Home \ index
 

Gå til et jobbintervju med Kater.

 

Å nei! Du har glemt at du har et viktig intervju i dag, og du drakk for mye i går, og nå er Gremlins i hodet med en hammer, og magen din planlegger en plutselig høst, og munnen din er full av sand. Du må utføre en spesiell flott show hvis du vil ha denne jobben - å gå til et jobbintervju med bakrus krever en grundig forberedelse og et stort skuespiller talent hvis du vil gjøre det gjennom samtalen uten å bli escorted til døren ,

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Før intervjuet  ,

    
   
 1.            1      Du bør drikke elektrolytiske sportsdrikker så snart som mulig. Det vil lette symptomene på dehydrering som en bakrus ofte bringer. 
    
  • Når alkohol brytes ned i kroppen, produseres melkesyre og andre kjemikalier som forstyrrer glukose (sukker) produksjon og elektrolyttbalanse; Derfor er energidrikker en god ide.
  •  
  • Selv om kaffe hjelper våkenhet, det tømmer kroppen og irriterer magen, så hold deg unna den.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta en tablett. Ta en ikke-syreproduserende, ikke-reseptbelagte smertestillende middel, som aspirin eller ibuprofen, som kan hjelpe. Ta litt ekstra med deg når intervjuet finner sted når effekten av den første tabletten har gått ned. 
    
  • Alkohol forstyrrer syreproduksjonen i leveren, så hvis du bruker det, kan det forårsake leversvikt eller permanent skade.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Du bør spise noe som fjerner bakrusen. Lag en skinke sandwich til frokost (med lett ristet toast) og litt kylling kjøttkraft. 
    
  • Toastbrød øker blodsukkeret. Skorpen filtrerer ut urenheter, hvorav mange er innlagt på sykehus for alkoholforgiftning. De får litt karbon i magen.
  •  
  • Proteiner i skinke nedbryter aminosyrene og hjelper neurotransmittere som har blitt ødelagt av alkoholen å regenerere.
  •  
  • Kyllingsuppe legger til salt og kalium.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ta øyedråper mot røde øyne. Noen få dråper løsning kan hjelpe. Følg pakningsvedlegget og vent en halvtime for at dråpene skal virke.       
 8.  
 9.             5      Fortsett med det normalt. Dusj og kaming vil være spesielt viktig da du kan se (og lukte) som noe katten har fanget. Pass på at du vasker deg grundig for å redusere muligheten for at du fortsatt lukter som en ølfarget sigarettstump.       
 10.  
 11.             6      Dekk litt maskerende krem ​​under øynene dine. Selv menn kan ha glede av noen maskerende krem ​​hvis de har mørke sirkler eller hovne flekker under øynene etter en festkveld.       
 12.  
 13.             7      Se igjen, kanskje det er verre enn du tror. Pass på at en venn eller partner sjekker deg litt mer før du går. La noen andre dømme ditt utseende og be om en mening. Spør en venn eller partner om et forslag hvis de tror du ser rotete eller uprofesjonelle.       
 14.  
 15.             8      Øv hvordan du vil svare på spørsmål. Hjernen din vil ikke fungere skikkelig, holde svar og kommentarer kort og komme til poenget, husk at du kan ha en tendens til å freak out for å distrahere fra smerte og stress.       
 16.  
 17.             9      Være punktlig. Som med ethvert intervju med eller uten bakrus, er punktlighet en god start. Hvis du er sen, vil det ikke bare være den første feilen på karakteren din, men det vil også føre til at din presentasjon og utseende blir nærmere undersøkt. det er bare menneskelig at man undrer seg over hva som forårsaket denne uaktsomheten.       
 18.  
 19.             10      Du bør vite når du skal lage en ny avtale. Selv om du kanskje ikke vil utsette et jobbintervju, kan det gjøre mer skade enn godt, spesielt hvis jobbsamtalen er hos et selskap du allerede jobber med, og alle vet din vennlige natur. Tegn på at en ny avtale er gunstig er: 
    
