Home \ index
 

Lei et lykkelig og fredelig liv.

 

I vårt daglige liv rusker vi ofte rundt for å takle hverdagen. Vi prøver å gjøre så mye som mulig på en dag, vi løper i bilene våre til neste destinasjon, skynd deg for å få ting gjort, og deretter gå til neste destinasjon.

 

Dessverre skjønner vi bare galskapet i det når vi går mot vårt ultimate mål i livet. På slutten av dagen er vi ofte utmattet og sliten av drag, kaoset og dagens arbeid. Vi har ingen tid til det som er viktig for oss; for det vi virkelig ønsker å gjøre. Ingen tid for kjære, ingen tid til å forfølge våre lidenskaper. Men det trenger ikke å være slik. Det er mulig å lede et enklere liv. Et liv der du kan nyte enhver aktivitet der du alltid er i saken, der du er fornøyd og jage etter ingenting. Når du føler deg adressert, er det råd for å gjøre livet ditt til et lykkelig, fredelig og tilfredsstillende liv.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Bestem hva som er viktig. Skift ned et gir og tenk på hva som er veldig viktig for deg. Hva vil du virkelig gjøre, hvem vil du tilbringe tid med, hva vil du oppnå med ditt arbeid? Lag en kort liste over 4-5 ting du vil gjøre i livet; 4-5 personer du virkelig vil ha rundt deg; 4-5 mål for arbeidet ditt.       
 2.  
 3.             2      Vurder dine forpliktelser. Mye av problemet er at våre liv er bare for fulle. Vi kan ikke engang gjøre nesten alt vi har forpliktet oss til, og vi kan absolutt ikke nyte det når vi prøver å gjøre alt. Godta at du ikke kan gjøre alt. Vet at du vil gjøre det du føler er viktig. Prøv å avstå fra engasjementer som ikke er så viktige.        
 4.  
 5.             3      Gjør noe mindre hver dag. Ikke planlegg hele dagen med ting du må gjøre. Til slutt vil du bare skynde deg for å gjøre alt. Hvis du vanligvis prøver å gjøre 7-10 ting, må du håndtere 3 viktige i stedet (og en annen 3 mindre hvis du har gjort de første tre). Dette vil gi deg tid til det viktigste.        
 6.  
 7.             4      La mellomrom være mellom to avtaler eller oppgaver. En annen feil er å gjøre avtalene for korte. Dette gir ingen buffer hvis en avtale tar lengre tid enn planlagt (som de alltid gjør). Det gjør oss stress og lar oss skynde oss gjennom dagen. I stedet planlegge en pause mellom avtaler. Da kan du konsentrere deg bedre uten å tenke på den neste.        
 8.  
 9.             5      Skrap så mye av oppgavelisten som mulig. Du kan ikke gjøre alt på din gjøremålsliste. Selv om du kunne, fortsetter nye ting å komme opp. Forkort denne listen ved å fokusere på de viktigste.        
 10.  
 11.             6      Gå sakte og nyt hver eneste oppgave. Det er det viktigste tipset i denne artikkelen. Les det gjentatte ganger. Uansett hva du gjør, vær det en arbeidsoppgave, spise, børste tennene, lage mat, kjøre til jobb: sakke ned. Prøv alt du gjør for å nyte. Vær oppmerksom i stedet for å tenke på noe annet. Vær tilstede i her og nå. Lev øyeblikket. Det er ikke lett, fordi du ofte vil glemme det. Men finn en måte å minne deg på. Med den nødvendige oppmerksomheten er alt spiselig, så lenge oppgaven selv ikke gir smerte.  
    
  • Spis med glede. Dette er bare ett bestemt eksempel på å gjøre ting tregere. Men det er noe vi gjør hver dag. Så det fortjener spesiell oppmerksomhet.  
  •  
  • Kjør mer forsiktig. Et annet eksempel med samme prinsipp er å kjøre bilen. Det er noe vi vanligvis gjør headless og under tidstrykk. I stedet ta foten av gassen og nyt reisen. Finn ut mer om Zen Driving her.
  •  
         
 12.  
 13.             7      En oppgave. Det er et viktig poeng. Dedicate deg til bare én ting av gangen. Se her hvordan du unngår multitasking.        
 14.  
 15.             8      Banish stress. Finn stresskildene i livet ditt og finn en måte å forvise dem fra livet ditt. Les også om hvordan du reduserer stress.        
 16.  
 17.             9      Finn tid for deg. I tillegg til å få mest mulig ut av en dags bruk og begrense og nyte våre oppgaver, er det også viktig å ha tid for deg selv.        
 18.  
 19.             10      Ikke gjør noe. Noen ganger er det godt å glemme å gjøre ting. Ikke bekymre deg og ikke bekymre deg.        
 20.  
 21.             11      Fordel små gleder over hele dagen. Å vite hva som gjør deg glad og inkorporere noen av disse herligheter til dagen, kan gjøre livet ditt bedre i det lange løp.        
 22.  
 23.             12      Trenere skal være til stede. Du kan øve din tilstedeværelse. Viktigheten er å være til stede, for å observere hva som foregår rundt deg i stedet for å synke inn i dagdrømmer. Bevisst pust og dyp pustehjelp samt meditere.        
 24.  
 25.             13      Lev øyeblikket. I stedet for å nyte fortiden eller fremtiden, nyt livet akkurat nå.        
 26.  
 27.             14      Å sette andre først bidrar til å leve et fredelig liv. Å leve i strid, skade. Og noen ganger føler vi oss så små etter en konflikt. Hvis vi bare kunne overse feilen til andre, kan andre overse våre. Tilgivelse er et viktig skritt i et fredelig liv. Fred med oss ​​selv og med andre.                  
 28.  
             

Tips .

    
   
 1.  
    
  • Ikke la teknikken bestemme livet ditt. Skap bruker Facebook, IM, Twitter, e-post, sms og mobil. Det vil hjelpe deg å forstyrre rotet fra livet ditt.
  •  
  • Hvis det er mulig, finn en jobb med lavere stressfaktor. En jobb med arbeidstid fra mandag til fredag ​​9-17 klokke og ingen inngrep på fritiden kan redusere stressnivået betydelig og gi deg mer tid til vakkerhet.
  •  
  • Hvis du har barn, ikke planlegg dem for mye. Du kan også lære å leve et enkelt, lykkelig og fredelig liv.
  •  
   
 2.  
        
Index populær:
Monter julelys utendørs.

Bruk et offentlig toalett.

Gjør en positiv graviditetstest.

Finn gaver som passer.

Bryt et glass med stemmen din.

Redde en døende Betta fisk.

Vær en leder.

Lindre iskiasmerter under graviditet.

Glem en sverm.

Lei et godt ekteskap.

Knytt en kirsebærstengel med tungen.

Fugeldukker laget av plastruller.

Imitere et treningshjul.

I Grand Theft Auto San Andreas en jente dateres.

Lag gode hotellrom kaffe.

Bevar en skallle.

Hekle en granny skjerf.

Se mørkt ut.

Slett en brann i den innledende fasen.

Få en fedskapstest hvis moren nekter.

Vær en god bestemor.