Home \ index
 

Poser som en modell.

 

| Likesom en modell er en ting, men modeller blir ikke betalt for å bare sitte der og være pen. Deres suksess i denne bransjen avhenger av hvor godt de utgjør og hvordan de kan levere interessante og markedsførbare bilder til fotografen. Enten du ønsker å fremme karrieren din som en modell eller bare vil være mer fotogen, vil følgende tips bidra til å gi bildene dine en ny dimensjon.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.      1        Ta en uformell holdning. Det er bare noen få øyeblikk når du tar skuldrene tilbake for et skudd, men generelt ser du ut til å være mer naturlig og avslappet med litt uformellhet. Dette betyr ikke at holdningen din skal bøyes (selv om noen motefotografer forventes å gjøre det). Hvis du står, skift vekten ujevnt til føttene, og det nedre vektbenet vil naturligvis bøye seg litt. Du vil se mer avslappet og stillingen din vil se mer naturlig ut.        
 2.  
 3.   2      Vær asymmetrisk. For et mer interessant skudd, sørg for å gjøre forskjellige ting med begge halvdelene av kroppen din. Du kan være dramatisk og gjøre noe helt annerledes med hver av dine lemmer, med hodet vinklet til siden, eller du kan se ut som en dukke også. Å være asymmetrisk kan være veldig enkelt, ettersom du senker skuldrene eller hofter, sørger for at armene ikke er nivået, eller ett ben bøyer litt (eller mye) mer enn det andre.     
 4.  
 5.      3        Pek nesen bort fra kameraet. Å se direkte inn i kameraet, kan være det riktige valget for et dramatisk skudd, men generelt er det bedre å holde ansiktet vinkel mot kameraet og se på kameraet derfra. Pek nesen litt opp eller ned, litt til høyre eller venstre, men hold alltid øynene på kameraet.
    
  • Lær hvilken vinkel flatter ansiktet ditt mest. Har du en fin kjeve? Sett hodet opp og litt til siden. Forsøk foran et speil eller med ditt eget kamera for å se det beste vinkelslaget i ansiktet ditt.
  •  
  • Vet hvilken retning lyset kommer fra. Husk at lyset kaster skygger, og selv om de er svært svake, vil de påvirke ansiktets utseende. Hvis lyset kommer fra toppen, peker nesen nedover, kan skyggen av øyenbrynene dine falle over øynene, noe som er greit hvis du vil ta et skummelt skudd, men det er ikke bra hvis du prøver å se vennlig ut ,
  •  
         
 6.  
 7.   4             Øvelse. Få et digitalkamera, sett det på et stativ og skyt tusen bilder. Siden visning på dataskjermen koster ingenting, er det ingen reell unnskyldning "ikke" å øve. Du bør vite hvilke som er best for deg og som ikke er det. Lær hvilke som smiler de ulike kroppsdelene. Bli kjent med hvilke stillinger som passer best med forskjellige klær. Noen legger vekt på de rene linjene i en buksekjole, andre understreker flyt av en kjole. Øv med tilbehør som en stol eller gjenstander (en vase, et tau, en strandball eller noe annet - vær kreativ) som du holder i hånden.     
 8.  
 9.   5      Lytt til fotografen. En god fotograf vil gi deg tilbakemelding og fortelle deg hva du skal gjøre for å få skuddet han ønsker. Vær samarbeidsvillig og snill (og takknemlig). Ikke la deg bli nervøs, eller du vil føle deg spent og stiv. Slapp av i alle poser og hold kontakten med kameraet.               
 10.  
             

Tips .

    
   
 •   Studie. Se på magasiner og brosjyrer med kritisk øye. Legg merke til hvordan modellene utgjør: hva gjør de med hender, lemmer, hode, øyne, lepper? Hvilke følelser overføres gjennom pose?
 •  
 •   Puste. Noen ganger, når vi konsentrerer eller er nervøse, akselererer vi eller senker pustens hastighet dramatisk. Du kan også finne deg selv å fange pusten din under et skudd. Hold deg oppmerksom på pusten din. Pust normalt og avslappet.
 •  
 •   Visualisering kan bidra til å fange følelsene du trenger å skyte. For eksempel, hvis fotografen ønsker å lage et melankolisk skudd, forestill deg en melankoli fra en film og prøv å være den personen. Det er sannsynlig at det vil være lettere for deg å kontrollere din "indre melankoli" på denne måten.
 •  
 •   Smil! En av de betydelige forbedringene du kan lage med et hvilket som helst portrett, og gjøre den store forskjellen mellom et "godt skudd" og et "godt skudd", er bare å smile. Dette er sikkert ikke nyttig hvis du er en modell, og fotografen ønsker en annen følelse for å ta deg. Likevel, for alle som ønsker å forbedre sitt utseende på et portrett generelt, gjør et smil (spesielt det perfekte smilet) en stor forskjell.
 •  
 •   Smil for kameraet Det er en kunst å stille med et "perfekt smil" og de fleste gode modeller kan gjøre det på den naturlige måten. Det er et smil halvveis til det største smilet du kan lage og ingen smil i det hele tatt. Lippene er litt delt og bare de øvre tennene er synlige. Dette smilet er også ansett som et snill smil. Resultatet skal se behagelig og avslappet ut. Hvis du smiler så bredt at øvre tannkjøtt eller tennene er synlige, så er det overkill. Vanligvis øker kinnene sine kinder og øynene smalere. Så prøv å slappe av øynene dine slik at de blir åpne og de hvite er synlige i dem. Dette kan kreve litt øvelse foran speilet for å isolere de enkelte muskelgruppene, men det er verdt innsatsen. Selvfølgelig er det opptak som ikke krever at du smiler eller smiler veldig bredt, men vanligvis, uansett om du er en modell eller bare ser for å forbedre portretten din, vil mastering et perfekt smil forbedre bildene dine sterkt.
 •  
             

Advarsler .

    
   
 • Pass på at ingen av dine lemmer peker direkte på kameraet. Dette perspektivet skaper en forvrengt visning av den. Tenk at beinene dine er en pinnefigur. Ingen av disse linjene viser noen gang direkte inn i kameralinsen.
 •  
        
Index populær:
Gjør barnyoga.

Overlev som en enslig mor.

Hva skal jeg snakke om med en venn.

Lag en personlig økonomisk plan.

Juster et barometer.

Kontakt din far du aldri har møtt.

Lag en online terapi.

Se den internasjonale romstasjonen fra jorden.

Glem en sverm.

Bihulebetennelse en betennelse i paranasale bihuler.

Kjør svart magi.

Bygg en sandkasse.

Få energi under graviditet.

Lag en avtale på arbeidskontoret.

Overvinne frykten for ekteskap.

Bekjempe bål.

False Nikes gjenkjenner.

Bestem mellom aksjer og aksjefond.

Avvis uønskede samtaler.

Feeding en slåssfisk.

Lær hans baby å gå.