Home \ index
 

Overlev barnets død.

 

Et barns død er det mest knusende tapet noensinne. Du sørger over hans / hennes liv, potensial og fremtid. Ditt liv har forandret seg for alltid, men det er ikke over. Du kan gå gjennom Griefdalen og komme frem i live fra den. I denne artikkelen finner du noen råd som kan hjelpe deg.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Hjelp med sorg  ,

    
   
 1.            1      Godta dine følelser og følelser. Du har all rett til dine følelser, uansett hva de ser ut. Du kan føle sterk anger, skyld, fornektelse, sorg og frykt, alle helt normale følelser for en sørgende foreldre. Ingen følelse er upassende eller feil. Hvis du føler trang til å gråte, så gjør du det. Tillat deg selv å føle. Fange følelsene i deg er altfor vanskelig. Hvis du holder dine følelser for deg selv, vil du føle deg enda verre om det verste som noen gang har skjedd med deg. Det er helt naturlig og til og med sunt å tillate alle følelsene som tapet forårsaker i deg, fordi bare da kan du sette seg på vei til aksept. Du vil aldri komme over det helt, men du vil utvikle styrken til å håndtere barnets død. Hvis du ikke tillater dine følelser, vil du ikke kunne utvikle.        
 2.  
 3.             2      Glem tidsplanen. Det er ingen tidslinjer for din sorg. Sorg er forskjellig for hver person. Sorgende foreldre kan føle seg som mange følelser og vanskeligheter, men i form av personlighet og levekår, er de alle forskjellige. 
    I årevis har det blitt antatt at sørgerne går gjennom de fem stadiene av sorg, fra fornektelse til aksept. Moderne tilnærminger ser ikke lenger skritt i sorgkontrollen. I stedet opplever sørgerne en mish-mash av følelser og symptomer som kommer og går og til slutt lyser. I nyere studier har forskere lært at mange mennesker aksepterer en kjære død fra begynnelsen og sørger for tap av personen mer enn de gjør i sinne og depresjon.    
  • Fordi sorgprosessen kan variere så mye fra person til person, finner par ofte seg i en uheldig situasjon som ikke er i stand til å forstå måten deres partner behandler med sorg. Prøv å forstå at partneren din kan sørge på en annen måte enn du gjør, og la ham uttrykke sin sorg som han passer.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ikke bekymre deg for følelsesløshet. Under sørgeprosessen opplever mange mennesker en døvhet. På dette stadiet føles verden som en drøm, eller du er merkelig skilt fra den. Mennesker og situasjoner som en gang førte til lykke og lykke, fremkaller ikke lenger følelser. Denne tilstanden kan raskt passere eller stoppe en stund; Han er den typen kropp som beskytter deg mot overveldende følelser. Med tiden følelser og tilkoblinger kommer tilbake. 
    
  • For mange begynner nummenhet å falme etter det avdøde barns første bursdag, og virkeligheten slår med full kraft. De fleste foreldre sier det andre året er spesielt vanskelig.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Tenk på om du vil ta av. Noen foreldre finner ideen om å jobbe normalt i denne situasjonen ufattelig, mens andre foretrekker å miste seg i de daglige oppgavene og utfordringene som det daglige arbeidet har å tilby. Først finner du ut om arbeidsgiverens familiedødspolitikk før du bestemmer deg. Noen selskaper tilbyr sine ansatte muligheten til å ta betalt permisjon eller en frist. 
    
