Home \ index
 

Send meldinger sikkert.

 

Denne artikkelen forklarer hvordan du sender en melding så trygt som mulig. Selv om datamaskinen blir stadig mer utbredt, har jeg forsøkt å få metoden til å fungere uten å bruke datamaskiner i situasjoner der det ikke nødvendigvis er nødvendig, da online-muligheten til moderne datamaskiner utgjør en sikkerhetsrisiko.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Opprett nøkkel  ,

    
   
 1.   1      Skriv meldingen som skal sendes som vanlig tekst på et stykke papir. Du kan bruke vannoppløselig maling for å ødelegge meldingen senere.        
 2.  
 3.   2      Lag tre tilfeldige tall. Disse skal være desimalt eller heksadesimale og ha tusenvis av sifre, med hvert siffer øker både sikkerhet og overhead. Vi kaller nå tallene p , g og a .     
 4.  
 5.   3      Send p og g . Tallene p og g sendes til kommunikasjonspartneren. Det er helt irrelevant om kanalen er trygg eller ikke. Selv om angriperen leser meldingene (som er lagt merke til i et brev fordi han sitter fast), kan han bare lære at kommuniserer, men ikke hva innholdet likevel er har ennå ikke sendt meldinger. Noen måter å sende er på:  
    
  • Brev (anbefalt)
  •  
  • E-post
  •  
  • SMS
  •  
  • Faks
  •  
  • Radio
  •  
         
 6.  
 7.   4      Eksponenter g med a og beregner fra resultatmodulen p . På grunn av lengden på disse tallene krever dette sannsynligvis en datamaskin. Vi kaller dette resultatet A.     
 8.  
 9.   5      Send resultatet A til kommunikasjonspartneren. Husk å sende bare resultatet, ikke nummeret a , da de ikke har lov til å kjenne en potensiell angriper som lytter.     
 10.  
 11.   6      Kommunikasjonspartneren må nå generere et tilfeldig nummer B som fortsatt er ukjent for deg. Det skal ha samme antall sifre. Nå blir tallet g , som også er kjent for ham, multiplisert med tilfeldig tall b generert av ham, og med resultatet blir modulo-operasjonen for tallet p - dette er igjen kjent for ham - utfører. Nå må kommunikasjonspartneren sende resultatet B av fakturaen til deg.        
 12.  
 13.   7      Nå må nøkkelen beregnes! For å gjøre dette, ta tallet B som er oppnådd av partneren, og bruk deretter tallet a som du bare vet å multiplisere og beregne deretter modulo-verdien fra resultatet Divisjon av p .     
 14.  
 15.   8      Kommunikasjonspartneren beregner b kraften til tallet A og utfører modulo-operasjonen med nummeret p gjennom. Begge mottar samme resultat K.                  
 16.  
             

    2      Krypter melding  ,

    
   
 1.   1      Finn et AES-krypteringsprogram. Selvfølgelig kan du også programmere en selv. Som en nøkkel velger du nå de første 32 tegnene i K og krypterer tekstene du sender til kommunikasjonspartneren. Denne har også nøkkelen K og kan derfor dekryptere meldingen.     
 2.  
             

Advarsler .

                  

Tips .

             
Index populær:
Energized.

Gjør hermetisk Musubi.

Overrask moren din.

Lag en skulptur fra duct tape.

Motiver barnet ditt.

Vask klut bleier.

Dissiplin et autistisk barn.

Gjør som Sasuke.

Lag wasabi.

Finn klokken uten klokke.

Avbryt leieavtalen for leiligheten din.

Godta at barnet ditt er homofil eller biseksuell.

Kjør svart magi.

Lei et lykkelig og fredelig liv.

Vanskelige tenåringer håndterer.

Foreta et engasjement med fredskorpset.

Fremskynde åpningssmerter.

Lag en personlig økonomisk plan.

Lyser igjen slukkede glødestikker igjen.

Avløpsvann.

Stek kastanjer.