Home \ index
 

Send barnet ditt til et barnehage.

 

Hvis du sender barnet ditt til barnehagen, kan det være en følelsesmessig opplevelse for både barnet ditt og for deg, fordi det betyr at babyen din vil vokse opp. Det kan også være første gang barnet ditt er ute av syne i mer enn noen få timer. Det kan være en stor forandring, men det kan gjøre prosessen enklere hvis du finner riktig barnehage, start den store dagen, og følelsesmessig arm deg selv.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Velge riktig dagpleie  ,

    
   
 1.   1      Finn en barnehage lenge før barnet ditt er klar til å trenge en. Hvis du vet tidlig nok om at du skal sende barnet ditt til et barnehage, er det en god ide å se på forskjellige steder lenge før den planlagte første dagen. Dette vil gi deg og ditt barn ekstra tid til å tilpasse seg den nye situasjonen.        
 2.  
 3.   2      Gjør overgangen enklere ved å lete etter viktige aspekter ved et kvalitetsomsorg. Det er viktig å ta deg tid til å velge et dagpleie fordi både du og barnet ditt må føle seg komfortabel at barnet ditt er der og ikke hjemme. Prøv å finne et barnehage som ligger i nærheten av ditt hjem eller kontor, så det er praktisk å ta med deg barnet ditt og hente deg. Du bør også se etter en barnehage som:  
    
  • er ren, organisert og har nok ansatte til å ta vare på behovene til alle barna som er registrert der.
  •  
  • har nok plass på innsiden for å la barna bevege seg fritt. I tillegg bør barna ha lett tilgang til mange leker.
  •  
  • Utendørsområdet har også en lekeplass, som er inngjerdet, i god stand og har et tilstrekkelig utvalg av utendørs leker.
  •  
         
 4.  
 5.   3      Finn en barnehage med fast tidsplan. Velge en barnehage som følger en fast tidsplan gjør overgangen lettere for barnet ditt, fordi hvis det har vært i barnehagen et par ganger, vil det vite hva som kommer, og det vil være mindre motvillige å gå dit å gå.  
    
  • I tillegg til måltider, snacks og lur, bør tidsplanen inkludere tider for gratis lek, instruktørledd lek og pedagogisk arbeid.
  •  
         
 6.  
 7.   4      Ta deg tid til å møte medarbeiderne. Enda viktigere enn den daglige rutinen på barnehagen er samspillet mellom ansatte og barna og (og i mindre grad) mellom de andre foreldrene og de ansatte. Personalet bør være kjærlig og omsorgsfull i å håndtere barnet ditt og behandle foreldrene med respekt.  
    
  • En god måte å måle dette punktet på er å sette en tid for deg og barnet ditt å tilbringe noen timer i barnehagen for å finne ut hvordan det er der. Det gir også barnet ditt muligheten til å møte noen av de andre barna som vil se det hver dag.
  •  
         
 8.  
 9.   5      Snakk med andre foreldre som sender barna til barnehagen du elsker. Selv om et planlagt besøk ofte gir en god indikasjon på hvordan et barnehage kjøres, er det noen barnehager hvor personalet er det beste når de vet at besøkende kommer. For å være mer sikker på at Dagpleie er en god form for familien din, kan du snakke med noen av de andre foreldrene som sender barna til barnehagen.  
    
  • Du kan også vurdere å betale et uanmeldt besøk til barnehagen. Vær imidlertid forsiktig med å komme tilbake på samme tid som for eksempel i begynnelsen av dagen, slik at du ikke forstyrrer tuppet eller på annen måte planlagt aktivitet.
  •  
                   
 10.  
             

    2      Øv den "store dagen" og takle dine følelser  ,

    
   
 1.   1      Planlegg noen dager med trening. Hvis barnet ditt aldri har vært borte fra hjemmet i mer enn noen få timer, kan det hjelpe noen foreldre til å ha noen dager med trening for å bli vant til ideen om at de sender barnet til en barnehage hele dagen.  
    
  • Selv om noen barnehager aksepterer nye barn på prøving, finnes ikke dette alternativet alltid. I stedet kan du organisere et falskt dagsenter hvor barnet ditt tilbringer hele dagen i hjemmet til en slektning eller barnevakt.
  •  
         
 2.  
 3.   2      Kom på en stram tidsplan. På treningsdager bør du prøve å gjøre prosessen som det vil være når barnet ditt faktisk besøker barnehagen. Dette inkluderer også å få barnet ditt klart og forlate hjemmet tidlig nok til å ta det med på barnehagen, og deretter komme seg til jobb eller andre avtaler uten problemer. Hvis du følger den planlagte prosessen, kan du arbeide med eventuelle problemer som kan føre til at du blir sen.     
 4.  
 5.   3      Vet at det er greit når du er trist. Det kan hjelpe deg med å finne indre fred hvis du gjør alle de nødvendige planene og trener dem tidlig nok, men du kan oppleve at det ikke hjelper deg å bekjempe den sorg du føler når du gjør det tenk at du er skilt fra barnet ditt. Disse er veldig sterke følelser som ofte falmer med tiden.     
 6.  
 7.   4      Tenk på det store bildet. Hvis du er trist eller føler deg skyldig i å sende barnet ditt til barnehagen, tenk på det store bildet: du må jobbe eller gå i skole for å støtte barnet ditt. Det vil gi barnet ditt en lysere fremtid hvis du gjør det du gjør når barnet ditt er i barnehagen.  
    
