Home \ index
 

Organiser en flash mob.

 

En flash mob er en organisert begivenhet organisert av en gruppe for å overraske og underholde publikum over en viss tidsperiode med en spontan ytelse. Flash mobs kan bestå av danser, sanger eller til og med rekordforsøk.

 

Mens organisering og styring av en flash mob med et stort antall mennesker kan være vanskelig, er det fortsatt givende for alle involverte.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.             1      Forstå formålet med en flash mob. En flash mob er en ide som hovedsakelig handler om underholdning. Det forsøker å underholde publikum ved å underholde, harmløs forvirring eller satire. Det handler om spontaniteten av å involvere observatører i et skuespill som ikke krever noe fra observatøren bortsett fra dets tilstedeværelse. Følgende er ikke flash mobs:  
    
  • En flash mob er ikke der for å markedsføre produkter eller tjenester. Videre er de ikke ment å spre politiske hensikter. Årsakene til dette er at betrakteren ikke anser den faktiske hensikten med samtalen eller satiren uten ulterior motiv. Disse typer hendelser har en forventning som motiv. Dette er ment å oppmuntre observatører til å kjøpe et produkt eller å støtte eller velge noen.
  •  
  • En flash mob er ingen unnskyldning for vold eller skade på eiendom. Deltakelse i noe som slutter i opptøy er ikke et resultat av en flash mob. Aldri har tenkt å skape en voldelig eller skadelig hendelse fra en Flash mob
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bestem hva du skal gjøre i anledning av din flash mob. Suksessen til en flash mob er avhengig av hvor levende og attraktiv din flash mob er i det offentlige øye. Unngå å kopiere en flash mob som allerede er gjort andre steder. Prøv alltid å endre en flashmob som inspirerte deg til å lage ditt eget stempel og lokal relevans. Under alle omstendigheter må ytelsen planlegges på forhånd, enten gjennom repetisjoner eller gjennom gode forklaringer (for eksempel en online opplæring). Som et resultat blir hver deltaker kjent med sin rolle og samspillet med de andre deltakerne. De typiske typer flash mobs involverer følgende aktiviteter:  
    
  • Koreografert dans: Et eksempel ville være en stor gruppe, alle utfører en dans i en park for å støtte en venn som ønsker å overraske kjæresten sin.
  •  
  • Noe som opera til å synge eller yodel en pop hit. Enhver form for sang er bra, men vær sikker på at veien er interessant. Et eksempel er å stille inn en sang om miraket av frukt og grønnsaker mens du er i matbutikken.
  •  
  • Lev et bestemt scenario: Mange mennesker går rundt med en usynlig hund i snor.
  •  
  • Pantomime: Et eksempel ville være å prøve å finne en vei gjennom en vegg som ikke er der.
  •  
  • Bruk en eksisterende, gledelig begivenhet for å spre kjærlighet: Et eksempel ville være et bryllup, en eksamen eller en jubileumsfester, til et offentlig sted, til gaten eller til kjøpesenteret, for å la publikum dele med glede.
  •  
  • Verdensrekord: Prøv å bryte en Guinness World Record ved å prøve å gjøre det samme samtidig i en stor sammenkomst.
  •  
  • Fryse Flashmob: Alle deltakere blir levende statuer og fryser.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Se tidligere Flashmobs på Youtube. Det finnes et bredt utvalg av tilgjengelige flash mobs som du kan se og se inspirerende ut. Dette vil også gi deg ideer om hvordan du skal håndtere gruppen din og hvordan ideen din vil være harmonisk. Som med hvilken som helst ytelse, er timing og utførelse viktig for å sikre suksess for flash mob.        
 6.  
 7.             4      Organiser din flash mob. Du trenger folk klar til å bli med i Flashmob. For dette kan du benytte deg av elektroniske ressurser. Bruk sosiale nettverk, e-post, nettsteder for å finne deltakere for Flashmob. Kanskje du også har mulighet til å uttrykke din intensjon i en klasse, en dansegruppe du tilhører, eller en hvilken som helst annen gruppe mennesker du bruker tid med. Spør vennene dine og familie om de vil være en del av flash mob.  
    
