Home \ index
 

losse irriterende slektninger.

 

Bryllup, bursdagsfest, pensjon, avgangsfest, feiringer og andre spesielle anledninger skal gi deg glede, ikke sorg. En irriterende gjest kan ødelegge humøret ved å handle uheldig eller utføre et drama. Hvis du er bekymret for oppførselen til irriterende gjester, kan du tenke på å laste dem ut. Før du trekker en invitasjon, bør du være oppmerksom på konsekvensene. Da må du først ha en samtale med slektningene dine. I denne artikkelen vil du lære å håndtere vanlige situasjoner som sannsynligvis vil være forbundet med irriterende slektninger.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Velg et tiltak  ,

    
   
 1.            1      Vær oppmerksom på at du regnes som den ene eller den dårlige fyren. Hvis du trekker tilbake en invitasjon du tidligere har uttalt, må du forstå at personen ikke lenger vil være velegnet til deg. Generelt anses det uhøflig å trekke tilbake en invitasjon som du allerede har uttalt.  
    
  • Den berørte personen vil trolig bli snubbet av din beslutning. Dette kan til og med påvirke forholdet ditt med andre.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lag en liste over fordeler og ulemper. Fordi relegering av en slektning kan ha negative konsekvenser, bør du tenke grundig på årsakene til at du gjør det. Hva gjorde personen som hun ikke ble invitert lenger? 
    
  • Har du nylig hatt et argument med denne personen og ønsker å trekke invitasjonen av emosjonelle grunner? Har det skjedd noe, og du tviler på din evne til å oppføre deg riktig?
  •  
  • Lag en liste over fordeler og ulemper. En grunn til dette kan være "unngå en scene fordi personen drakk for mye." En grunn, derimot, kan være "forårsaker en stor fanfare når invitasjonen trekkes tilbake." Denne listen kan hjelpe deg med å komme til en beslutning når du synes det er best å avbryte invitasjonen.  
  •  
  • Husk at du ikke alltid kan trekke en invitasjon. Noen ganger er det best å ikke trekke invitasjonen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Be om råd. Det er en tøff beslutning å avlaste et familiemedlem. Du bør ikke ta denne beslutningen lett. Det kan hjelpe deg å diskutere denne avgjørelsen med en god venn eller et annet familiemedlem som du kan stole på. Vend deg til denne personen og be om råd. 
    
  • Du kan si, "Jeg ser seriøst på å løse Rachel fra grillen, jeg hørte om fiaskoen hun ble ansatt av Andersons den andre dagen, og jeg vil ikke ha et slikt teater på festen min, hva synes du?"  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Spør deg selv om et alternativ ville være bedre. Før du tar skrittet for å avlaste personen, spør deg selv om det finnes andre måter du kan kontrollere personens oppførsel, men likevel kunne delta i arrangementet. 
    
  • Hvis et familiemedlem for eksempel har problemer med å kontrollere sine drikkvaner, kan du begrense tilgangen til alkohol eller til og med avstå fra å tilby alkoholholdige drikkevarer.
  •  
  • Hvis to gjester har strid med hverandre, kan du kanskje skille de to brawlerne. Ikke legg dem ved siden av hverandre og velg en person som sørger for at de ikke kommer for nært.
  •  
  • Hvis et familiemedlem kaster, forteller upassende vitser eller på annen måte gjør teater på noen måte, kan du prøve å få den personen til å avstå fra å gjøre det på hendelsen. Du kan fortelle den personen, for eksempel, "Hei Joel, jeg vet at du ikke alltid kan styre din store munn, men det vil være noen konservative gjester på festen som ikke kan håndtere skitne ord. Kan du være oppmerksom på språket ditt? Hvis du kan, så er du velkommen til å komme. "  
  •  
                   
 8.  
             

    2      Vær åpen og ærlig med dine slektninger  ,

    
   
 1.             1      Snakk med slektningene dine ansikt til ansikt, om mulig. Hvis du kommer til den konklusjon at det eneste alternativet er å avlaste personen, gjør det på en høflig måte. Det er best å gjøre det personlig. Spør personen om å møte deg. 
    
  • Du kan invitere personen til kaffe eller mat. For eksempel, si "Onkel Tom, hva med om at vi begge går for en kopp kaffe på tirsdag? Jeg trenger å diskutere noe med deg." Velg et offentlig sted for å redusere sannsynligheten for at den berørte personen blir sint og gjør deg til en scene.
  •  
  • Hvis den irriterende personen ikke bor i byen din, bør du ringe henne. Unngå å sende gjester via e-post eller sosiale nettverk. Selv om det er vanskelig, bør du gjøre ditt beste for å løse problemet objektivt, slik at du kan fortsette å ha et godt forhold til denne personen i fremtiden.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gi uttrykk for dine anledninger åpent og ærlig. Forbered deg på samtalen på forhånd. Gå gjennom listen over årsaker til og mot invitasjonen. Forbered en slags guide til samtalen og trene den før møtet. Under samtalen bør du være høflig, men bestemt. Unngå uklare kommentarer. Forklar ditt poeng kort og kortfattet. 
    
