Home \ index
 

Hva ser et flott Halloween-fest ut? ,

 

Den 31. oktober er Halloween som hvert år. Mer og mer feires dette i Tyskland. Med andre ord er det ikke nok å bare samle søtsaker, det må være et ekte parti. Men hva innebærer alt dette, hva gjør du med dine gjester, og hva med mat og drikke?

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Anledning: Halloween er basert på feiringen av All Saints of Catholic Ireland. Reisende kom da til Amerika, hvor det var med gresskaret - en grønnsak som ofte brukes der - bare veldig kjent og populær. Mer om forholdet mellom Halloween og et gresskar er gjennom historien med Jack, som lurte djevelen flere ganger og dermed holdt sin sjel. Siden han ikke forandret sitt egoistiske liv med alkoholen, fikk han ikke lov til å gå til himmelen da han døde. Djevelen var imidlertid sint, så han la ikke Jack gå i helvete. Han ga ham bare et stykke glødende kull. Resultatet var den berømte Jack O'Latern = Halloween lanternen.        
 2.  
 3.   2      Underholdning: Halloween er tiden for skremme og frykt. Derfor, f.eks. Ghost historier er en del av festen. Du kan fortelle historiene enten til hverandre, eller høre på den på radioen og på kassetten, eller se som en film.  
    
  • For voksne: voksne bruker mye tid på å kle seg og spille morsomme spill sammen. Festspill som omhandler spøkelser, monstre og co gjør det bra her. Således, for eksempel, Quizzer på horror filmer eller tegn, prøver av "antatt" spooky drinker som Bloody Mary, eller re-enacting en scene fra en horror film. En slik festspillblanding, det er u.a. her: Halloweenfest.
  •  
  • For barn: Ungdommene liker vanligvis det veldig skummelt; Det er litt ideen bak den for å bevise sitt mot. Ofte ser de horrorfilmer sammen, forteller spooky historier og skjuler seg spesielt spøkelsesløst. Med mindre barn fra grunnskolen og førskolen er en skummel skattejakt veldig populær. Som med godteri for Halloween, er det også deilige søtsaker etter en vellykket skattejakt.
  •  
         
 4.  
 5.   3      The Decoration: En ekte Halloween fest, selvfølgelig, må skje i et merkelig berørt miljø. Dette passer best til skumringen. På denne tiden kan du også skape de beste lyseffekter med lys og lys. Bruk mange forskjellige størrelser gresskar. Mesteparten av tiden, dekorere flasker med f.eks. skremmende etiketter har allerede en tilsvarende effekt. Laken og spøkelsesmasker kan også brukes til å skape gode sjokkmomenter.     
 6.  
 7.   4      Spise og drikke for Halloween: Det meste av maten kan tilberedes på en grusom måte, som du blant annet finner blant annet. fra den såkalte Knuckle fingre eller fargede nudler vet. Så det er tilrådelig å tilby en liten buffet med ulike mindre retter. En blodrød punch med frukt "kjøtt" biter er like velkommen som en "fortryllet" hekse-urtete. Tradisjonelt lager du imidlertid også mat fra gresskar slik. den klassiske gresskar suppe eller gresskar paien. På Pinterest finnes det utallige ideer for salater, supper, kaker og drinker til Halloween-fest.               
 8.  
                     

Tips .

                  

Kilder .

             
Index populær:
Skjær et T Rex vannmelon.

Lag en lysekrone.

Hvilke øyenfarger sier om mennesker.

Glem å være alene.

Forbedre barns opplevelsesevne.

Rapporter tyveriet på et trygdekort.

Unnskyld for en stor feil med moren din.

Forklare til barn mens du går til prinsippene for trafiksikkerhet.

Evaluer et algebraisk uttrykk.

Avtale med en lykkelig tenåring.

Multipliser planter.

Bli kvitt slitne babyklær.

Les et ultralydbilde.

Brett et ark papir i tredjedeler.

Adresse et brev til en familie.

Søvnritual for babyen din.

Kjøp storfe.

Hvilke øyenfarger sier om mennesker.

Energized.

Bli en mannlig stripper.

Ignorer broren din eller søsteren.