  • Bruk Facebook, Twitter, flashmob.tv og andre nettsteder for å bringe folk sammen. Folk leter etter en flash mob med ordene "Flash Mob" eller "Flashmob". Så ikke glem å inkludere disse ordene i meldingen din, som du lager for å finne folk.
  •  
  • Flashmob.tv er en interaktiv database som samler nyheter fra og for det raskt voksende fellesskapet av flashmob-aktivister og venner over hele verden. Flashmob.tv ser seg som et internasjonalt grensesnitt mellom de enkelte regionalt aktive flashmob-gruppene, samt et samlingsbasseng og initiativtaker til nye ideer for fremtidige hendelser. Du finner Flashmob.tv her.
  •  
  • Et online møte sted for å organisere flash mobs er flashmob.com (www.flashmob.com). Selvfølgelig er nettstedet så kaotisk som den faktiske ideen om en flash mob. Så du trenger tid for å finne nålen i høstestakken.
  •  
  • Improv Overalt har hovedkontor i NYC. Selv om ikke alle deres streetopptredener er flash mobs, er det noen som du kan delta i hvis du bor i NY.
  •  
  • Det er mange lokale Flashmob-nettsteder. Bruk en søkemotor for å finne dem. Skriv inn din plassering og ordet Flashmob.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Gi klare instruksjoner til gruppen din. Suksessen til din flash mob krever at deltakerne dine vet nøyaktig hva de skal gjøre. Det er best hvis du kan øve på handlingen din på forhånd. Hvis dette ikke er mulig, gi da i det minste klare instruksjoner (enten elektronisk, via e-post osv.) Om klærne å ha på seg, møteplassen, møtetiden og hva de skal gjøre. For eksempel: Vær forberedt på å fryse, danse, gawk som en fisk, etc. på markedet kl 15.00. Del gruppen din med varigheten av flash mobben din. Hvis din Flash mob krever at deltakerne skal jobbe sammen, er det best at de prøver å finne den perfekte timingen og nøyaktigheten.  
    
  • Hvis instruksjonene er enkle, blir de som står på ett sted og leser en avis kuttet i øyhullene, så det er så enkelt at en prøve ikke nødvendigvis er nødvendig. Likevel er det en god ide for hver deltaker å prøve å møte et sted foran arrangementet og raskt få detaljer som forventet av arrangementet og deltakerne, og hva de skal gjøre etter flash mob.
  •  
  • Hvis instruksjonene, spesielt handlinger som skal koreograferes og organiseres, er komplekse, så vurder å ha en mindre gruppe mennesker til å møte for repetisjoner. Så det er også lettere å holde planen til flash mob hemmelig, som om det er en gruppe på mer enn 50 personer.
  •  
  • Det kan være lettere å koordinere en dansegruppe hvor du allerede er medlem. For eksempel vil du sette opp en gruppe av din Zumba lokale treningspartner for å utføre sammen på gatene. Dette er også en flott mulighet for å vise hva du allerede har lært.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Ordne alle nødvendige rekvisitter og kostymer. Det er best å spørre deltakerne om å ta med egne rekvisitter og kostymer (for eksempel nattdrakt, badedrakter, parykker, etc.).  
    
  • Hvis rekvisitter og kostymer er vanskelige å gjøre på egenhånd, bør du vurdere å ta kurs der hver deltaker har muligheten til å gjøre de tingene de trenger. Likevel bør du ha som mål å bruke enkle klær og gjenstander som du allerede eier i husholdningen eller i garderoben.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Kjenn dimensjonene til ønsket sted. Foreløpig se på stedet der du planlegger å utføre flash mobben. Det kan kreve sikkerhetskrav, godkjenning. Du kan også utforske mulighetene og unngå å komme inn i juridiske problemer. Det er viktig å ikke opprette usikre funksjonshemninger. Deaktiverer de andre i deres ikke deres vanlige aktiviteter. Du må også være oppmerksom på at flash mob ikke ringer til ulovlige situasjoner. Ikke blokkér nødutganger og tenk godt på hvor hendelsen skal finne sted.  
    