  • For eksempel kan du si: "Jeg er glad vi møtte onkel Tom, det er vanskelig for meg, men jeg vet at det er den riktige avgjørelsen, fordi du og pappa fortsatt ikke liker deg forstår jeg tror at det er best hvis du ikke kommer til bryllupet. Min forlovede og jeg vil virkelig at festen skal være stille og uten tvister, og dere to kan ikke engang være sammen i ett rom uten deg Jeg håper du forstår det. "  
  •  
  • Hvis personen allerede har hatt problemer på grunn av deres upassende oppførsel, er det sjanse for at de vil forstå din beslutning.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Unnskyld deg ikke. Når du sier at du beklager, signaliserer du at du har feil, og det ser ut til at du tar ansvar for personens dårlige oppførsel. Hvis du avlaster en slektning for sin oppførsel, bør du ikke føle deg dårlig om det. Du er ikke ansvarlig for en annen voksenes oppførsel, men du er ansvarlig for tilfredsstillelsen til dine andre gjester på arrangementet ditt. Hvis du er bekymret for at personen vil ødelegge hendelsen, ikke klandre deg selv for å laste personen.  
    
  • I stedet for unnskyldning, kan du si noe som "Jeg vil ikke skade dine følelser." Denne setningen viser at du har tatt din beslutning ut av gode hensikter, men at du fortsatt står bak din beslutning.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Hold deg rolig, selv om reaksjonen er negativ. Det er en mulighet for at slektninger dine kan reagere negativt i denne situasjonen. Det kan være ydmykende for dem å bli lastet ut, så prøv å være forståelse. Ikke ta alt personlig, hva de sier til deg. Bare vær rolig og gi dem din støtte. 
    
  • Du kan si, "Jeg kan forstå at du er sint, jeg mente ikke å skade deg, men jeg tror det er den beste beslutningen."
  •  
         
 8.  
             

    3      Håndtering vanlige problemer  ,

    
   
 1.             1      Forklar at gjestelisten din er begrenset. I noen tilfeller kan slektninger ha blitt invitert ved en feil. Kanskje du ved et uhell klikket på disse menneskene da du opprettet hendelsen på Facebook. Eller du snakket om festen i deres nærvær, og de antok at de ble invitert også. Du bør definitivt ha en unnskyldning klar til å laste ut igjen. 
    
  • Si, "Jessica, jeg klikket ved et uhell på navnet ditt da jeg opprettet invitasjonen til Samanthas baby shower. Det ville være fint hvis du var der også, men bare 15 personer er tillatt. Beklager det skjedde. "
  •  
         
 2.  
 3.             2      Unnskyld meg for noen som har uttalt invitasjonen i ditt navn. Hvis en invitasjon er utvidet uten din tillatelse, beklager du misforståelsen. Du kan si "Hei Derrick, Ronnie fortalte meg at han snakket med deg om festen i forrige uke, han burde ikke ha gjort det, vår gjesteliste er ganske begrenset, jeg er så lei meg for den misforståelsen." 
    
  • Enda bedre, hvis du foreslår at personen som gjorde feilen, rydder opp situasjonen. Fortell denne personen "Jeg møtte Regina den andre dagen, og jeg fikk inntrykk av at hun tror hun er også invitert til festen, hun drikker ofte for mye, og jeg er bekymret for at hun misforstår, kan du vær så snill å tømme henne? "<41 112>  
         
 4.  
 5.             3      Gjør resolusjon mot gjester som inviterer seg. Noen familiemedlemmer antar automatisk at de er invitert til noen fest organisert av deres slektninger. Kanskje de aldri mottok en offisiell invitasjon, men de planlegger fortsatt å delta. La disse gjestene vite høflig at de ikke er invitert. 
    
  • Hvis du for eksempel hører din kusine å snakke om hva hun skal ha på brudepartiet, kan du si, "Oh Candice, jeg visste ikke at du skulle komme, og brudepartiet neste helg er bare for andre damer Men jeg vil gjerne møte deg med deg alene. "  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Vær forberedt på at andre gjester skal boikotte arrangementet ditt. Det verste som kan skje når du avlaster en gjest er når andre solidaritetsgaster også nekter å komme. Avhengig av hvor viktig tilstedeværelsen av de andre gjestene er, vil du sannsynligvis forsøke å overtale dem til å komme uansett. Men ikke insistere på at denne personen bringer den irriterende gjesten. 
    
  • Vær fast i din beslutning, selv om noen er uenige med deg.
  •  
         
 8.  
           Les mer... (6)      
Index populær:
Samle DNS.

Overleve et økonomisk sammenbrudd.

Lag en Pivat tabell i Excel.

Bli kvitt uflaks.

Avtale med en lykkelig tenåring.

Guide en hund til en tur.

Drikkevann for nødsituasjon kom ut av en varmtvannsbereder.

Foreta et engasjement med fredskorpset.

Lag gode hotellrom kaffe.

Unngå plutselig barnedødssyndrom.

Fortell din mor at du har en kjæreste.

Vær tålmodig med barn.

Unngå strekkmerker.

Lag blødekrem selv.

Hva du trenger å gjøre for å få et forslag fra din venn.

10 trinn for å erobre en tyrmann.

Lag egg i en kurv.

Sjekk utstrømning etter graviditet.

Vet om noen har en avhengig personlighetsforstyrrelse.

Lag en tornado i en flaske.

Naturkatastrofer overlever.