Home \ index
 

Sikkerhetsanvisninger for bruk av badstue.

 

En badstue er et flott sted å komme ned, slappe av og varme opp i løpet av den kalde årstiden. De tilbyr også en flott mulighet for avslapning med andre. Blant de ærverdige positive helseeffektene, er det også å tenke på å opprettholde smertelindring, bedre fysisk ytelse, midlertidig lindring av forkjølelse og stressavlastning ved å fremme velvære og velvære.

 

Som mange vakre ting er det viktig å være i badstuen på en moderat måte, så langvarig, feil eller uaktsom bruk kan utgjøre en alvorlig trussel mot helsen din. Denne artikkelen forklarer sikker bruk av en badstue.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Les instruksjonene for bruk av badstuen. De fleste badstuer har egne retningslinjer og advarsler. Det er viktig at du gjør deg kjent med dem før du går til badstuen. Hvis du ikke ser disse instruksjonene hvor som helst, spør en person som er ansvarlig for badstuen for mer informasjon. 
    
  • Kontroller temperaturen. Den maksimalt tillatte temperaturen i badstuen i Canada og USA er 90 ° C. Noen europeiske land tillater mye høyere temperaturer, noe som kanskje ikke er trygt.
  •  
  • Føler temperaturen deg godt, eller er det for varmt? Hvis det føles for høyt, be om at du snu det litt lavere eller holde seg ute.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Du må være frisk. Badstuer er generelt trygge for alle, men noen mennesker må være ekstra forsiktig eller ikke gå til badstuen. Du bør være ekstra forsiktig med et badstue besøk hvis: 
    
  • Du har ustabil angina pectoris, dårlig justert blodtrykk, unormale hjerterytmeforstyrrelser, alvorlig hjertesvikt, nylige hjerteinfarkt og sterkt trekkede hjerteventiler.
  •  
  • du er gravid eller prøver å bli gravid (du risikerer å øke kroppstemperaturen, svimmer, får kramper eller får varmeslag).
  •  
  • Du er barn, eller hvis du er ansvarlig for barn. Mange steder lar ikke barn i en viss alder i badstuen.
  •  
  • Du føler deg ikke bra av en eller annen grunn. Spør legen din om råd, da et raskt badstuebesøk for noen sykdommer, som forkjølelse, er bra.
  •  
  • Du føler deg syk under et badstuebesøk - gå straks til badstuen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Drikk nok. Det er mulig at du mister for mye vann i badstuen. Dette kan føre til varmeneslag hvis du ikke drikker nok. Drikk aldri alkohol før du går til badstuen. Det er også tilrådelig å ikke gå i badstuen hvis du har bakrus. Etter et badstue besøk bør du drikke 2-4 glass vann.       
 6.  
 7.             4      Ikke gå til badstue hvis du tar visse medisiner. Med mindre legen din har tillatt deg å være på den sikre siden. Noen medisiner hindrer svette og fører til rask overoppheting. Få medisinsk tillatelse først.       
 8.  
 9.             5      Klær passende. Hvis rensligheten til badstuen ikke overbeviser deg, er det en god ide å bære flip-flops eller noe lignende. I noen badstuer bærer du ikke klær - selv om du ikke deler din mening om det, bør du tenke på å ha på deg noen klær hvis du bryr deg om hygiene i en offentlig badstue. 
    
  • Vurder å sitte på et håndkle i stedet for å sitte direkte på benken.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Unngå for lenge et besøk. Den riktige tiden i en badstue er omtrent 15-20 minutter og kortere hvis du føler deg for varm og ubehagelig. Det er bedre å komme inn og ut, ta pauser for å kjøle seg ned i stedet for å lage mat for lenge innvendig.       
 12.  
 13.             7      Avkjøl sakte etter badstuen. Noen tar en varm dusj før de kle seg etter en badstue. Det er opp til deg å bestemme hva du føler deg komfortabel med, men det er ikke en ide om en badstue direkte for å få et sjokk fra kulde ute.                 
 14.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Index populær:
Sette opp en barnehage.

Hold deg rolig når du roper på foreldrene dine.

Overtale mannen din til å ha en baby.

Dans Roboten.

Bestem en jentes kjønn ved unnfangelse.

Forstå voldelig oppførsel hos barn.

Lag en personlig økonomisk plan.

Utgitt et selvutgitt magasin.

Fortell foreldrene dine at du har en venn.

Sov under graviditet.

Bor en lås.

Forbered deg på vulkanutbrudd.

Få barn til å ta medisinen.

Imponerer svigerfamilien din.

Ta tak i mormor eller bestefars død.

Forlat et barns sengevett.

Mummifisere en kylling.

Behandle din mor på bursdagen hennes.

Bestem en jentes kjønn ved unnfangelse.

Gjør peanøtt skør.

Kjole som James Bond.