  • Som nevnt ovenfor, instruer deltakerne om hva de skal gjøre hvis politiet ber deg om å forlate kurset under arrangementet. Det beste alternativet er å reagere rolig og fredelig. Under alle omstendigheter bør en velorganisert, legitim flash mob være over når politiet kommer opp.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Organiser profesjonell videoopptak for arrangementet. Det er absolutt verdt å spille inn hele Flashmob og laste opp filmen på Youtube. Hvem vet? Kanskje det går gjennom taket der. Hvis ikke, da vil det inspirere andre flash mobs i fremtiden..        
 16.  
 17.             9      La oss gå. Stol på at Flashmob vil fungere som planlagt. Du som arrangør er ansvarlig for at Flashmob går i henhold til planen og at publikum ikke opplever noen problemer med hendelsen.        
 18.  
 19.             10      Fullfør det som om ingenting hadde skjedd. Når flash-mobben er over, ikke la deltakerne sitte og snakke eller snakke med mengden. Deltakerne må blande seg med folk som om ingenting har skjedd.                  
 20.  
             

     Dance Flash Mob  ,

    

Dette er kanskje den vanligste typen flash mob som finner sted og produserer ofte det største forestillingen.

 
   
 1.            1      Velg en sang. Vil du at den skal være raskere eller mykere? Vil du ha en kjent sang eller noe som publiserer en annen slags musikk? Kanskje en opera?       
 2.  
 3.             2      Finn noen som kan koreografere. Hvis du kan gjøre det selv, flott! Hvis ikke, så se etter noen som vet hvordan man kan slå en gruppedans til et skuespill.        
 4.  
 5.             3      Velg sted for dansen. En park i en storby er et flott sted, spesielt på måltider eller etter jobb, når alle er på vei hjem.        
 6.  
 7.             4      Samle en gruppe dansere. Dance Flash mobs kan bestå av et hvilket som helst antall bidragsytere. Men prøv å samle minst 50-75. Dette kan høres litt høyt, men jo flere deltakere du har, jo mer effektive vil Flashmob bli        
 8.  
 9.             5      Lær den komplette dansen i grupper på 4-30 personer. På denne måten trenger du ikke å få et stort antall mennesker inn i et rom.        
 10.  
 11.             6      Velg en Flashmob-stige. Dette vil bli den beste danseren i gruppen din, den personen som setter tonen og tilhengerpunktet for de andre. Lederen kan starte din flash mob med en solo innsats. En gruppe på 9-15 personer bør følge i neste avsnitt. Så dobler du gruppene dine slik at 16-30 personer blir med hver ny del. Veien til å bli en god flash mob er å få alle danserne til å jobbe. Den siste delen av gruppen bør følges i siste del av sangen, slik at det i siste stykke er hele gruppen involvert.        
 12.  
 13.             7      Gi som om det ikke skjedde. Så snart sangen er over, må danserne bli med i publikum som vanlige medborgere.        
 14.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Ting du trenger .

             
Index populær:
Bading en baby.

Redde en døende Betta fisk.

Lær et barn å sove i sin egen seng.

Unngå en episiotomi.

Forutsi været uten værmelding.

Opplær tenåringspike.

Vær en god svigermor.

Oppfordre en ung til å søke jobb.

Forklar menstruasjonen til en gutt.

Få gratis ting.

Hjelp en mann å komme seg over en skilsmisse.

Overrask moren din på mors dag.

Lag eukalyptusolje.

Gjenbruk gamle plastposer.

Bruk Middelhavet diett for å unngå graviditetsdiabetes.

Unngå en ektopisk graviditet.

Bake formuekaker.

Få din kone til å elske deg igjen.

Bytte klær til en urolig baby.

Utdann barn uten vold.

Finn ut om partneren er utro på deg.