Home \ index
 

Bli en bryllupsfotograf.

 

Det er vanskelig å bygge opp et levebrød med profesjonell fotografering. Tidligere var det meget god kunnskap og gode kontakter, og det var raskt vellykket, i dag er det gjennom den sofistikerte teknologien lang å få den nødvendige kunnskapen, men det er også flere og flere forskjellige måter å fiske som fotograf en god jobb. Bare bryllupsfotografier, haute couture av profesjonelle bilder, har blitt enklere, for med et godt digitalkamera kan nesten alle med akkurat nok bilder ta det riktige bildet. Likevel er det noen grunnleggende som trengs for å komme i gang som en profesjonell bryllupsfotograf.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Hvilket kamera er det rette? Beskjær, Full, Fire tredjedeler, Middelsformat, Speilfri, med speil  
    
  • I de siste årene har det skjedd mye på kameramarkedet. De fleste profesjonelle bryllupsfotografer bruker kameraer med fullstørrelsessensorer, da de har en større sensor og dermed gir bedre bildekvalitet i mørke omgivelser enn kameraer med mindre sensorer.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bare avtale med tilbehør av høy kvalitet. På grunn av den høye konkurransen, som alle er utstyrt med de fineste av de fineste, er du også under press for å investere i godt tilbehør.  
    
  • Canon og Nikon har lenge vært de ledende produsentene av digitale kameraer. For tiden beveger Sony seg i store skritt bak. Imidlertid har Canon og Nikon utallige linser og tilbehør i programmet.
  •  
  • I medium format er Hasselblad den mest kjente produsenten. Imidlertid er kameraene ganske uinteressant på grunn av prisen for bryllupsfotografer.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gode linser koster penger. Et dyrt kamera og en billig linse er en veldig dårlig kombinasjon. Det beste kameraet vil ikke skade deg hvis det ikke "ser" bildene riktig. Et billig kamera med en dyr linse gjør vanligvis bedre bilder enn den andre veien.        
 6.  
 7.             4      Velg linser med stor blenderåpning. Velg linser med stor blenderåpning. Minimumet ditt skal være 2,8 eller bedre. Du vet aldri om du har for lite lys og en stor blenderåpning kan lagre alle bildene dine og dermed ditt oppdrag. Blitzen er forstyrrende på bryllup.        
 8.  
 9.             5      Tenk på fordelene ved en nybegynner eller avansert kurs. Avhengig av kompetanse og erfaring, kan det være nyttig for deg å begynne å delta på et slikt kurs.  
    
  • Du kan også gjøre nyttige kontakter med andre fotografer og potensielle kunder.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Skriv en forretningsplan. Selv en liten bedrift som en fotograf trenger en pen finansplan.        
 12.  
 13.   7      Lag en portefølje. Dette betyr ikke å kjøpe et billig fotoalbum og fylle det med bilder av barna og kjæledyrene dine. Selv om de er hyggelige, vil de ikke gi deg noen ordre. Du må lage bilder med de samme emnene og innstillingene som et bryllupsparre forventer. Bruk gode ekstramateriale og prøv å skyte ekstraordinære bilder som du ikke ser overalt. Det skal være stjernebildene dine.  
    
  • Ikke sett prisen for lav til jobb, bare for å vinne kunder og tjene penger. Kundene dine sammenligner prisene med kvaliteten på bildene, og du kan bare tape med lave priser.
  •  
                   
 14.  
             

  Video     Det er mulig at denne tjenesten utveksler informasjon med Youtube.  ,

    
    
 
 
             

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Index populær:
Bruk en tidlig graviditetstest.

Forbereder melk til en baby.

Vær en god kristen kone i et tradisjonelt ekteskap.

Foreta et engasjement med fredskorpset.

Transport et biljardbord.

Organiser en cocktailfest.

Å være en god mann.

Anerkjenn en sliten barn.

Dine foreldre hjelper deg til å tilgi.

Godta at barnet ditt er homofil eller biseksuell.

Det er slik din kusine liker deg.

Sov godt under graviditet.

Sikkerhet for smårollinger som lærer å gå.

Overvinne postpartum depresjon og angst.

Ta vare på en gjenfødt babydukke.

Pakke kjøpte varer i poser og poser.

Last ned YouTube spillelister i MP3.

3 måter å rengjøre en portafilter maskin på.

Måling av sammentrekninger for arbeidskraft.

Bevar tre.

Avbryt et ekteskap i California.