Home \ index
 

Finn ut om du er gravid.

 

Kondommen brøt sammen, du hadde ubeskyttet sex, eller du glemte å ta pillen. Det er mange grunner til at en kvinne er usikker på om hun er gravid eller ikke. Selv om det er mange symptomer som gravide kvinner har, er den eneste virkelige bekreftelsen en test.

                 

Fremgangsmåte .

    
     
  1.            1      Ikke bekymre deg. Hvis datoen for din neste periode ikke er kommet, trenger du ikke å bekymre deg for det. Din periode kan komme som planlagt, og du har bekymret for ingenting. Hvis perioden er fraværende, eller er svakere, forsinket eller kortere, kan det være at du har blitt gravid.       
  2.  
  3.             2      La oss gjøre en test. Hvis du har grunn til å være bekymret, kan du kjøpe en graviditetstest på apoteket. Du kan også spørre apoteket om hjelp til hvordan du bruker den og når den er effektiv. Ikke vær sjenert, de er der for å hjelpe deg, de har utrolig kunnskap og er veldig profesjonelle. Kontroller at testen ikke overskrider BBD, og ​​les og følg instruksjonene nøye. Vær også oppmerksom på at et falskt negativt forekommer oftere enn en falsk positiv. Dette kan skyldes at graviditetshormonet, som frigjøres i en gravid kvinnes urin, vises senere eller er utilstrekkelig til å bli gjenkjent.        
  4.  
  5.             3      Gå til legen. Den eneste måten å virkelig 100% bestemme om du er gravid i et tidlig stadium, er å gå til legen for en blodprøve. Hvis du bor i Canada, anbefaler jeg deg å ta dette trinnet først hvis du tror du er gravid, da dette er den mest nøyaktige, og du trenger ikke betale for apotekstesten. Hvis du bor i USA, kan det være bedre å ta et apotek først, og da kan du få et positivt resultat senere bekreftet til legen.        
  6.  
  7.             4      Unngå å stole på "symptomer". Mange kvinner prøver å finne ut om de er gravide basert på en liste over "graviditets symptomer". Men dette kan øke falske forhåpninger (og til og med phantom graviditet) som de fleste av disse symptomene etterligner premenstruale symptomer. Opphold med vitenskapelige medisinske tester anbefalt av legen eller apoteket. Så du får et nøyaktig resultat første gang, og du kan fortsette derfra.                  
  8.  
             

Tips .

             
Index populær:
Sikkerhetskopiere kontakter i iPhone.

Send en CD.

Finn ut om ditt barn blir seksuelt misforstått.

Overlev virkningen av en superkomet på jorden.

Finn ut om ditt barn blir seksuelt misforstått.

Kjenne og forstå nyfødte hudlidelser.

Forebygging av depresjon hos barn.

Flytt til England.

En nyfødt bading.

10 trinn for å erobre en tyrmann.

Lær kritisk tenkning.

Plante valnøtt trær.

Gå til et jobbintervju med Kater.

Lag en kurv med klessnor.

For å håndtere å ikke bli elsket av foreldrene.

Gjort i Helium Backup via Google Disk Så du lagrer dataene.

Skilsmisse Online med bare en advokat.

Cooking gnocchi.

Bytte bleier.

Ha det gøy med en presentasjon.

Reise med fly under graviditet.