  • Ikke vær redd for å forlate firmaet ditt, og press på for tidlig retur til arbeid. Ifølge formannen for Grief Recovery Institute, mister bedriftene 225 milliarder dollar årlig på grunn av nedgang i produktiviteten som følge av avvær. "Når en kjære dør, mister vi vår evne til å fokusere eller fokusere," forklarer Mr. Friedman. "Vår hjerne fungerer ikke skikkelig når hjertet vårt er ødelagt."  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Hold deg til din tro, hvis du kan. Hvis du finner trøst i troen, læren og ritualene i din tro, så klamrer du seg til dem i din sorgsfase. Men skjønner at tapet av barnet ditt også kan skade din tro. Det er greit. Over tid vil du finne veien tilbake til din tro. Som troende bør du imidlertid definitivt tro at Gud er stor nok til å håndtere sin sinne, sinne og dine tvil.       
 10.  
 11.             6      Legg inn beslutninger senere. Vent minst et år før du tar noen dype beslutninger. Avstå fra å selge huset ditt, flyttehus, skille seg fra partneren din, eller endre livet ditt betydelig. Vent til tåken klarer igjen, og du kan se valgene klarere igjen. 
    
  • Vær forsiktig med impulsive beslutninger i hverdagen. Noen mennesker antar en "liv for kort" holdning som setter dem på unødvendig risiko for fullt ut å nyte livet deres. Følg oppførselen din slik at du ikke ubevisst skriver inn potensielt farlige situasjoner.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Stol på tiden. Uttrykket "tid helbreder alle sårene" kan høres ut som en hackneyed cliché, men sannheten er - du kan komme seg ut av tapet ditt. I begynnelsen vil minnene riste deg til kjernen, selv de gode minner, men på et tidspunkt som vil forandre seg og du vil verne om de øyeblikkene. De vil bringe et smil til ansiktet og glede i hjertet ditt. Sorg er som en tur på bergbanen eller tidevannet. 
    
  • Innse at det er helt greit å ta seg fri fra sorg - å le, le og nyt livet. Det betyr ikke at du glemmer barnet ditt - det ville være umulig.
  •  
                   
 14.  
             

  Del 2      Ta vare på deg selv  ,

    
   
 1.             1      Forsiktig med deg. Selv om en naturlig impuls blader deg for alt, motstår denne trangen. Det er krefter i livet og i vår verden som vi ikke kan kontrollere. Å gjøre deg klar for det du burde ha gjort annerledes, bør ikke være til hjelp for helbredelsesprosessen.       
 2.  
 3.             2      Sov mye. Noen foreldre vil ikke gjøre noe annet enn å sove. Andre går opp og ned ubrukelig hver kveld, stirrer tomt på TVen. Barnets død krever mye av kroppen vår. Vitenskapen har bevist at et tap av denne størrelsen har en lignende innvirkning på kroppen som en alvorlig kroppsskade. Så du trenger absolutt hvile. Gi inn på trangen til å sove når du har den. Hvis du ikke føler det, prøv å utvikle en nattlig rutine - et varmt bad, urtete, avslappningsøvelser - for å hjelpe deg med overgangen til en god natts søvn.       
 4.  
 5.             3      Ikke glem å spise. I noen tilfeller vil slektninger og venner bringe deg mat kort etter barnets død, slik at du ikke trenger å lage mat selv. Prøv å spise så mye som mulig hver dag, slik at du ikke mister styrke. Det blir vanskelig å håndtere negative følelser og daglige utfordringer når du føler deg fysisk svak. På et tidspunkt må du ta vare på maten selv igjen. Bare hold den. Forbered en kylling eller en pott suppe slik at du kan spise den til flere måltider. Finn sunne alternativer for takeaway mat i ditt område og restauranter som leverer til ditt hjem.       
 6.  
 7.             4      Drikk nok vann. Uansett om du har problemer med maten, sørg for å drikke åtte glass vann om dagen. Ta en kopp beroligende te eller ta alltid en påfyllbar flaske med deg. Dehydrering setter på kroppen din, og den er allerede tilstrekkelig stresset.       
 8.  
 9.             5      Drikk alkohol bare moderat og hold deg unna ulovlige stoffer. Selv om det er forståelig at du vil tørke ut barnets død, kan overdreven forbruk av alkohol og narkotika føre til depresjon og et helt nytt sett med problemer.       
 10.  
 11.             6      Bruk kun reseptbelagte medisiner under oppsyn av en lege. Noen foreldre anser sovende hjelpemiddel for å være absolutt nødvendig, og føler at de har en kur mot angst og antidepressiva i å behandle deres sorg. Det finnes mange varianter av disse medisinene, og det er svært vanskelig å finne den rette kombinasjonen. Denne oppgaven faller til legen din. Arbeid med legen din og finn ut hva som passer best for deg. Lag også en plan om hvor lenge du vil ta medisinen.       
 12.  
 13.             7      Beregn dine relasjoner når de blir smertefulle. Det er ikke uvanlig for venner å trekke seg fra sorgfasen din. Noen mennesker vet ikke hva de skal si i en slik situasjon, og noen foreldre med barn føler seg ubehagelig og tenker at det å miste barnet er mulig. Når venner oppfordrer deg til å komme over din tristhet og skynd deg til å håndtere forførelsen, sett dine grenser. Gjør det klart for dem hvilke emner som er akseptable i samtalene med deg, og hvilke som ikke er det. Om nødvendig, avstand deg selv fra de som fortsatt vil fortelle deg hva din klageoppgave ser ut.       
 14.  
             

