Home \ index
 

Gjør en ultralydsskanning under graviditet.

 

Ultralydsskanning under graviditet har blitt standard screeningstest for barns velvære. Høyfrekvente lydbølger brukes til å undersøke buk- og bekkenområdet, hvor bilder av legemet og barnet tas. Det kan brukes til å bestemme barnets størrelse og utvikling, for å oppdage uregelmessigheter i organiseringen av organer og blodstrøm. Ultralyd i første trimester av svangerskapet er spesielt nyttig for å bestemme nøyaktig fødselsdato, mens etterfølgende ultralyd alltid skal ha nytte av å verifisere sunn utvikling og også sexing. Ultralydundersøkelsen er ikke skadelig for barnet eller moren.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Lag en ultralyd avtale med gynekologen din. Når du er sikker på graviditeten din, må du gjøre en avtale med gynekologen din.        
 2.  
 3.   2      Drikk nok væske før avtale for å holde blæren godt fylt. En full blære endrer den eksakte plasseringen av livmoren og sørger vanligvis for at fosteret er bedre synlig på ultralydsbildene. Væsken i blæren er også veldig nyttig for optimal overføring av lydbølger i livmoren. Men det er best å sjekke med gynekologen din hvis en full blære er nyttig i ditt tilfelle.     
 4.  
 5.   3      Bruk løst klær. Du trenger ikke å kle deg for en ultralyd. Det er nok om du kan skyve klærne opp nok, slik at hele magen og bekkenområdet blir utsatt.     
 6.  
 7.   4      Slapp av og ikke beveg deg under eksamen. En spesiell gel påføres på magen slik at lydbølgene kan overføres optimalt. Refleksjonen av lydbølgene vises i svart-hvitt-bilder på skjermen. Din gynekolog vil gi deg beskjed når han er ferdig, og du kan tørke av gelen.     
 8.  
 9.   5      Klær deg igjen og vent på evalueringen av bildene. Om nødvendig kan du nå tømme blæren. Legen din vil gi deg noen ultralydbilder slik at du kan ta dem hjem som et vakkert minne.     
 10.  
 11.   6      Les bildene med legen din. Men du finner ikke noe nyttig i bildene, den profesjonelle evalueringen kan bare gjøre gynekologen din.               
 12.  
             

Tips .

                   
Index populær:
Å lage svart.

Beregn kubikkmåling av en boks.

Forbered brystet for å amme.

Stimulere veksten av hår med suksess.

Oftere smil.

Kjenn verdien av smaragd.

Forbered deg på vulkanutbrudd.

Zorua i Pokémon blir hvit.

Bygg en flammesprenger.

Slapp av.

Vær en god stor søster.

Mørk rommet ditt perfekt om dagen.

Overrask moren din.

Velg riktig platen.

Mobile spion mSpy installere på telefonen din.

Lev med YOLO prinsippet.

Bruk Middelhavet diett for å unngå graviditetsdiabetes.

Behandle narcissuspærer for gjenplantning.

Gjør øynene større.

Last ned HD videoer fra YouTube.

Kjøp en fiolin.