Home \ index
 

Fyll billige vannbomber fra ballonger.

 

Billige vannbombber er tilgjengelige overalt, og alt kan være så pent. Dessverre er det ikke alltid lett å fylle slike ballonger med vann. Billige ballonger er tynnere, derfor brast raskere eller tåre. Men hvis du er litt forsiktig, strekk ballongen forsiktig før bruk, og fyll den ikke opp med vann, du kan ha det gøy med billige vannbomber. For å fylle, bør du få deg en kran-essay, for ikke å presse ballongåpningen for mye.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Strekk ballongen  ,

    
   
 1.            1      Få deg en pakke med billige dybdekostnader. Du finner dem i leketøybutikker, en-euro butikker, i supermarkedet, i apotek eller online. Kjøp så mange som du trenger. Hvis det er flere å velge mellom, sammenlign nøyaktig hvor mange ballonger som tilbys i hver pakke til hvilken pris. 
    
  • Du kan også fylle vanlige ballonger med vann. Men de brister ikke så pent som ekte dybdebelastningsballonger. Ballonger til dybdekostnader er mindre og tynnere og derfor brast vakkerere.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Spreng ballongen for å strekke den før du fyller den med vann. Du kan blåse den opp med munnen din eller bruke en ballongpumpe. Spreng det opp så langt at det har samme størrelse som senere (når det er fylt med vann). Pass på at du ikke blåser det for langt, da det kan briste før du selv legger det over kranen. Du trenger ikke å blåse opp ballongen, men på den måten reduserer du risikoen for at den vil sprekke tidlig.       
 4.  
 5.             3      Strekk ballongen i nakken og ved åpningen. De fleste tar bare ballongene ut av pakken og legger dem over springen uten forberedelse. Det er mange ballonger, som er veldig irriterende. Derfor bør du først strekke åpningen forsiktig ved å sette to fingre i ballongen. Strekk deretter åpningen slik at den lett kan glides over trykk eller slange. 
    
  • Hvis du bruker en trakt eller et trykkfeste for fylling, trenger du ikke å gjøre dette trinnet. Essays eller trakter er vanligvis mye tynnere, så ballongen trenger ikke å bli strukket så langt for å sette den over den.
  •  
                   
 6.  
             

  Del 2      Fyll ballongen  ,

    
   
 1.             1      Sett ballongen over kranen eller slangen. Bruk en lett tilgjengelig tappekran eller slange slik at du enkelt kan sette ballongen over den. Hvis du har et passende fyllstoff, bør du definitivt bruke den. Noen pakker er laget av plast, men du kan også kjøpe dem separat. 
    
  • Vær forsiktig når du legger ballongen over kranen. Hvis du ikke tidligere har strukket ballongen (og spesielt åpningen), er det en stor fare for at ballongen brister. Dessverre eksisterer denne risikoen også hvis du tidligere har strukket ballongen.
  •  
  • Kontroller at vannet går av hvis ballongen bryter under fyllingen. Det er best å fylle vannballonger over en vask eller ute på plenen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Fyll vannet med en trakt. Sett ballongen over trakten (den smale siden). Pass på at ballongen sitter fast på trakten. Fyll nå vann i den store åpningen av trakten. Du kan bruke en kran, en vannslange eller en vannkanne. Hvis du ikke har et passende vedlegg for å skru på kranen, bør du prøve det med en trakt. Dette er den nest beste måten å fylle vannbomber på.       
 4.  
 5.             3      Hold ballongen slik at den ikke glir. Hold ballongen med tommelen og pekefingeren slik at den ikke slipper av trakten eller kranen mens du fyller den med vann. Dette er svært viktig og gjelder alle fyllingsmetoder (kran, vedlegg eller trakt). Selv om du enkelt kan sette ballongen over kranen, kan den glide eller sprekke ved fylling. Hold ballongen stram til du knytter den.       
 6.  
 7.             4      Fyll ballongen langsomt og forsiktig med vann. Når du setter ballongen over kranen (trakten eller påfyllingshetten), slår du vannet litt opp. I mellomtiden se på ballongen og skru på springen før ballongen er fylt med vann opp til toppen. La en god to, tre inches plass på toppen, slik at du kan knytte den uten problemer.  
    
  • Du kan fylle ballongen med kaldt eller varmt vann. Du kan også bruke andre væsker, men de må ha en tetthet som ligner på vann. Om sommeren er det tilrådelig å fylle dybdekostnadene med kaldt vann. Det er absolutt en velkommen avkjøling.
  •  
         
 8.  
             

  Del 3      Knut ballongen  ,

    
   
 1.             1      Klem åpningen, sørg for at du har nok ballong til å knute. Trykk ballongen sammen med tommelen og to andre fingre rett over vannfyllingslinjen. Trekk enden i lengden. Som et resultat strekker du det og kan nå enkelt pakke det rundt to fingre på hånden som du komprimerer åpningen av ballongen. 
    
  • Hvis du har problemer med dette trinnet, kan ballongen være for full av vann. Hell litt vann ved å løsne grepet og vippe ballongen litt til siden. Vær forberedt på å presse åpningen til enhver tid så snart du har nok luft til å knytte ballongen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Knock ballongen stengt. Begrens lengden på slutten, og pakk den rundt to fingre av hånden du bruker til å klemme ballongen. Deretter trekker du den frie enden mellom fingertuppene og strammer knuten. Vannbomben er nå klar til bruk. 
    
  • Du kan også dra ballongens åpning, gjøre den til en løkke, og deretter sette enden i den. Stram knuten tett.
  •  
         
 4.  
 5.             3      En sprutvannbombe: Du trenger ikke å knytte ballongen, men bare stram hullet ti til femten ganger og fest det med en klutnekke eller klips. Så snart du vil kaste vannbomben, tar du av klippet og kaster ballongen opp i luften. Da ballongen ikke har noen knute, vil den åpne og plaske hele folket vått under søppelet. Målpersonen får da hovedladningen. Slik får du flere mennesker våte med bare ett skudd. 
    
  • Denne metoden er spesielt nyttig i vannkamp med mange mennesker. Du kan plaske mange venner med bare en vannbombe og er mye mer effektive enn de andre.
  •  
         
 6.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

      

                 
Index populær:
Beregn profitt.

Skrem deg selv.

Nogenes data.

Få en baby til å sove i sin egen barneseng.

Behandle riktig med en arrogant person.

Bli kvitt hikke hos babyer.

Opplær et barn ikke voldsomt.

Avbryt leieavtalen for leiligheten din.

Behandle fettete hår.

Oppkast under kjøring.

Hold din kone lykkelig.

Går på ferie med småbarn.

Konverter tidsformat fra 24 til 12 timer.

Rapporter identitetstyveri.

Beregn profitt.

Behandle fettete hår.

Bestem hvilken graviditetsuke du er.

Overlev barnets død.

Legg babyen på magen.

Sikkerhet for smårollinger som lærer å gå.

Folk som sparker ut av Xbox Live.