Home \ index
 

Lei et godt ekteskap.

 

Bryllupet er over, og spenningen er avsluttet. Snart har du blitt vant til Ehealday. Det perfekte ekteskapet er en kombinasjon av kompromiss og ærlighet og har ingenting å gjøre med underdanighet.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Vær deg selv fra begynnelsen. Hvis du oppfører deg som en perfekt hybridversjon av deg selv i begynnelsen av forholdet, hva synes du vil skje når de første vanskelighetene oppstår? Hold deg til deg selv fra dag ett, og din ektefelle kan bevise at han / hun elsker og aksepterer deg som du egentlig er, ikke som du later ut som å være.        
 2.  
 3.             2      Vis din sans for humor. En god sans for humor er viktig for et godt ekteskap. Prøv å se den humoristiske siden i vanskelige situasjoner, og dere vil begge komme gjennom vanskelige tider mye bedre.       
 4.  
 5.             3      Tilgi, tilgi, tilgi. De tre viktigste ordene for et godt ekteskap.       
 6.  
 7.             4      Bestem i tilfelle tvil for hverandre. Du har bygget ditt forhold på grunnlag av tillit. Ikke anta at partneren din med vilje gjør ting for å irritere deg - kanskje han / hun ikke skjønner at noe plager deg. Diskuter de tingene som plager deg uten å umiddelbart antar det verste av hverandre. Når ting er ute, gi partneren din tid til å tilpasse seg og forandre ting.       
 8.  
 9.             5      Prøv å ignorere små irritasjoner. Spør deg selv om det er greit å argumentere for bagatellisering. Gjør din partner noe "feil" eller bare "annerledes" enn du vanligvis gjør? Hake de små hendelsene uten kommentar. Hvis noe "virkelig" irriterer deg, snakk om det objektivt uten å bebreide eller beskylte den andre, og prøv å løse saken uten argument.       
 10.  
 11.             6      Del ansvaret. Hvis du begge har en 80-timers uke, hvorfor skal kvinnen være ansvarlig for alt husarbeid og matlaging? Forsøk på å dele arbeid slik at alle forplikter seg til arbeidet han kan gjøre bedre, f.eks. Vask og grøt plenen og del ansvaret. Prøv å etablere en rutine for dere begge, f.eks. "Hvis du tømmer hyllene, bringer jeg dem inn igjen," "Jeg vasker av, tørker du av", etc. Dette unngår også det grimme husmorssyndromet. Husk at du vil tilbringe livet ditt sammen (til døden skiller deg) - og i morgen er det også en dag å gjøre ting. Verden vil ikke gå ned med mindre du kan håndtere alt vaskeri i dag.       
 12.  
 13.             7      Ta deg tid til å sitte sammen med partneren din en gang om dagen og tilbringe tid sammen. Selv om det bare er 10 minutter før du legger deg til sengs, snakker du til hverandre, klem og nyt tiden din sammen.       
 14.  
 15.             8      Forvent ikke perfeksjon. Husk at partneren din er menneskelig, som du er. Oppfordre ham / henne til å være sliten, overarbeidet og lider av stress, enten på grunn av sin helse eller sykdom i familien.       
 16.  
 17.             9      Overrask partneren din med en fin liten ting når ting ikke går så bra. Hvis du gir ham / henne den kalde skulderen eller du er stadig midt i en kamp, ​​kan du distansere deg selv mer og mer fra hverandre. En fin gest kan gjøre mye for at du skal føle deg nærmere hverandre og håndtere dine problemer sammen. Dette er spesielt nyttig hvis du føler at partneren din ikke komplimenterer deg eller gjør deg så hyggelige små ting oftere. Begynn å komplimentere og gjøre en innsats for å være søt - da vil han / hun gjøre noe bra for deg! WANT!       
 18.  
 19.             10      Prøv å kommentere noe fint på din partner hver dag! Uansett om det er et kompliment om hans / hennes antrekk eller en takk fordi han / hun har gjennomført drømmen, føles det alltid bra å få anerkjennelse fra personen du elsker. Du vil også føle deg bedre når du gir noen kreditt.       
 20.  
