Home \ index
 

Ta vare på en gjenfødt babydukke.

 

Elsker du babyer, men er du enten for ung, uvillig eller ute av stand til å få barn? Hvis dette gjelder deg, bør du vurdere en gjenfødt dukke. Reborn dukker er dukker som er profesjonelt laget for å se ut som ekte babyer.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Du må forberede din Reborn som du ville for en ekte baby. Pass på at du er klar før du kjøper Reborn dukken, akkurat som en ekte baby. Kjøp ekte klær eller bestil dem fra internett, tepper, bleier, hetteglass, pacifiers, barnevogner, bilseter - for spedbarn og spedbarn, feil baby mat (dette kan være laget av mykgjøringsmiddel eller lim og vann, det er opp til deg) , Kluter, leker, osv. Men føler ikke behov for å kjøpe overprisvarer, fordi en Reborn ikke er ekte og har ingen følelser.        
 2.  
 3.             2      Pakke baby! Velg et navn og fyll ut fødselsattesten, hvis en er til stede, og den er ikke allerede fylt ut for deg, og hvis ingen er der, kan du skrive ut en fra internett. Ta babyen din ut av esken og ta av klærne for å undersøke dukken og se om den har flekker eller riper. Sett den på igjen. Ta noen bilder med babyen din.       
 4.  
 5.             3      Ta vare på babyen. Velg om du vil flytte babyen for å være sikker på at den er ren etter den lange reisen, eller lag en hetteglass for det, eller dekk det med et varmt teppe slik at det kan ta en fin, lang lur. Uansett hva du velger, vær forberedt på å gjenta det! Tilbring litt tid med å holde det nyfødte og sitte med ham, da det får deg til å føle deg tryggere og tryggere.       
 6.  
 7.             4      Hvis du virkelig vil ta det seriøst og ta deg tid, setter du opp en tidsplan for babyen din. Feeding ganger, forventede endringstider, tuppetider, spilltider.       
 8.  
 9.             5      Føl deg komfortabel med å snakke med venner og familie om babyen din hvis du liker det. Det er ingenting galt med å være litt stolt av din vakre "baby", men hvis du vil ha alt for deg selv, så er det greit også.       
 10.  
 11.             6      Ta en spasertur gjennom nabolaget med babyen din i en barnevogn, hvis du er selvbevisst nok. Det gjør at du føler deg som en ekte mor.                 
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Index populær:
Naturkatastrofer overlever.

Lag en kontrakt.

Avbryt et ekteskap i California.

Lead rapbattle med vennene sine.

Kast en boomerang.

Forklare til barn mens du går til prinsippene for trafiksikkerhet.

Bli kvitt en svetteboks.

Utgitt et selvutgitt magasin.

Vend ditt problem tenåring til en ansvarlig voksen.

Lær god oppførsel til barnet ditt.

Overlev en kidnapping eller gislingstaking.

Overlev i naturen.

Lag en penge Hawaiian halskjede.

Kjole som James Bond.

Fest et omfang til et rifle og juster.

Jukse med statistiske data.

Rett dine stemmekabler riktig når du roper.

Bli kvitt en svetteboks.

Opprette formler i LaTeX.

Lag hvit røyk.

Hold vannsnegler.