Home \ index
 

Publiser selv en bok.

 

Publisering av en bok er veldig populær av mange grunner. Sikre en tradisjonell forlagskontrakt kan ikke være for deg - de er vanskelig å komme forbi, og du gir bort mange rettigheter når du endelig får en. Uansett grunn, er selvutgivelse en fin måte å gi boken din til enhver som er interessert.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Skriv, sjekk, designe, opphavsrett  ,

    
   
 1.            1      Å skrive en bok krever mye hardt arbeid og tid. Du kan tilbringe hvor som helst mellom 4 og 12 timer om dagen over en periode på noen måneder til et år. Hvis du er seriøs om å skrive så reservere en betydelig mengde dager for å finne, skrive og revidere dine ideer. 
    
  • Mange forfattere tror at de er mest produktive og fantasifulle om morgenen like etter at de er kommet opp. Finn ut hvilken tid på dagen som passer best for deg og reserver litt tid der for å skrive.
  •  
  • Ikke glem å lese mens du skriver. Lesing er den super maten som nærer forfattere. Hvis du ikke allerede har gjort det, planlegg deg en dagtid på seriøs studiet av bøker og ideene i dem.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vær forberedt. For selvopplysning trenger du mye initiativ og momentum. Husk, det er din lidenskap for å publisere boken som vil bringe deg gjennom frustrasjonene du vil oppleve underveis. Uansett kan selvutgivelse være en spennende og lønnsom virksomhet.       
 4.  
 5.             3      Kontroller alternativene dine. Bestem om selvutgivelse er det riktige valget for deg. Snakk med noen utgivere og sammenlign kost-til-fordel-forholdet. Oppgi årsakene til at du vil publisere boken selv og få et anslag på hvor mye det vil koste - dekke design, korreksjon og formatering kan være svært kostbart. Finn ut om årsakene til publisering er sterk nok til å oppveie kostnadene. Og hvis hun er sånn, gå videre. 
    
  • En selvutestående utgiftsrapport kan se slik ut:  
     
   • Formatering: 0 € (hvis du gjør det selv) - 120 € og utover, selv om du ikke bør bruke så mye penger.
   •  
   • Dekkdesign: $ 0 (hvis du gjør det selv) - $ 1000. Husk at hvis du velger et firma for å designe ebøker, vil de trolig bruke arkivfotografier.
   •  
   • Redigering: 0 € (hvis du gjør det selv) - 3.000 € for "utvikling" (betydelig) redigering. Mange forfattere som publiserer for første gang, forventer å betale ca 500 euro for en kombinasjon av korrekturlesing og redigering.
   •  
    
  •  
         
 6.  
 7.   4      Sjekk boken din. Pass på at den er fullført, velredigert og grundig korrekturlest. Du kan gi manuskriptet ditt til noen venner som du stoler på. De vil gi deg nyttig tilbakemelding, snakke med deg om fakta eller motivasjon av tegnene, eller de nøyaktige detaljene i boken din.     
 8.  
 9.             5      Hvis du er en del av et fellesskap av forfattere eller hyppige forumdeltakere, bør du vurdere å bruke forumet som kilde til gratis (eller billig) råd. Forums består av dedikerte fans som er inspirert til å hjelpe andre mennesker underveis, og som kan være stolte av å korrekturlese en bok. 
    
  • Prooflesing tar ofte litt frem og tilbake før alle feilene, feil formatering, og stilistiske plager blir stryket ut. Spesielt hvis du stoler på en persons gratis tjeneste, kan det innebære at du leser manuskriptet to eller tre ganger for å få det korrekturleset. Ikke forvent det å være feilfritt selv da.
  •  
         
