombinere tall, for eksempel de to første sifrene i telefonnummeret ditt og tallene i fødselsmåneden din. Eller du kan kombinere to sifre i mors mors fødselsdato og to av fars fars fødselsdato. Ikke del denne koden med noen utenfor familien din.        
 32.  
 33.             17      Vær forsiktig når håndverkere jobber i ditt hus eller naboens. Hvis du har verdifullt utstyr eller verktøy, legg dem bort. Det kan være ganger når en håndverkere bruker utstyret ditt eller forteller en venn at det er verdifulle ting som kan bli "plukket opp" senere.                  
 34.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Index populær:
Bruk en pensel.

Bruk toalettet som står oppe.

Organiser en Flash mob.

Spore en person.

Mesmeriser noen.

Unngå stress i juletiden.

Lag sjakkbrettpubber.

Vær en god mor.

Finn ut om en baby er tann.

Bli en bryllupsfotograf.

Sett på en automatisk klokke.

Slå en blomsterbue.

Tren den sjette sansen.

Bruk en gult kjede som tannhjelp.

Fyll opp et Warrior Cat navn.

Bekjempe bål.

Behandle fettete hår.

Lag lys fra vinflasker.

Brett en t skjorte.

Lag hårgel fra linfrø.

Få et pakkesporingsnummer.