  Del 3      Hør minnet til barnet ditt  ,

    
   
 1.             1      Hold en minneservice. Inviter noen venner og familie til en feiring eller middag til ære for barnet ditt noen få uker etter begravelsen, eller på et tidspunkt da det føles riktig for deg. Dette møtet handler om å dele alle de gode minner fra barnet ditt. Inviter gjester til å dele historier og / eller bilder av sønnen din eller datteren med de andre. Samlingen kan finne sted i ditt hjem, men også på et sted som barnet ditt elsket spesielt - som parken, lekeplassen eller samfunnet.       
 2.  
 3.             2      grunner til et nettsted. Det finnes selskaper som tilbyr webplass for å dele bilder og videoer. Last opp de vakreste bildene av barnet ditt og kanskje til og med spore sin livshistorie. Du kan også lage en Facebook-side som feirer barnet ditt og gir tilgang til dine venner og slektninger.       
 4.  
 5.             3      Lag en utklippsbok. Samle barnets bilder, kunstverk, testimonialer og memorabilia, og organiser dem i en utklippsbok. Legg til bildetekster og historier som følger med bildene. Denne utklippsbok er noe du kan holde fast på hvis du vil føle deg nær barnet ditt. Det kan også hjelpe yngre søsken til å lære mer om sin bror eller søster.       
 6.  
 7.             4      Doner noe til minne om barnet ditt. Du kan støtte et grunnlag på vegne av barnet ditt. Du kan f.eks. doner penger til det lokale biblioteket og be dem om å kjøpe bøker til ære for barnet ditt. Avhengig av deres policy, kan biblioteket legge ved en plakett med barnets navn til riktig bokhylle. Tenk på aktiviteter eller organisasjoner som representerer ting som barnet likte eller det som var viktig for ham.       
 8.  
 9.             5      Forbered et stipend. Du kan kontakte utviklingsstedet til et universitet eller arbeide med en offentlig grunnlag for å starte et fond. Du trenger omtrent € 20.000 til € 25.000 for å finansiere et stipend for ca € 1000 i året. Hver institusjon har imidlertid egne regler for dette. Et fundament gir også dine venner og familie muligheten til å minne barnet ditt med en donasjon.       
 10.  
 11.             6      Bli en aktivist. Avhengig av omstendighetene i ditt barns død, vil du kanskje bli involvert i en organisasjon som kjemper for oppmerksomhet til dette spørsmålet eller en endring i vårt juridiske system. For eksempel, hvis barnet ditt drept av en fullstendig driver, kan du for "Forening mot alkohol og narkotika i veitrafikk (BADS)". 
    
