Home \ index
 

Bli jenter.

 

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Pleie og hygiene  ,

    
   
 1.   1      Som jente er det veldig viktig at du ser godt preparert. Hvis du har akne, hvis du ikke klarer det selv, kan du kanskje besøke en hudlege som kanskje kan hjelpe deg.        
 2.  
 3.   2     Regelmessig dusjing er øverste regel Jeg tror ikke at noen vil takle noen som stinker eller er "skitne".     
 4.  
 5.   3      Selvfølgelig er det også viktig at du lukter godt med en deodorant for det, du kan bestemme om jeg vil anbefale både spray og rulle eller deodorant. Vask hendene flere ganger. Hvis du bruker parfyme, ikke bruk for mye, det er ikke veldig attraktivt.     
 6.  
 7.      4      CREAMING for myk hud og sminkefjerning er svært viktig for at huden din skal roe seg over natten.        
 8.  
 9.   5      Også bør du være oppmerksom på tennene dine så børste tennene to ganger om dagen, så de er hvite og rene, og du trenger ikke å skamme deg for smilet ditt.               
 10.  
             

    2      Make Up  ,

    
   
 1.   1      Bruk subtile sminke slik at du ikke sladder hele sminkebordet ditt bare fordi det er mer fargerikt, så sørg for ikke å se sminke-kantene. Lippestiften din er ikke så kjekk og fargerne bare stemmer overens. Hvis du har neglelakk, gjør neglene dine rene og ryddige, og neglelaket ditt vil alltid se nytt ut (ikke tygge på neglene dine fordi det du har på deg, har bakterier og de kommer i munnen din, og du blir også syk.)  
    
  • Øyevipper må ikke klumpe!
  •  
  • Juster concealer og sminke av huden.
  •  
  • Ikke bruk for skinnende og klebrig lipglans.
  •  
  • Ikke for mye rouge
  •  
  • Hvis du har ekstremt blek hud, bruk litt Brownzer.
  •  
         
 2.  
            

    3      Hår  ,

    
   
 1.   1      Ikke vask håret ditt for ofte og ikke for ofte, selvfølgelig hver 2. dag (avhenger av hårtype! !!)     
 2.  
 3.   2     Hvis du kjemmer håret ditt for ofte, blir de raskt fettete og skinnende for å kamme dem bare for styling og knekking.     
 4.  
 5.   3      Bruk bare en liten mengde hårspray for å tåme håret ditt og få tak i frisyren din. Bruk hårretting, krøllejern eller andre elektriske apparater kan ødelegge håret ditt veldig raskt, så bruk varmebeskyttelse. Jeg anbefaler håret etter dusjing sjelden tørt og de foretrekker å la naturlig tørke. Prøv forskjellige stiler av fletninger, støv, ponytails... etc...     
 6.  
            

    4      Ta vare på deg selv og kroppen din  ,

    
   
 1.      1      Gjør regelmessig sport, f.eks. Jogging på søndag morgen (slik at du ikke er helt alene med kjæresten din jogging.) Du bør også spise sunt og ikke gå ned i vekt selv klumpete jenter er vakre jenter        
 2.  
            

    5      Modus  ,

    
   
 1.   1      Vis interesse for modus . Ta en interesse i klær og smykker og hold skapet ditt pent med lyse farger som rosa eller lyseblå. Fullfør skapet ditt med forskjellige fargetanker og kjoler og bruk noe annerledes hver dag (spesielt undertøy).     
 2.  
 3.   2     Les motemagasiner som Cosmopolitan for å hjelpe deg med å utvikle mote.     
 4.  
 5.   3     Du trenger ikke å kjøpe merkevarer fordi de andre jentene bare gjør det fordi du vil se bra ut og du må ikke kaste pengene dine ut av vinduet.     
 6.  
 7.   4     Sko er et veldig viktig tema, har mange forskjellige typer sko.     
 8.  
             

    6      Atferd  ,

    
   
 1.   1      Vær glad og fin . Vær glad, hyggelig, hjelpsom og ha et åpent øre for alle.     
 2.  
 3.   2      Selv om du ikke liker noen mennesker veldig mye, er det viktig at du følger godt med andre mennesker fordi det er en av de viktigste tingene med jenter. Det betyr også at du ikke kan lyve, blaspheme og holde løfter.     
 4.  
 5.   3      Ingenting og ingen er perfekt . Det er alltid sagt at ingen er perfekt. Det er sant, men sett et mål for deg å være perfekt. Først vil det nok ikke fungere med en gang, men etter en stund blir du vant til å tenke perfeksjonist.     
 6.  
 7.   4      Ikke la meg mobbe deg . Selv om du er fin, betyr det ikke at du kan skyves rundt. Rettferdiggjør deg med gode argumenter fordi hvis du blir uhøflig, kan mange si at din godhet bare er spilt. Forbered deg på å ha en kamp med noen på et tidspunkt.     
 8.  
 9.   5      Aldri sverge! ! . Ikke sverge og ikke fornærme. Du må sette det i hodet og din beste venn kan hjelpe deg med det.     
 10.  
 11.   6      Ha en beste venn . Selvfølgelig er det viktig at du har venner, men hvis du ikke er "populær" på skolen (ikke veldig viktig), ha en bestevenn du alltid kan vende deg til hvis du noen gang har problemer. Hvis du bare tar hensyn til hvordan andre gjør, blir du raskt deprimert hvis du ikke kan "gråte ut" til noen !!!        
 12.  
 13.   7      Korrekt stilling . Sitt oppreist og ikke la skuldrene dine henge. Hvis du spiser, ta små biter og tygge på dem en stund (telle til 25).     
 14.  
 15.   8      Ja, du burde spise! Glem aldri at du ikke mister vekt, bare føle deg bra og se bra ut mens du gjør det. Før du ser en titt i hodet ditt til hundre (lite tips som du kan til og med gå ned i vekt.     
 16.  
 17.   9      Les, skriv, lytt . Les romaner eller skriv en journal som vil utvide ditt ordforråd. Sett musikken til guttband eller romantisk (klassisk) musikk som også bidrar til å tenke romantisk.     
 18.  
 19.   10      Vær snill og konsentrere deg om skolen . Når du er pen, kan du finne ting raskere enn du trenger dem raskere.     
 20.  
 21.   11      Du må fokusere på skolen slik at du har et godt gjennomsnitt, og folk vil også at du skal hjelpe dem, fordi de vet hvor smart du er. Hvis du er dårlig i skolen, se etter en veileder som virkelig kan hjelpe deg med fagene du har problemer med.     
 22.  
             

Tips .

      

            

Advarsler .

             
Index populær:
Slett en brann i den innledende fasen.

Lag et sykehushjørne.

Skal betales for plasma donasjoner.

Ta vare på nyfødte.

Dissuade barn fra rusmidler.

Steriliser babyflasker.

Lag et frosset slam.

Gingerbread man baker informasjonskapsler.

Feil en graviditetstest.

Bruk toalettet som står oppe.

Forbered deg på en keisersnitt.

Få en baby til å sove.

Pass på at din kone blir forelsket i deg igjen.

Ta opp smarte barn.

Lindre flatulens i svangerskapet.

Spill av telefonprang.

Kunngjør graviditeten din.

Forhindre emosjonell misbruk.

Skisse.

Bli jenter.

Skreddersy en Katniss kostyme.