 10.  
 11.   6      Engasjere en redaktør. Engasjer en god en som gir deg den beste tilbakemeldingen og vil forbedre arbeidet ditt i forhold til prisen. Bestem om du trenger Rediger Rediger eller . Utviklingsredigering er når store deler av boken endres, nye emner blir introdusert, og tegn blir skarpere i tillegg til den generelle feildeteksjonen. Redigering er i stor grad den vanlige feiloppdagingen; Det handler om å leke med den eksisterende i stedet for å skape noe helt nytt.     
 12.  
 13.             7      Lag en god tittel. Hvis du ikke allerede har gjort det, opprett en tittel som captivates folk. Tittelen på boken din kan påvirke folk til å kjøpe boken eller ikke. For eksempel: "Det guidede forbruket av bakterie-sprayede melke biprodukter og Apidae ekskrementer" høres langt mindre fristende enn "Gorgonzola ost og honning forbruk."       
 14.  
 15.             8      Ta en designer for et profesjonelt dekkdesign. Hvis du ikke er en kunstner, og du kan gjøre det selv, så ansett en profesjonell. De er raske og vil hjelpe boken din til å være en iøynefallende.       
 16.  
 17.             9      Dette er spesielt viktig når det er på hyllen i bokhandelen! Forvent å betale ikke bare for kunst på forsiden, men også for rygg og bak, noe som betyr ekstra kostnad. Hvis du går gjennom alt det, er det fornuftig å ta den beste presentasjonen du kan få.       
 18.  
 19.   10      Legg til en opphavsrettsavdeling. Selv om du sender inn arbeidet ditt til et opphavsrettskontor, er den sikreste og beste måten, kan du også kreve opphavsretten ved å uttrykke det på et tydelig synlig sted. De fleste selvpubliseringssteder gir opphavsrettsspråket. For eksempel, legg til følgende på bekreftelsessiden eller på innsiden av dekselet: © 2012, Ima Nauther, Alle rettigheter reservert for å erklære det som ditt eget arbeid. Du kan også besøke følgende side for informasjon: [1]        
 20.  
 21.             11      Få et ISBN-nummer. Mange selvutgivende nettsteder vil gi deg en, men til slutt bør du ha din egen. Du vil trenge dette nummeret til å liste din bok i "Liste over tilgjengelige bøker" (hvor bokhandlerne vil velge de nyeste bøkene til salgs).       
 22.  
 23.             12      Du kan kjøpe ISBN-nummer direkte fra ISBN (http://www.german-isbn.de). Husk at du trenger ditt eget ISBN-nummer for hvert enkelt format ved å publisere boken din (for eksempel -.prc (Kindle), -epub (Kobo eller andre), etc.).       
 24.  
 25.   13      Finn en trykkeri. Ta en titt og få tilbud. Prisene varierer avhengig av kvaliteten på papiret, dekselet og farger. Prisen per bok reduseres etter hvert som flere kopier skrives ut. Vurder 500 - 2000 eksemplarer.               
 26.  
             

    2      Om et nettsted  ,

    

Og så er det den sanne selvutgivelsen, hvor forfatteren personlig overtar alt fra markedsføring til distribusjon, design og lagring, og alle kostnadene alene. En forfatter kan ansette en designer for omslaget, eller bare gjøre det selv. Som et resultat går inntektene direkte til forfatteren. Den sanne selvutgivelsesmetoden er beskrevet nedenfor:

 
   