  • Bli inspirert av John Walsh. Etter at hans seks år gamle sønn Adam ble drept, bidro han til å stramme lover mot denne typen vold mot barn og til og med arrangert et fjernsynsprogram som var fokusert på å overbevise voldelige kriminelle.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Lys et lys. 15. oktober er dagen for graviditetstap og barnedød, en dag for å huske alle babyene som døde under graviditet eller som nyfødte. Klokken 19.00 vil deltakerne rundt om i verden lyse et lys og holde det brent i minst en time. På grunn av de forskjellige tidssonene skal en bølge av lys spres over hele kloden.        
 14.  
 15.             8      Feire fødselsdager når det føles riktig for deg. Fødselsdager kan være utrolig smertefullt i begynnelsen, og du vil kanskje bare overleve på en eller annen måte denne dagen. Noen foreldre finner imidlertid trøst i å feire livet til deres tapte barn på denne spesielle dagen. Det er ingen rett eller galt - hvis det er bra for deg å feire alt som var bra, morsomt og fornøyd med barnet ditt, planlegg en bursdagsfest.       
 16.  
             

  Del 4      Få ekstern hjelp  ,

    
   
 1.             1      Snakk med en terapeut. En god terapeut kan være nyttig, spesielt hvis han spesialiserer seg på beredskap. Finn ut på nettet og finn en god terapeut i ditt område. Snakk med terapeuten over telefonen først før du virkelig blir involvert i en økt. Spør ham om hans sørgende foreldres erfaringer, hvordan han jobber med sine klienter, om han inkorporerer religiøse eller åndelige komponenter i hans økter (noe du kanskje eller kanskje ikke vil), hans timepris og om han er tilgjengelig ville. Avhengig av omstendighetene i ditt barns død, kan du lide av posttraumatisk stresslidelse (PTSD - Post Traumatic Stress Disorder). Hvis det er tilfelle, se etter en spesialist i PTSD trening og rådgivning.       
 2.  
 3.             2      Bli med i en sorgsgruppe. Å vite at du ikke er alene med din sorg og at andre deler en lignende skjebne, kan være bra for deg. Støttegrupper for foreldre finnes i mange lokalsamfunn, informerer deg online om muligheter i ditt område. Disse gruppene gir deg mange fordeler - du kan fortelle historien din i et støttende, ikke-dømmende miljø, føle deg mindre isolert og ha andre som gjenkjenner og normaliserer dine egne følelsesmessige svar. 
    
  • Det finnes to forskjellige typer grupper: tidsbegrenset og tidsbegrenset. Tidsbegrensede grupper møtes typisk en gang i uken i en fast periode (seks til ti uker), mens ubestemt mer opererer på et prinsipp der medlemmene møtes etter behov, møtene på møter varierer og møter er mindre hyppige finner sted (månedlig, hver annen måned).
  •  
         
 4.  
 5.             3      Finn et online forum. Du kan finne mange fora på Internett dedikert til å hjelpe folk som lever med tap. Men du bør være oppmerksom på at de fleste dekker alle typer personskader (foreldre, partnere, søsken og til og med kjæledyr). Se etter en designet spesielt for sorg for en forelder etter å ha mistet et barn for bedre å forstå ditt spesifikke tap.       
 6.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                 Les mer... (3)      
Index populær:
Skrem deg selv.

Fjern tomatsaus fra stoff.

Forklare til barn mens du går til prinsippene for trafiksikkerhet.

Juster et barometer.

Mending av et betonggulv.

Lag hårgel fra linfrø.

Bake Panini.

Freser til strikking og hekling.

Start en brorskap.

Gjør noe søtt for håndleddet ditt.

Spionere på folk i huset ditt.

Last ned HD videoer fra YouTube.

Vet om noen har en avhengig personlighetsforstyrrelse.

Lag en personlig økonomisk plan.

Lag din egen bakgård eller hage barnesikker.

Maling av en sommerfugl.

Lag en hovercraft.

Går på tur med et band.

Forlenge batterilevetiden til mobiltelefoner.

Støtt partneren i depresjon.

Avtale med fengselsstraff.