Home \ index
 

Flytt til England.

 

Kanskje det alltid har vært din store drøm, eller du har nettopp oppdaget din kjærlighet til dette landet. Men du vil flytte til England. Men det er lettere sagt enn gjort, spesielt for amerikanerne (med dollaren som valuta og verdien i forhold til det britiske pundet). Denne artikkelen handler om hvordan man flytter til England som amerikansk.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Først bør du fortelle forskjellen mellom England og U.K. Vet. Dette er spesielt viktig hvis du vil unngå å fornærme andre mennesker! England er bare ett av 4 grunnland, alle styrt av Hennes Majestetts regjering i Westminster, London. Storbritannia er navnet på øya der England, Skottland og Wales ligger. Det er ikke et land, men en sentral stat. GB Er forkortelsen for "Storbritannia (Storbritannia)", som igjen står for "Storbritannia Storbritannia og Nord-Irland (Storbritannia Storbritannia og Nord-Irland)". England er det eneste landet i Storbritannia som ikke har et delegert parlament eller en oppstilling. Hvis du flytter til Wales, Skottland eller Nord-Irland, må du sjekke alle detaljene nedenfor for å se om lovgivningen i disse landene er den samme.       
 2.  
 3.             2      Finn ut om du kvalifiserer for visum. Et turistvisum som alle mottar ved innreise tillater et opphold på seks måneder. uten å forfølge en aktivitet. Vær forberedt på å bevise for en eller flere offiserer at du kan finansiere lengden på oppholdet ditt (hvis ikke, har U.K. Grensemyndighet rett til å sette deg på neste returflytur). Du må kanskje også vise returbilletten. Jo lengre ditt planlagte opphold, jo mer vil de spørre deg om disse tingene.  
    
  • Avhengig av visumstatus, kvalifiserer du deg for fri pleie. Hvis landet ditt tilhører EU, eller du har et student- eller arbeidstillatelse, kan du gratis bruke National Health Service (NHS). Hvis du har besøkendes visum, vil du sannsynligvis ikke kvalifisere for det. I en nødsituasjon vil du neppe bli avvist av et NHS-sykehus.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Husk at hvis du er amerikansk statsborger, kan du jobbe for et amerikansk selskap og utbetale i amerikanske dollar mens du slapper av i U.K. stopper. Men du må fortsatt ha arbeidstillatelse og er også forpliktet til U.K. Betal inntektsskatt! Forvent ikke å komme seg uten å vise de nødvendige juridiske dokumentene som viser at du er lovlig bosatt i landet.  
    
  • For å jobbe for et britisk selskap, må du ha et arbeidstillatelse. For å motta dette må din fremtidige arbeidsgiver sende inn søknad før ankomst. Så hvis du vil jobbe for et lokalt firma, se etter en jobb før du går avsted. Hvis selskapet også har andre butikker i Storbritannia, kan du be om en overføring, forutsatt at du har jobbet for selskapet i minst 12 måneder.
  •  
  • Oppholds- og visumsystemet til U.K. jobber nå for et poengsystem. Nivå 1 er for øyeblikket kun åpen for entreprenører, investorer, eksepsjonell talent og entreprenører med universitetsgrad. Nivå 2 er hovedruten for arbeidsvisum sponset av et lokalt firma. For nivå 2 (generelt) må det påvises at stillingen ikke kan fylles av en lokalarbeider. Hvis du overfører fra din nåværende arbeidsgiver, kan du få et Nivå 2 (IKT - Intern Business Transfer) Visa. Ellers krever Nivå 2 (General) Visa et sertifikat om sponsring (COS) fra en britisk arbeidsgiver. Dette i sin tur må vise til grense myndigheten at jobben ikke kunne fylles av en britisk arbeidstaker.
  •  
  • Tenk på det i U.K. å studere. Hvis du mottar et tilbud fra et britisk universitet, kvalifiserer du deg for et studentvisum, som gjør at du kan jobbe opptil 20 timer i uken. Å studere i England har blitt mye dyrere, men fortsatt en veldig givende opplevelse. Siden april 2012 har arbeidsretten endret seg og avhenger av studiet. Endringene finner du på nettstedet til UKBAs hjemmekontor.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Flytte med dyr - Hvis du planlegger å flytte med et dyr, trenger du ikke lenger å være karantene i 6 måneder. Så lenge du reiser innen EU, eller fra et bekreftet land til EU, trenger ditt kjæledyr: En mikrochip, en rabiesvaccine, et dyrpass, eller et offisielt tredjelandes veterinærsertifikat og båndmaskebehandling (bare hund ). Du må også bruke en autorisert boks og bruke en bekreftet rute. Sjekk hvert flyselskap for transport og innsjekkingskrav. BA tilbyr en god kalkulator for å måle bokser. Det kreves også at du sjekker inn med dyr minst 4 timer før flyet inn i lastområdet. Hvis du har tenkt å komme inn fra en veldig varm klimasone (Atlanta, Las Vegas), vil det trolig være en reise lås i sommermånedene; å beskytte dyr fra dette miljøet fra reise. Din veterinær burde kunne gjøre alt ditt dyrepass arbeid for deg. Når dokumentene er klare, må de sendes (med returkupong og sjekk) til USDA for det endelige stempelet. Innen 48 timer, men ikke mindre enn 24 timer før turen, må en endelig behandling finne sted.        
 8.  
 9.             5      Begynn å lete etter overnatting. Du kan leie din egen leilighet eller, hvis du ikke vil bruke så mye, leie et rom i en felles leilighet. For å finne utleieeiendommer er det best å søke på Google med setninger som 'Leiligheter', 'Rom' og 'Til leie'. Når du kontakter potensielle utleiere, ikke glem å spørre hvor mye tilfeldige kostnader du har, eller om de er inkludert i prisen. Også spørre om mengden av kommunal skatt for tilsvarende eiendom. Hvis i U.K. Hus eller leiligheter ('leiligheter') har et gassvarmesystem, en sertifisert britisk gassforsegling må installeres. Dette indikerer at anlegget nylig er testet for karbonmonoksidlekkasje. Uten dette seglet risikerer du helsen eller livet ditt dersom ovnen ikke ble regelmessig vedlikeholdt.        
 10.  
 11.             6      London er en dyr, men spennende by, i England. Husk at hvis du flytter nord, eller hvis du er langt nok fra London, vil levekostnadene dine falle. Newcastle eller Durham er ganske billige sammenlignet med London. Leeds, Manchester, Sheffield og Liverpool er fortsatt i rimelig territorium og de er alle vakre og gode byer - selv om de også har sine dårlige nabolag. Bor i Norden betyr også å være nær Lake District, hvor folk tilbringer sine ettermiddag fotturer eller vandretur rundt innsjøene, nyter utsikten over pittoreske fjell, eller tar del i tradisjonell engelsk te-tid med kaker.        
 12.  
 13.             7      Tenk på forhånd hvis du kan leve med ganske mørkt og fuktig vær. Hvis estetikk betyr noe for deg, besøk ditt valgte sted i regnet for å få et nøyaktig inntrykk. I England kan det regne mer enn du er vant til, selv om det ikke er så vått og dystert som det alltid spres av de misinformerte amerikanske media. Selv om det er lange, lyse og usedvanlig hyggelige sommerdager, er vinterdagerne korte og det kan være veldig mørkt og dystert i lang tid. Om vinteren vil du bare få ca 5 timer sollys. Hvis du vet at du vil savne solen, prøv å få et rom som vender mot sør med et vindu.        
 14.  
 15.             8      Velg en leilighet i nærheten av offentlig transport. Dette vil spare deg for mye pendling og kanskje du vil føle deg tryggere hvis du går hjem alene om natten. Husk at leiligheter som ligger i nærheten av et busstopp eller t-banestasjon (her underjordisk), er vanligvis også mye dyrere.        
 16.  
 17.             9      Finn en jobb. Du kan gå til et arbeidssted eller et midlertidig arbeidsbureau, for eksempel Kelly, Adecco eller Job Center Plus; men bare hvis du er lovlig i U.K. Kan fungere. Det finnes også en rekke populære nettsteder som search.co.uk, monster.co.uk, theukjobsite.co.uk eller jobserve.co.uk. Sjansene for å få et britisk arbeid visum øker mye hvis du allerede har et jobbtilbud for en permanent eller midlertidig jobb. Hvis du har et studentvisum eller et visum på nivå 5 (midlertidig arbeid), er det vanligvis lett å få jobb og tilbyr ofte overnatting. Hvis du tenker på å bo i lengre tid, tenk over å akseptere frivillig arbeid fordi det fører til verdifull arbeidserfaring og referanser.  
    
