Home \ index
 

Tidsreise.

 

Hvem ville ikke besøke det gamle Roma, eller se en levende dinosaur, eller stoppe seg fra å gjøre en livstruende feil? Fra turisme til innløsninger kan tidsreiser være en tiltalende ide. Dessverre, mens fiksjon gir rikelig med eksempler på eventyr som går inn i fortiden for å bryte brød med Jesus eller drepe Hitler, følger lovene om vitenskap og logikk, som vi forstår dem, tidsreiser i den virkelige verden utenfor rekkevidde , I tillegg til å kreve teknologier som motsetter det vi vet om fysikk, åpner også tidsreiser muligheten for et paradoks som bryter med kausalitetsloven - begrepet som forårsaker må skje før virkningene deres. Her er noen alternativer du kan tenke på hvis du vil reise tilbake gjennom tiden.

               

Fremgangsmåte .

    

    1      Reiser gjennom tid med fysikk  ,

    
   
 1.            1      Flytt raskere enn lyset! Når du reiser i nærheten av lysets hastighet, reduseres tiden for deg i forhold til ytre verden. Hvis du kan reise raskere enn lysets hastighet, vil forlengelsen av tiden tillate deg å komme deg til reisemålet før du selv forlot, og til slutt reise tilbake i tid. Dessverre er lysets hastighet det ultimate siste sukk i universet. I henhold til reglene i Einsteins spesielle relativitet trenger du en uendelig mengde energi for å akselerere et objekt som er langsommere enn lyset til lysets hastighet - jo raskere du beveger deg, jo mer massiv blir du og jo mer energi trenger du rundt deg Fortsett å akselerere. Å reise raskere enn lysets hastighet vil kreve teknologi som vi ennå ikke har, og det er trolig umulig.  
    
  • Relativitet tillater teknisk, partikler som er raskere enn lys, kalt takyoner, å være, men det er ingen bevis for at takyoner eksisterer eller at de kan brukes til å overføre meningsfull informasjon (som deg) hvis de eksisterer.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Dykk gjennom et ormhull! Ormhull er teoretiske sprang i virkeligheten som forbinder to punkter av romtid på kortere avstand enn de er fra hverandre i større kontinuum. Wormholes kan koble fjerne galakser, separate universer og til og med forskjellige tider. Nesten like mye som å reise med lysets hastighet, gjør praktiserbarheten for å skape stabile ormhuller og reiser sannsynligvis dette alternativet umulig.  
    
  • Begrepet kvantefysikk antyder at vårt univers er fullt av ormhuller - lite, mindre enn atomer som dannes innen kort tid, og hvordan kvanteskum faller inn i virkeligheten. Men å utnytte en og utvide den i den utstrekning at folk kan bevege seg gjennom den, kan skape en tilbakemelding loop som kollapser ormhullet før du kan bruke den til tidsreiser.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Reis videre og la fremtiden finne ut! Hvis du virkelig trenger å gå tilbake i tid, men ikke har funnet en måte å overvinne de praktiske problemene med å reise raskere enn å reise med lyshastighet eller opprette et ormhull, kan du bevege seg fremover gjennom tid til en fjern fremtid ute av rekkevidde reise vår naturlige levetid. Kanskje i fremtiden vil folk ha utviklet avanserte teknologier som gjør tidsreiser tilbake i tid, og du kan overtale dem til å sende deg tilbake til ditt historiske reisemål. I følge fysikkloven er det mye lettere å reise frem til fremtiden enn å reise tilbake i tid.  
    
  • Ta en tur i nærheten av lysets hastighet! Den spesielle relativiteten forutsier at tiden senkes for deg i forhold til langsommere referanserammer når du reiser med nærlyshastighet. Så, hvis du tilbringer et par år å flytte vekk fra jorden og tilbake igjen, når du kommer tilbake, finner du at flere år har gått på jorden enn for deg.
  •  
  • La deg fryse! Selv om teknologien knapt har blitt perfeksjonert, kan det være mulig å fryse en menneskekropp og tine den uendret og alderen mange år senere. Hvis du kan bygge en slik tidskapsel, kan du overleve livet ditt og våkne på en tid langt i fremtiden.
  •  
                   
 6.  
             