 1.   1      Publiser online. Online utgivere som Smashwords (http://www.smashwords.com/), Kindle Direct Publishing (Amazon http://kdp.amazon.com), PubIt (Barnes & Noble - http: // pubit.barnesandnoble.com), eller Kobo's Writing Life (http://www.kobobooks.com/kobowritinglife), kan du publisere boken din gratis i e-bokformat.     
 2.  
 3.             2      Sett opp din egen konto med programmet. Du trenger dette for å laste opp boken og administrere alle detaljer. Mange av disse formatene ligner på de vanlige tekstbehandlingsprogrammene. Du kan også ansette noen til å formatere dokumentet ditt.       
 4.  
 5.             3      Lag en god tittel. Uansett hvordan du publiserer boken din, er tittelen den viktigste. Han vil tiltrekke dine fremtidige lesere eller holde dem unna. Hva om "Harry Potter" i stedet hadde blitt kalt "Hogwarts" (før du visste hva Hogwart er)?       
 6.  
 7.   4      Rediger boken din. Pass på at den er fullført, velredigert og grundig korrekturlest. Du kan gi manuskriptet ditt til noen venner som du stoler på. De vil gi deg nyttig tilbakemelding, snakke med deg om fakta eller motivasjon av tegnene, eller de nøyaktige detaljene i boken din. Gjør de endringene du synes nødvendig, og vurder deretter det gjort. Nå er det klart for en utgiver!     
 8.  
 9.   5      Dekkdesign. Du kan selv designe ditt eget deksel - det er noen legitime kunstmalingssider - men det er bedre å ansette en profesjonell dekkdesigner. Gode ​​design er tilgjengelig fra bare € 100.     
 10.  
 11.   6      Last opp din ferdige bok. Når du har fullført alle kategoriene forespurt av nettstedet, velger du "Publiser" og boken din er skrevet ut. Du er nå en publisert forfatter!     
 12.  
            

    3      Selvutgitt som en e-bok  ,

    
   
 1.             1      Kjenn fordelene med å publisere gjennom et nettsted. Fordelene ved å publisere gjennom et nettsted inkluderer: 
    
  • Liten kostnad; Kostnaden for å skrive og redigere boken er den samme som for publisering. Å lage en eBok koster ikke mye mer.
  •  
  • Når du kommer ut stor, kommer du ut stor. E-bokutgivere, som Kindle Direct Publishing, tillater forfatteren 70 prosent av bokens inntekter, noe som betyr at hvis boka kommer bra og prisen er konkurransedyktig, kan du gjøre et uventet fortjeneste.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Du beholder alle dine rettigheter. Du trenger ikke å gi opp dine rettigheter til en utgiver som kanskje ikke har dine beste interesser i tankene.       
 4.  
 5.             3      Kjenn ulempene med å publisere gjennom et nettsted. Ulempene med publisering via en nettside inkluderer:       
 6.  
 7.             4      Du er ansvarlig for markedsføring og annonsering. Utgiveren markedsfører eller annonserer ikke for deg.       
 8.  
 9.             5      Konkurransedyktig pris. Ebøker kan bare koste cent, noe som betyr at du må selge mange bøker for å gjøre publisering lønnsomt på lang sikt.       
 10.  
 11.             6      Publiser på nettet. Online utgivere som Smashwords, Kindle Direct Publishing eller Barnes & amp; Noble lar deg publisere boken din gratis i e-bokformat.       
 12.  
 13.   7      Opprett en konto med dette programmet. Du trenger det for å laste opp boken og fikse alle detaljer. Mange av disse formatene ligner på tekstbehandlere. Eller du kan ansette noen til å formatere dokumentet for deg.     
 14.  
 15.   8      Last opp den ferdige boken. Når du har fullført alle poengene som er oppført på nettstedet, velger du Publiser og det er gjort. Du er nå en publisert forfatter!     
 16.  
             

    4      Selvutgitt av Print on Demand  ,

    
   
 1.   1      Forstå hva Print on Demand (POD) er. POD er ​​når du sender inn din bok elektronisk til en selger, og selgeren skriver ut boken for deg. Selgeren prøver vanligvis å selge boken din gjennom andre selgere (som Barnes & Noble), men de tilbyr ofte boken online.     
 2.  
 3.             2      Kjenn fordelene ved å publisere gjennom POD. Fordelene ved å publisere gjennom POD inkluderer: 
    
