Home \ index
 

Bake kattkake.

 

Er du klar for en Little Kitty Surprise? Vil du ha en kake til en kattelskere med mye - og forhåpentligvis mildt syk - sans for humor, eller bare få folk til å bli gal på Halloween? Kattekastkake fungerer i alle fall. Det ser ikke bare ekte ekte ut ( uten det faktiske innholdet i søppelkassen selvfølgelig), det smaker mye bedre enn originalen. For å lage en kattekake, gjør denne oppskriften.

                 

Ingredienser .

                  

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Forbered og bake kakemiksene. Følg instruksjonene på pakkene, men vær ikke bekymret for mye om arkets størrelse, vi gjør ikke glasset som vanlig! La kaken avkjøles til romtemperatur.        
 2.  
 3.             2      Legg til pudding-blandingen. Mens kakene baker, la pudding og la det kjøle seg i kjøleskapet.       
 4.  
 5.             3      Smør de hvite smørbrødene i små stykker. Du kan bruke matprosessoren (skrape det godt for å få den minste platen ut) med en kjøkkenhammere, eller smuldre den for hånd. Sett den på sin side bortsett fra en ¼ kopp.       
 6.  
 7.             4      Legg til noen dråper grønn matfargestoffer til ¼ koppen kjekskrummer. Du kan enten blande dem med en gaffel eller riste dem sammen i en lukket beholder, for eksempel et glass eller Tupperware. Sett dem bort for nå.       
 8.  
 9.             5      Bryt kaken avkjølt til romtemperatur i en stor bolle. Kast krummer med halvparten av den gjenværende hvite kjeksen og nok avkjølt pudding for å fukte krummene (men ikke suge).       
 10.  
 11.             6      Gjør kattbruket. Gi kaken, kjekskrummene og puddingblandingen til en annen bolle, en ren søppelboks. Hvis du ikke har en, se etter en rektangulær tupper-boks som en erstatning.       
 12.  
 13.             7      Steam the Tootsies. Varm tre uåpnede Tootsie Rolls i mikrobølgeovnen til de er myke og bøybare. Press endene sammen slik at de ikke lenger ser kjedelig ut, men overbevisende virkelige som kattegummi i en søppelboks. Gjenta denne prosessen med så mange Tootsie Rolls som du vil legge til, sett tre i mikrobølgeovn på en gang. Plukk opp tre for dekorasjonen på slutten.       
 14.  
 15.             8      Halvgrav Tootsie Rolls i blandingen. Stryk det med (vanlig farget) kjekskrummer for å få det til å se ut som smusset har blitt sparket på det.       
 16.  
 17.             9      Stryk de grønne kjekskrummene fint. Det ser ut som ekte kattull, hvor mange av granulatene ofte er blå eller grønne.       
 18.  
 19.             10      Fest de siste Tootsie Rolls og gjør dem til form. Kakerlakk dem på kaken. Man kan henge over siden av søppelboksen. Stryk det lett med kjekskrummer for å få det til å se nytt ut.       
 20.  
 21.             11      Spis det, Mmmhh! Legg beholderen på en avis og dryss et par kjøkkenkrummer på den. Server det med en ny, vasket søppelskrape som litt ekstra!       
 22.  
 23.             12      Server med ku pate som noe ekstra yummy. Ta litt sjokoladeis og spre den på en tallerken. For ekstra realitet, bland den knuste hveten med mykisen og form den i form av ku-patties, og stek dem igjen.                 
 24.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Index populær:
10 tips for optimal læringsstøtte for barn.

Beregn profitt.

Fikk Venus groper.

Oppkast under kjøring.

Hold deg rolig med dine søsken.

Å lage en kalkun.

Reparer et hull i en gips.

Finn gaver som passer.

Behandle fristelser.

Send inn og trykk.

Klassifiser trekanter.

Knytt en kirsebærstengel med tungen.

Grow eucalyptus.

Lag en magisk sirkel.

Lag dine egne skjønnhetsprodukter.

Bestill en telefonbok.

Kjøp ting på eBay.

Fest et omfang til et rifle og juster.

Forhindre håravfall etter graviditet.

Finn ut om en utestående warrant eksisterer.

Kommuniser for å redde ekteskap.