 21.             11      Lær av dine feil. Hvis du beklager, stå ved det! Det betyr at du ikke gjentar feilen din. Hvis du beklager og viser den samme feilaktige oppførelsen, vil den vise partneren din at du ikke var lei deg, og det vil gnave med tillit over tid.       
 22.  
 23.             12      Ikke hold hemmeligheter og unngå utseendet av hemmelighold! Gjennomsiktighet overfor partneren din er svært viktig fordi den viser din tillit til de små hverdagen. Hvis du holder hemmeligheter for deg selv, vil de en dag komme til lys og forårsake problemer for ekteskapet ditt. Hvis du er åpen og ærlig, vil du unngå jalousier og mistanke. Unngå ting som fornærmer eller provoserer partneren din, og hvis noen på kontoret gjør at du forandrer deg og ikke stopper, fortell din veileder og be om en overføring. Hvis du er oppriktig og åpenbart og ærlig kommuniserer med partneren din, vil du stole på når det er viktig.       
 24.  
 25.             13      Husk at ekteskap er en grunnleggende avtale. Under bryllupsforberedelsene har du kanskje trodd at du vil leve lykkelig etterpå, som i et eventyr. I virkeligheten er den daglige rutinen noen ganger som den daglige rutinen - en eller begge føler seg spente, irritert, kjedelig, ulykkelig eller ubehagelig med den andre. Det handler ikke bare om dine følelser. Gjenta det: "Det handler ikke bare om mine følelser." Det handler om din forpliktelse til hverandre. Tro det eller ikke, du elsker partneren din, dine behov blir møtt, og så videre, i virkeligheten har du gjort et løfte til hverandre. Ofte er et ekteskap ikke romantisk i det hele tatt - det betyr samarbeid for å takle alle ting i det daglige livet.       
 26.  
 27.             14      Planlegge for dårlige tider. Du vil ha mye mindre stress hvis du utarbeider et budsjett sammen for tider når det ikke går etter planen, og sett opp en liten sparekonto (et lite reiregod på € 50 kan gjøre underverk). Livet er mye enklere da.       
 28.  
 29.             15      Gjør som om alt var bra. Hvis du går gjennom vanskelige tider og lurer på hva du fant så attraktivt om ham i begynnelsen, eller hvordan du noen gang fikk ideen om å gifte seg med henne... bare smil og handle kjærlig. Gjør som om alt var i smør. Forsøk å være hensynsfull og kjærlig mot partneren din. Det kan høres utlandsk, men hvis du oppfører deg som om det ikke var uoverensstemmelser, vil situasjonen bli veldig smal og kanskje til og med bedre.       
 30.  
 31.             16      Ikke klandre deg selv når du går og legger deg sint. Mange godmodige tror du bør unngå dette. Men det er bedre å nå et punkt der du kan stoppe kampen og sove over det. I stedet for å fortsette å argumentere til situasjonen eskalerer og du ikke lenger kan se en vei ut, kan en hvile føre deg til et nytt perspektiv og en mer tilfredsstillende løsning enn hvis du argumenterer til du to er dårlige og kaster ting på hverandre du kan aldri ta tilbake. En avslappende søvn hjelper deg også til å fjerne eksisterende negative følelser - et strid slutter ikke alltid med ordene, "Ok, det er det, argumentet er over", og de kjærlige, omsorgsfulle følelsene sprer seg igjen - noen ganger er resentmentet igjen eksisterer. La ham gå - og gi deg hvile. Du vil føle deg bedre neste morgen.       
 32.  
 33.             17      Spør deg selv hva du kan gjøre i dag for å bringe glede til din partner. Når du tenker på hvordan du får litt moro i hverdagen for din partner, vil det ikke være noen tvil om at du virkelig elsker ham / henne. Når du tenker på hvordan du skal trives med din partner, tenker du på ham / henne på en kjærlig måte, gjør det til en vane.       
 34.  
 35.             18      Kyss din partner i minst fem sekunder før du drar hjem om morgenen og til og med før du legger deg til sengs om kvelden.        
 36.  
 37.             19      Takk for de små tingene (gjør oppvasken, rengjør bordet, setter inn et toalettpapir) uten å vente på retur.        
 38.  