    2      Emotionally reiser gjennom tiden  ,

    
   
 1.             1      Påminn deg om å gjenoppleve fortiden din! Du trenger ikke et ormhull for å ta en tur ned ad minnesveien. I stedet, reise tilbake i tid ved hjelp av dine minner! Langsiktig minner kan være vanskelig å grave opp i begynnelsen, men med litt spenning begynner du raskt å huske levende detaljer og huske lenge glemte følelser fra fortid. Du føler deg som om du har reist inn i fortiden, selv om kroppen din er i nåtiden.        
 2.  
 3.             2      Besøk stedene du forlot lenge siden! Ditt tidligere nabolag, din grunnskole, din gamle kirke, din første jobb, steder hvor du brukte minneverdige ferier. Selv om disse stedene har endret seg mye, vil du likevel begynne å huske detaljer - og tiden din der. Prøv å huske hva rommene var for, folkene du så i hvert hus, fargene og detaljene til bygningene.        
 4.  
 5.             3      Ring dine gamle kontakter! Disse kan være venner fra utdanning eller skole dager, eller til og med tidligere venner, hvis du kan nå dem. Gå med dem for å besøke dine gamle haunts og snakke om alt du opplevde sammen før du splittet! Hvis du ikke har sett disse menneskene i lang tid, møt dem på det stedet du sist så dem!        
 6.  
 7.             4      Se på gamle bilder og undersøk suvenirer! Bilder kan være en fin måte å gjenopprette dine tapt dager. Ta en dyp titt på albumene dine når du vil besøke ditt tidligere liv! Ta ut alle de huske ting du har holdt fra fortiden din og undersøke dem, hold dem i hånden, tenk på hvor du fikk dem og hvordan du brukte dem!        
 8.  
 9.             5      Kjøp parfymen du pleide å bruke! Lukt er veldig hjelpsomme i å grave etter minner fordi de kan vekke dem. Hvis du aldri har brukt en bestemt duft, prøv å finne en duft som en av dine kjære en gang hadde på deg!        
 10.  
 11.             6      Lytt til sangene du pleide å like! Kanskje din musikalske smak i barndommen er litt pinlig, men hvis det er sanger du ikke har hørt i mange år, kan det være en fin måte å føle at du er tilbake i fortiden, hvis du var de lytter.        
 12.  
 13.             7      Spill spillene fra barndommen din! Ikke bekymre deg hvis du ikke husker nøyaktig reglene! Finn spillene du likte mest som barn, og gi dem en ny impuls! Du vil bli overrasket over hvilke minner dette kan bringe tilbake.        
 14.  
 15.             8      Skriv ned minnene som du tar tilbake til overflaten! Hvis du har togreisen rullende, hold ballen ved å skrive ned alle detaljer som kommer til hjernen din!        
 16.  
            

Advarsler .

             
Index populær:
Opplær barn effektivt.

Unngå stress i juletiden.

Fortell din mor at du har en kjæreste.

Hjelp en mann å komme seg over en skilsmisse.

Forhindre blødning under graviditet.

Hold et barn ansvarlig for forsømmelser.

Forbedre smaken av øl.

Unngå graviditetsdiabetes under graviditet.

Brett et ark papir i tredjedeler.

Lag en magisk sirkel.

Vis din ektefelle at du virkelig elsker ham.

Kjenne tegn på anoreksi hos unge jenter.

Hvordan beskytte familien sin.

Eliminer skunk lukt.

Sett en Timex ekspedisjon.

Vær en god barnepike.

Overvinne en skyting i skolen eller på jobb.

Feil en ryggskade.

Berolig en baby med kolikk.

Last ned HD videoer fra YouTube.

Publiser en eBok.