Home \ index
 

Lindre flatulens i svangerskapet.

 

Enhver kvinne som noen gang har vært gravid, vet at flatulens er en av de mest pinlige bivirkningene av graviditeten. Det kan ikke bare være veldig pinlig, men også ubehagelig. Gasser under graviditet kan føre til oppblåsthet, smerte og ubehag. Gassene og flatulensene som oppleves under graviditeten, kan reduseres av mange naturlige faktorer, for eksempel Ytterligere progesteron er forårsaket i kroppen. Men på grunn av dette naturlige utseendet trenger du ikke å lide av denne smerten og ubehag gjennom hele svangerskapet. Det er noen tiltak du kan ta for å lindre flatulens i svangerskapet.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Vær oppmerksom på hva du spiser  ,

    

Dette kan virke åpenbart. Matvarer du spiser og måten du bruker dem, er direkte relatert til oppblåstheten du opplever. Å gi deg litt lettelse kan være en av de første trinnene i å finne ut hvilke matvarer som forårsaker problemet og å etablere en sunn metode for fôring.

 
   
 1.            1      Unngå kunstige søtningsmidler. Kunstige søtningsmidler kan føre til økt oppblåsthet og noen ganger til og med diaré. Denne typen søtningsmidler finnes i diettdrikker, som i seg selv ikke er anbefalt for gravide. Unngå disse typer drinker kan hjelpe deg med å redusere oppblåsthet.        
 2.  
 3.             2      Begrens forbruket av matvarer som du vet fordi oppblåsthet i alle mennesker, ikke bare gravide kvinner. Hvis du vet at du får oppblåsthet fra kål og bønner når du ikke er gravid, er det trygt å anta at de gjør det også med gravide kvinner. 
    
  • Det er ikke nødvendig å fullstendig dispensere med matvarer du liker bare fordi de kan føre til oppblåsthet fra tid til annen. Men det er absolutt en god ide å begrense forbruket av disse matvarene. Du kan fortsatt spise dem. Men spis det bare av og til og bare en liten mengde av gangen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Skriv ned hva du spiser hver dag. Hvis du har problemer med å finne ut hvilke matvarer som er dårlige for magen din, må du holde en matdagbok. Så du ser nøyaktig når du hadde mest oppblåsthet og hva du har spist rett før. Du kan redusere oppblåsthet og ubehag ved å markere maten du bør unngå.       
 6.  
 7.             4      Prøv å spise mindre rasjoner. Hvis du prøver å redusere mengden du spiser ved hvert måltid, kan det også bidra til å redusere ulempen forårsaket av gasser. I stedet for å spise tre store måltider, prøv å redusere mengden av hvert måltid. Å spise mindre rasjoner kan hjelpe kroppen din å dele mat raskere og fordøye det lettere.       
 8.  
 9.             5      Pass på at du spiser nok fiber. Du trenger ikke å overdrive det. Men du bør prøve å inkludere en rimelig mengde fiber i diettplanen din. Dette kan hjelpe deg med regelmessig avføring. Vanlige tarmbevegelser reduserer mengden gasser og ubehag. 
    
  • Som jeg sa, er det viktig å ikke overdrive det med fiber. Hvis du ikke er vant til det, bør du begynne å legge fiberen sakte og gradvis til din daglige diettplan.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Hold deg unna hurtigmat. Hvis du ser deg rundt bordet og alle andre spiser, kan du begynne å spise litt langsommere. 
    
  • Hvis du spiser for fort, vil du ikke bare svelge maten din, men også mye luft. Denne luften kan forårsake at luftbobler dannes i magen og gjør deg mer oppblåst enn om du spiste normalt. Så sakk ned og ta deg tid til å nyte maten.
  •  
                   
 12.  
            

    2      Prøv litt sport  ,

    

Å gjøre litt sport og gjøre litt trening etter å ha spist kan være en fin måte å lette oppblåsthet på.

 
   
 1.             1      Ta en tur etter middagen. Noen ganger, uansett hva kroppen din trenger for å kvitte seg med noen av de irriterende gassene, en liten øvelse etter å ha spist. Hvis du forblir stiv, kan gassene i kroppen din ikke bevege seg, noe som får deg til å føle oppblåst og ubehagelig. 
    
  • En tur etter middagen kan også lindre stress. Stress kan være årsaken til mange oppblåsthet og magesmerter. Noen trening kan hjelpe deg med å redusere noe av stresset som har akkumulert i din travle dag.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Prøv forskjellige sitteplasser. En nyttig måte å redusere gass på, kan være å sette bena opp med en pute. Når du legger føttene opp, legger barnet mindre press på magen.       
 4.  
 5.             3      Bruk løst klær. Klær som passer godt på kroppen kan også være en kilde til ubehag. Hvis buksene dine etterlater merker på magen fordi det er for stramt, er dette et sikkert tegn på at det vil føre til oppblåsthet og magesmerter. Tettheten rundt kroppen din gjør det vanskeligere for kroppen din å fordøye maten riktig.       
 6.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

      

         Les mer... (1)      
Index populær:
Åpne et forseglet brev.

Holde en pjokk fra å treffe.

Adresse et brev til en familie.

Pass på en polygraptest.

Vær en god kone.

Lag et slektstre.

Respektfull handel med en familie.

Gjør såpebobler til barna dine.

Avtale med graviditet på jobben.

Leve et normalt liv.

Bli gravid hvis partneren din har en vasektomi.

Gjør en mann spesiell.

Koble høyttalere til en PlayStation 4.

Se om en rubin er ekte.

Lesing i ansikter.

Lev med lidenskap.

Fjern flytende latex.

Frigiv kvikksølv fra kroppen.

Lindre flatulens i svangerskapet.

Indisk hodemassasje.

Frigiv kvikksølv fra kroppen.