  • Du er i ferd med å kaste opp. Alt du trenger å gjøre er å riste den fremtidige arbeidsgiverens hånd og kaste opp deg over hele gulvet. Hvis du har følelsen av at magen ikke går med i samtalen, ikke engang prøve den.
  •  
  • Du har totalt tap. Kampene, faller ned trapper eller til og med hickeys du ikke kan skjule, er alle grunner til å utsette avtalen.
  •  
  • Du er fortsatt full. Prøv aldri å gå til et jobbintervju hvis du føler at du fortsatt er litt full eller full. Ingen arbeidsgiver vil finne det morsomt, eller ignorere det, uansett hvor talentfull eller kvalifisert du er for jobben.
  •  
         
 20.  
 21.             11      Ta med deg vann. Drikk mye på forhånd og tenk på å bringe flasken til samtalen. Dette er ganske normalt, og hvis du vil drikke noe under samtalen og du ikke har vann, kan du be om unnskyldning og drikke hvis du vil. 
    
  • Hvis det virker uprofesjonelt, ikke nøl med og be om et glass vann i stedet under samtalen. Det er godt å legge til vann og avgifte deg.
  •  
                   
 22.  
             

    2      Under intervjuet  ,

    
   
 1.             1      Vær Mint Fresh. Ta et sterkt mynt-godteri eller stripe i munnen din. Det er viktig at du fjerner alle spor av alkoholen i pusten som fortsatt kan lure i lungene. 
    
  • Ikke ta et myntkrem som du fremdeles tygger på under samtalen. Strimler er bedre da de løses raskt.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Du bør innse at konsentrasjonen din sannsynligvis ikke er så god i løpet av jobbintervjuet. Dette betyr at du bør gjøre en spesiell innsats for å konsentrere seg og lytte nøye til spørsmålene. 
    
  • Hvis du trenger en pause for å samle, gjør du det; Det er bedre enn å snakke en haug med tull, bare for å fylle pausene. Alle vil respektere en gjennomtenkt pause og tenke at du tar saken seriøst (som selvfølgelig er sant).
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ikke miste konsentrasjon. Finn et poeng bak hvem som gjennomfører jobbintervjuet, og bruk det til å fokusere på det igjen og igjen. 
    
  • Selv om det er uklart, blir det ditt sikkerhetspunkt som du alltid kan komme tilbake til, slik at du ser ut som om du konsentrerer deg om personen du snakker med, uten å behage øyekontakt.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Pass på at du ikke fidget. Fidgeting kommer fra nervøsitet, kjedsomhet og behovet for distraksjon (er et annet sted). Dessverre, når du har bakrus, føler du alle tre om gangen, og du kan bli fristet til å legge deg til å sove med ønsket om ikke å gi inn. 
    
  • Gjør noe for å være fokusert og våken, for eksempel å regelmessig tilpasse håndens hånd eller ta knærne sammen (velg en konsentrasjonsteknikk som ikke er så åpenbar, ellers vil samtalepartneren bekymre deg om sinnstilstanden).
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ta et dypt pust. Ånd deg dypt under intervjuet, dette hjelper deg med å slappe av, og sørger også for at blodet ditt får nok oksygen, og du føler deg så mye friskere og mer våken. Sett deg ned og unngå å suge mens du puster ut.       
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Index populær:
Lag et konseptkart.

Kitte forhold til en fremmed sønn eller datter.

Legg babyen på magen.

Etse en betongoverflate.

Avtale med foreldres død.

Lag egg i en kurv.

Behandle din mor på bursdagen hennes.

Rengjør og rengjør et rom grundig.

Kontroller væskenivået i bilen.

Påfør en nyanse på huden.

Å gjenkjenne den riktige alderen for å gifte seg.

Kom deg ut av et tennissett.

Forhindre tenåringsgraviditet.

Kontakt FedEx.

Send inn og trykk.

Forstå gutter i ungdomsårene.

Spar elektrisitet til tross for at du har en varmtvannsbereder.

Send parfyme.

Forhindre innbrudd.

Lag skjermbilder i Windows med Snipping Tool.