Home \ index
 

Bygg en sandkasse.

 

En sandkasse er ikke bare en flott lekeplass for barna dine, hvor de kan lære kunsten å bygge sandslott, men også et møtested for alle dine barns venner, et sted hvor de kan ha det gøy og forfølge sine fantasier fritt. Å bygge en sandkasse er ikke en bris, men det er ganske enkelt og kan bli ferdig på en ettermiddag. Denne aktiviteten vil ikke bare gi deg tilfredshet, men også gjøre deg til helten til barna dine.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Forberedelse av byggeplassen  ,

    
   
 1.            1      Velg plasseringen. Det er viktig å huske på noen ting når du planlegger plasseringen av sandkassen. Å velge en plassering er en av de viktigste tingene før du begynner å bygge.  
    
  • Skygge. Siden barna skal tilbringe timer i sandkassen, sørg for at den er i skyggen og beskyttet mot skadelige UV-stråler. Dette kan være nær huset eller under et tre (pass på at du ikke skader røttene når du graver). Det kan like godt være en bærbar parasoll som den brukes på terrassen. Dette har fordelen at du kan endre plasseringen avhengig av solens stilling.
  •  
  • Visningsområde. Pass på at sandkassen er i voksenoppsyn, så de kan holde øye med barna som spiller.
  •  
  • drenering. Etter en sterk regnstorm om sommeren, bør vannet kunne renne lett; Derfor bør sandkassen, om mulig, plasseres på en litt forhøyet stilling, ikke på det laveste punktet i hagen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Få Lumber (Squared Timber) i riktig størrelse. Bestem hvor lenge hver side av sandkassen skal være og kjøp brett som er kortere enn ønsket lengde med en firkantet tømmertykkelse. Hvis du ikke kan kjøpe riktig lengde, klippe veden selv.  
    
  • I dette eksemplet antar vi en sandkasse hvis dimensjoner er 1,8 m firkantede. Så kutt veden til en lengde på 1,71 m.
  •  
  • I vårt eksempel bruker vi kvadrerte tømmer på 9 cm x 9 cm. Siden de er koblet overlappende i hjørnene, må du trekke 9 cm fra ønsket total lengde.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Merk omkanten av sandkassen. Løft jorda innenfor disse grensene ca 20 cm dypt.        
 6.  
 7.             4      Fyll ut et lag med sand rundt utsiden. Gjør det omtrent 12 inches bredt og 3-5 inches dypt. Den nederste kanten av treet hviler på denne sengen. Hvis bakken ikke er nøyaktig flatt, er det lett mulig å justere det kvadratiske tømmeret horisontalt ved hjelp av sengen.                  
 8.  
             

  Del 2      Byggingen av sandkassen  ,

    
   
 1.             1      Legg ut skogen. Legg ut det første laget av firkantet tømmer i form av en firkant.        
 2.  
 3.             2      Legg dette første laget på sengen. Juster dem med en stoppebrakett slik at alle fire hjørner er rektangulære, og fest dem sammen ved å koble noen midlertidige ledges med noen skruer over hjørnet med de firkantede tømmerene.        
 4.  
 5.             3      Juster dette første laget horisontalt. Når dette første laget med firkantede tømmer er sammenføyt og deretter vinkelrett på alle fire hjørner, juster dem horisontalt på sengen med en gummibåt ved å forsiktig drive dem i sanden og kontrollere dem med åndnivået.        
 6.  
 7.             4      Legg et andre lag. Fjern forsiktig de midlertidige hjørnesamlingene og overlapp det andre laget som vist på bildet:        
 8.  
 9.             5      Skru disse to første lagene sammen. Bruk en boredriver for å koble de to lagene med selvskruende skruer. Plasser tre skruer med jevne mellomrom på hver side.        
 10.  
 11.             6      Legg ut esken med folie. Legg et ark med hagefolie (som det er utformet for å forhindre gressvekst) over sandkassen, slik at den dekker det andre laget av firkantede tømmer, og trykk det godt rundt og på bakken. Dette tillater vann å sive inn og tillater ikke ugress å finne et nytt hjem i sandkassen.        
 12.  
 13.             7      Installer de siste lagkvartallene. Bruk samme overlappende metode som for andre lag og legg det tredje laget av kvadrert tømmer. Skru dem også til stedet under. Pass på at du beveger skruene litt foran dem!        
 14.  
 15.             8      Klipp hagefolien. Bruk et saks eller en kniv for å kutte av overflødig film.       
 16.  
 17.             9      Fyll i sand! For å beregne hvor mye sand du trenger, bruk følgende formel: lengde x bredde x dybde på sandkassen (i meter). På denne måten får du antall kubikkmeter sand du trenger. Hvis du måler dybden, må du ikke måle på toppen av sandkassen, da du ikke vil fylle opp det helt. Pass på at du kjøper spesiell sand til sandkasser å leke med, ettersom den er rengjort og derfor mindre skitten enn bygningssand.        
 18.  
             