  • Å få en fysisk kopi av boken som er potensielt verdifull som et markedsføringsverktøy.
  •  
  • Lever fysisk utskrift av boken hos selgeren som tar over produksjonen.
  •  
  • Å ha en ressurs som kan omdirigere boken til hovedleverandørene over hele verden.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Kjenn ulempene med å publisere gjennom POD. Ulempene med publisering gjennom POD inkluderer:       
 6.  
 7.             4      Publisering gjennom POD er ​​dyrere. Du kan ende opp med en fysisk kopi av boka, men produksjonskostnadene dine vil være astronomiske sammenlignet med eBok.       
 8.  
 9.             5      Du må formatere boken i henhold til selgerens spesifikasjoner, som noen ganger er spesielle. Hver selger vil ha en liste over formateringspreferanser som du må møte før du kan sende inn din bok.       
 10.  
 11.             6      Ikke så mye markedsføring og distribusjon som du kanskje tror. Selgere kan hjelpe deg med å markedsføre og distribuere boken din, men ikke så mye som du kanskje tror. Ofte plasserer POD selgere rett og slett boken online for salg, og du er ansvarlig for hovedmarkedsføring og distribusjon.       
 12.  
 13.   7      Velg en POD selger. Det er mange POD-selgere der ute for ivrige forfattere som vil ha en fysisk kopi av boken deres, men ikke har så mye penger.     
 14.  
 15.             8      Formater boken som diktert av POD-leverandøren. Formatering kan variere fra nettside til nettside, som om forberedt for noen potensielt forvirrende retninger. Når du har formatert boken din og sendt den til selgeren, bør han ta vare på resten av prosessen.       
 16.  
             

    5      Oversikt Selvpublikasjon  ,

    

Selvopplysning er et omfattende tema. Det er mange måter å selv publisere, for eksempel: selvutgivere, bidragsutgivere, mikroutgivere, POD (print on demand) og ekte selvutgivelse.

 

Selvkostnadsutgivere bør unngås; De markedsfører seg som tradisjonelle eller subsidieutgivere, men de belaster høye avgifter og gjør lite i markedsføring / distribusjon for deg. De fleste gjør ikke noe valg, de publiserer det som tilbys dem.

 

Subsidy utgivere er ikke så kresne som tradisjonelle utgivere, men de fungerer på en lignende måte og avviser ofte manuskripter. uansett; De belaster forfatteravgiftene for binding og publisering, i motsetning til markedsføring og distribusjon og publiser under deres navn. Forfattere har vanligvis begrenset kontroll over designet og slikt og mottar royalties.

 

Mikropubliseringer publiseres i mikro- eller nisjemarkeder. De har en tendens til å publisere elektronisk på grunn av risikoen for mangel på attraktivitet og lav økonomisk innvirkning.

 

POD, eller print-on-demand selskaper som CreateSpace, Lynkilde, etc., er gode for korte løp. Mange har sitt hovedkontor på nettet. Noen tilbyr ISBN-numre for ekstra gebyrer, og noen er også knyttet til nettsteder som Amazon.

            

Tips .

      

Selvopplysning vil være permanent. Forfattere som publiserer seg selv, har større suksess enn noen gang før. Internett markedsføring, ebook publisering og sosiale nettverk har hjulpet forfattere som publiserer sine bøker for å presentere seg til potensielle lesere og kjøpere. Spillfeltet blir mer balansert. Når du publiserer deg selv, er kontrollen og suksessen til boken din i dine hender.

              

Advarsler .

             
Index populær:
Vær tålmodig med barn.

Graviditetsklær.

Brett en håndkle svanen.

Bli glad gjennom takknemlighet.

Amning under graviditet.

Gi fødsel til en baby.

Få din eldre søster til å være hyggeligere for deg.

Kontakt Amazon.

Hundetrening.

Imponere din kone.

Gi hverandre plass.

Bruk en balanse.

Lag iPhone ringetone fra YouTube video.

Støtt din kone etter et abort.

Toup håret ditt.

Fjern tomatsaus fra stoff.

Kitte forhold til en fremmed sønn eller datter.

En toårig pjokk uten å rope alene for å sovne.

Lær en baby å krype.

Få britisk statsborgerskap.

Last ned HD videoer fra YouTube.