  • Minimumslønnen for arbeidstakere 21 og over er for tiden 6,08 £ per time.
  •  
  • Den 18-20 år gamle prisen er for øyeblikket £ 4,98 per time.
  •  
  • Utviklingsgraden for 16-17-åringer er £ 3,68 per time.
  •  
         
 18.  
 19.             10      Husk at hvis du kommer i kontakt med regler, må ikke loven eller andre forskrifter som er forskjellig fra det du pleier, klage. (Og "fremfor alt" sier ikke noe som "vi gjør det i USA, men ikke" - uhøflige amerikanere er svært upopulære i England, så vel som hvor som helst i verden og akkurat som ethnocentrisk person!)        
 20.  
 21.             11      Lær stavemåten, grammatikken og det sprokiske språket! Når du får en jobb i Storbritannia, må du vite riktig stavemåte og bruke de riktige ordene - eller du vil bli misforstått med stor sikkerhet:  
    
  • US Bensin - U.K. Bensin / Diesel
  •  
  • US-dekk - UK-dekk
  •  
  • U.S. Liter - UK Liter (Dette gjelder for mange ord som slutter amerikanere med en 'han', for eksempel 'teater' og 'teater' - men ikke alltid).
  •  
  • U.farge - U.K.-farge (Dette gjelder for mange ord med en o, etterfulgt av en konsonant, for eksempel: favoritt og favoritt - men ikke alltid).
  •  
  • US Program - U.K. Programmer (Dette gjelder for mange ord som slutter på M i amerikansk engelsk - men her også, ikke alltid).
  •  
  • Husk at datoen her er skrevet ut i formatet "dag, måned, år" (forresten, nesten overalt i verden, er standard 2 januar 2008 (1/2/2008), og blir 2. Januar 2008 (2/1/2008).
  •  
         
 22.  
 23.             12      Forsøk ikke engang å gifte deg med noen lokalt for å få papirene dine. Det er ulovlig, og du blir arrestert.                  
 24.  
             

Tips .

      

            

Advarsler .

             
Index populær:
Gjenkjenner Waterford krystaller.

Lydmassasje.

Bake formuekaker.

Bli kjent på internett.

Forhindre blødning under graviditet.

Vri fra bakken til en oppreist stilling.

Bli kvitt en svetteboks.

Vær en troll.

Avtale med tantrums hos barn.

Gjør barnyoga.

Stimulere babyen din.

Overlev i naturen.

Åpne et tungt fastkjørt glass.

Bli kvitt slitne babyklær.

Sug naturgummi igjen.

Kjøp en stjerne.

Oppmuntre barnet ditt til å leke med andre barn.

Finn ut om partneren din er utro på deg.

Gjør hermetisk Musubi.

Elsk din ektefelle igjen.

Dissiplin et autistisk barn.