  Del 3      Konstruksjonen av dekselet  ,

    
   
 1.   1      Lag et deksel. Det er godt å kunne dekke sandkassen. Dette forhindrer dyr i å forurense sandkassen. Et enkelt deksel kan gjøres fra to dører hvis hengsler er koblet til utsiden av rammen av sandkassen. Du kan også følge instruksjonene nedenfor for å bygge to benker som kan glide over sandkassen. Det er også mulig å trekke disse benkene bare delvis over sandkassen for å skape et sete for Mammi eller Pappi mens Junior spiller i sanden.     
 2.  
 3.   2      Få åtte innlegg. Disse bør bestå av 9 cm x 9 cm kvadratiske tømmer. Dens høyde avhenger av hvor høyt du har gjort sandkassen. De må være minst 15 cm høyere enn sandkassen (målt fra bakken). For hver av de to benkene trenger du fire innlegg.     
 4.  
 5.   3      Lag de smale sidene. Ta åtte 2 cm x 9 cm planker for å koble innleggene (fire per bank). Lengden på brettene avhenger av størrelsen på sandkassen du trengte. Når du har kuttet plankene til riktig lengde, ta to treskruer (minst 5 cm lange) i hver ende og koble brettene til stolpene slik at de spyler med topp og sider av stolpene.  
    
  • I vårt eksempel (1,80 m sidelengde) skal platene være ca 1,71 m lange.
  •  
         
 6.  
 7.   4      Bli med i de korte endene. Ta seks stykker som måler 2 cm x 9 cm (tre per bank). Disse danner langsiden av banken. Igjen: Lengden avhenger av sidelengden til sandkassen. De korte tilkoblingsbrettene vil peke mot innsiden av sandkassen, mens de lange brettene vil bli festet på utsiden, også flush med sidene av stolpene, så vel som deres øvre og nedre ender). Én side av hver bank vil bare ha opp ett langt bord og ingen nederst. Fest den med to treskruer i begge ender.     
 8.  
 9.   5      Fest støttebjelken. Ta to flere planker (2 cm x 9 cm) av samme lengde som tilkoblingsbrettene og fest en til hver benk mellom langsidebrettene ved hjelp av metallvinkler.  
    
  • Sørg for at metallvinklene er små nok til å passe under støttebjelker uten at de overlater nederkanten på langsidebrettene.
  •  
  • Du kan gjøre jobben enklere ved å markere midtlinjen til støttestangen på forsiden av langsidebrettet. På denne måten vil du senere vite hvor du skal spikre setet.
  •  
         
 10.  
 11.   6      Fest setet. Ta 2 cm x 9 cm planker av samme lengde som langsidebrettene og spikeren eller skru dem i enden og i midten på toppen av benken. Du bør bruke to skruer i hver ende og i midten. Legg ut platene først, starter på den ene siden og fortsetter til den andre siden. Plasser mellom platene 5 mm mellomrom som brukt ved flislegging.  
    
  • I eksemplet som er oppgitt, trenger du 10 plater for hver bank pluss en som vil bli delt i lengderetningen i midten. Dette betyr at du trenger totalt 21 brett. For å halve det siste brettet bør du bruke en jigsag eller en sirkelsag.
  •  
  • Avstandene mellom brettene tillater luften å sirkulere, hindrer dannelsen av mugg, men holder katter ut.
  •  
         
 12.  
 13.   7      Skyv benkene sammen over sandkassen for å lukke dem. Åpne dem bare delvis, slik at setene kommer til et stopp over kanten av sandkassen, noe som gjør dem til et sete for både barn og voksne.     
 14.  
 15.   8      Pickle treet for å beskytte det mot været. Fjern forsiktig dekselet for å unngå mugg.     
 16.  
             

Tips .

                  

Ting du trenger .

    

     Byggemateriale  ,

   

     Verktøy  ,

          
Index populær:
Få barn bort fra TVen.

Vet når ungdommen tar marihuana.

Kunngjøre sitt engasjement.

Finn ut om barnet ditt virkelig er av hans.

Plukk opp en baby.

Besøk en familiefest som autist.

Tidsreise.

Ta tak i bestemorens død.

Lyser igjen slukkede glødestikker igjen.

Forbered en krydret saus.

Anerkjenn en sliten barn.

Finn ut om en utestående warrant eksisterer.

Kom godt sammen med svigermoren din.

Gjør eplesmør.

Lei et lykkelig og fredelig liv.

Vedlikehold og rengjør en steinbit.

Forbered kroppen din for graviditet.

Tegn en hamburger i Adobe Illustrator.

Smeltet aluminium.

Finn blindtarmbetennelse under graviditet.

Kjenn verdien av smaragd.