  • Noen ganger er det vanskelig å se det store bildet når du slipper barnet ditt på barnehagen, men det kan hjelpe deg hvis du gjentar en bekreftelse. Hvis du gjentar dem om og om igjen, har en positiv bekreftelse en beroligende effekt som kan lindre dine negative følelser. Husk at du gjør det rette og sier til deg selv: "Mitt barn trenger å gå til barnehagen slik at jeg kan... gjøre noe for å gi ham en bedre fremtid."
  •  
         
 8.  
 9.   5      Vær åpen og ærlig med barnet ditt når det gjelder hvorfor han besøker barnehagen. Noen foreldre er bekymret over at barna vil fornærme dem for å sende dem til barnehagen. Men hvis du snakker åpent og ærlig med barnet ditt om hvorfor det trenger å gå til barnehagen, vil det ikke nære de negative følelsene.  
    
  • Sett et bilde av deg selv i en medaljong eller gi barnet ditt et bilde av deg som de kan holde med seg i barnehagen, slik at barnet ditt ikke glemmer at du elsker det. Vis så ditt barn at du også har et bilde av ham som du alltid har med deg.
  •  
  • Når du kommer hjem og henter barnet ditt, tilbringer du en spesiell tid med ham og snakker om dagen og gjør noe sammen, noe som er morsomt.
  •  
         
 10.  
 11.   6      Fokus på det positive. Hvis du tenker positive tanker, er det en god måte å holde dine engstelige eller skyldige tanker unna. Prøv å tenke på alle de gode tingene som kommer ut av å ha barnet ditt i barnehagen:  
    
  • Du vil kunne gå på skole eller arbeid, barnet ditt møter nye venner og lærer nye ting og barnet ditt vil kunne utforske et helt nytt miljø.
  •  
  • Det er også fordelen av å lære ting som alfabetet, telling og andre begreper som trenger å vite når det er på tide å gå på skole.
  •  
         
 12.  
             

    3      Mastering av utfordringene i barnehagen  ,

    
   
 1.   1      Vær forberedt på noen få hikke med hensyn til henting og avfallsbehandling på barnehagen. Det kan være utfordrende å integrere barnehagen i din daglige plan. Det må avtales om hvilken foreldre som plukker opp barnet hver dag og bringer det til barnehagen. Du må også komme med en beredskapsplan hvis partneren din (eller deg selv) er stoppet og ikke gjør det til barnehagen i tide.  
    
  • Hvis du for eksempel ble sittende fast i trafikkork og partneren din var i et møte, ville du trenge en person (som en slektning) for å ringe deg og deretter velge barnet ditt for deg.
  •  
         
 2.  
 3.   2      Vær oppmerksom på at du noen ganger må hente barnet ditt tidligere. Det kan være noen dager når barnet ditt kan gå og kneske eller kneske. I disse tilfellene, hvis såret er verre eller barnet er hjertesvikt, må du kanskje komme og hente barnet ditt tidlig.  
    
  • Vær imidlertid oppmerksom på at barnehagepersonalet vanligvis er sertifisert i førstehjelp og kardiopulmonal gjenopplivning, og vil kunne håndtere nødsituasjoner.
  •  
         
 4.  
 5.   3      Kontakt lederen for å finne ut mer om maten som serveres på barnehagen dersom barnet ditt har spesielle behov. I de fleste barnehager ligger måltidsplanen nær inngangen til bygningen. Hvis du er bekymret for næringsverdien til måltidene som serveres eller barnet ditt har spesielle matbehov, kan du vanligvis snakke med lederen om dine bekymringer.  
    Barnehager som tar små barn, vil vanligvis spørre foreldrene om å gi dem brystmelk-erstatninger eller brystmelksmelk, sammen med detaljer om hvor mye barnet skal motta og hvor ofte de skal bli matet.

   Brystmelk-erstatningen eller pumpemelken lagres separat og er merket med en etikett for hvert barn, så det er ingen forvirring i bruk.  

         
 6.  
 7.   4      Vær oppmerksom på at barnet ditt kan ha separasjonsangst. En av de største utfordringene foreldrene står overfor når de sender barn til barnepass er separasjonsangst. Enkelt sagt betyr dette at barn kan finne det svært vanskelig å klare å være skilt fra foreldrene sine. Det kan være hjerteskjærende å fjerne deg selv fra barnet ditt når han gråter og klamrer seg til deg. Hvis det skjer, ta et øyeblikk for å forklare ham igjen hva som skjer og uttrykk din kjærlighet til barnet ditt. Fortell ham når du kommer tilbake og hva du skal gjøre når du er borte. Så si farvel til ham og la dagpleie stille.  
    
  • Arbeidsstyrken bør være godt trent til å hjelpe deg og ditt barn gjennom denne utfordringen. De vil gjøre alt de kan for å trøste barnet ditt og hjelpe ham til å bli venner med sin tid i barnehagen. Ofte, senere på dagen, vil de ringe hver foreldre for å fortelle dem at barnet er godt.
  •  
  • Noen ganger forblir en av de ansatte med barnet til det er stille og klar til å leke eller delta i gruppevirksomhet.
  •  
  • Du kan også utpeke en lekepartner for barnet slik at han ikke føler seg alene.
  •  
         
 8.  
             

Tips .

             
Index populær:
Hold en baby rett.

Kjøp ingenting.

Fremkall eggløsning naturlig.

Lag tåke i en flaske.

Dine foreldre hjelper deg til å tilgi.

Unngå vold i hjemmet.

Bygg en mobil og billig gjerde selv.

Slett en brann.

Forstå politikk.

3 måter å rengjøre en portafilter maskin på.

Fold billfold skjorte.

Last ned 720p eller 1080p videoer fra YouTube.

La melken strømme tørr.

Få energi under graviditet.

Klassifiser trekanter.

Skann en QR kode.

Registrer deg for en Guinness verdensrekord.

Sett på et bånd.

Testing av asbest.

Vedta stiftebarnet ditt.

En komplikasjonsfri graviditet til tross for humane papillomavirus.