 39.             20      Gjør komplimenter hver dag. Det gjør ikke mye arbeid for å få din partner til å føle seg bra. Vær ærlig og takk hvis du får et kompliment, selv om du tror det ikke er det.       
 40.  
 41.             21      Embrace hver dag og hold hendene.        
 42.  
 43.             22      Vær stille og hør! Du lærer mye mer når du ikke snakker og tenker på det. Du har en munn og to ører, så du kan høre dobbelt så mye som å si.       
 44.  
 45.             23      Tvister i riktig tone. Hvordan si ting er viktigere enn hva du sier. Hold deg rolig og snakk i en normal tone.       
 46.  
 47.             24      Velg dine ord klokt før du sier noe. Før du sier noe, bør du vurdere om du ville si det hvis partneren din var i ferd med å dø, og de var de siste ordene?       
 48.  
 49.             25      Minst en gang i måneden, gå ut med et annet ektepar og tilbringe en lykkelig kveld å lære om dine relasjoner. Bestill en kveld i måneden for dere begge, tilbringe en romantisk kveld og ta hjem romantikken!       
 50.  
 51.             26      Besøk et kurs sammen. Du kan delta i en matlagingsklasse eller lære å spille et instrument. Kurs er en fin måte å tilbringe tid sammen og se hvordan du utvikler seg.       
 52.  
 53.             27      Skift når det gjelder beslutninger. Det er ikke gøy når noen spør deg om din mening og du svarer, "Uansett hva du vil." Hvis det var at den andre personen bare ønsket å pålegge sin egen vilje, ville hun ikke ha bedt deg. Vær høflig og gi et komplett og ærlig svar.       
 54.  
 55.             28      Gjøre sport sammen. Helse og oppmerksomhet til deg selv viser partneren at du vil leve et langt liv og vil kunne ta vare på ham / henne i tilfelle sykdom.       
 56.  
 57.             29      Setter pris på styrken og svakheten til partneren din. Du har valgt hverandre fordi dine personligheter har aspekter som hverandre kan lære. Vis din partner hvor mye du elsker ham / henne ved å gi støtte og støtte i svake øyeblikk og være stolt av ham når han / hun viser styrker. Lytt nøye, du kan lære noe.       
 58.  
 59.             30      Gjør de små tingene (se punkt 2). Når du våkner, venter på din varme kaffe og stryket skjorte, eller kommer hjem til en lysestake bordinnstilling, er de små tingene som viser forholdet ditt viktig for deg.       
 60.  
 61.             31      Vis din takknemlighet og aldri ta det for gitt, ellers vil du "savne" ham hvis du deltar!        
 62.  
 63.             32      La på de små uhellene i livet, og red ditt gravide for de store kriser! Ikke bekymre deg om "tannkremrøret", le om det lille ulempet og du vil bli lykkeligere!       
 64.  
 65.             33      Ta ansvar for dine handlinger og beslutninger. Vær ærlig med hverandre når det gjelder forholdet ditt. Hvis du ikke har vært ærlig så langt, endre det!       
 66.  
 67.             34      Går ut på dans i helgen, den holder seg i form og moro. Hvis du ikke kan danse, delta på en danseklasse.       
 68.  
 69.             35      Gå sammen. Det er bra for helsen din, fremmer blodsirkulasjonen og fjerner tankene dine. Nyt naturen er veldig avslappende. Med et klart sinn blir det mye bedre og det vakre miljøet i naturen bidrar til å være åpen og ærlig med hverandre.                 
 70.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Index populær:
Vedlikehold og rengjør en steinbit.

Spion.

Vær en god student.

Snakk med en irsk aksent.

Rengjør og rengjør et rom grundig.

Tjene penger med smarttelefonen din.

Stopp å bekymre deg for noe som skjer med deg eller din familie.

Lag Halloween dekorasjon.

Sende inn en melding.

Publiser en bok selv.

Gjenopprett din kone.

Hele sårnipler fra amming.

Miste 10 pund på to uker!.

Mending av et betonggulv.

Bruk en balanse.

Forstå de siste ukene av svangerskapet.

Håndtere en spiseforstyrrelse under graviditet.

Ta ut varetekten.

Hold søsteren din irriterende på deg.

Åpne en internettkafé.

Redde et forhold.