Home \ index
 

undertrykker tårer.

 

Tårer er en naturlig reaksjon på tragedier, sorg, frustrasjon og andre følelser. I enkelte situasjoner kan de imidlertid være ubehagelige, eller du vil bare kontrollere dine følelser, og derfor vil du undertrykke dem. For å være rolig kan du gjøre noen selvreflekterende øvelser før og under disse situasjonene for å slukke tårene dine. Det er også teknikker for å distrahere deg fra situasjonen, og du trenger derfor ikke å gråte.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Kommuniser riktig  ,

    
   
 1.            1      Tenk på hva du føler når du må gråte. Du kan føle trang til å gråte i svært spesifikke situasjoner, for eksempel når du føler deg utsatt for autoritet. Selv om du kanskje føler at du ikke kan kontrollere trang, er det en årsak til det kan identifisere. Du kan føle en rekke følelser, for eksempel: 
    
  • sørg  
  •  
  • Angst
  •  
  • Nervøshet
  •  
  • glede
  •  
  • Frustrasjon
  •  
  • Sorrow
  •  
         
 2.  
 3.             2      Tenk på hva du synes. Tårer er alltid knyttet til følelsene du føler og tankene du holder på det tidspunktet, selv om konteksten kanskje ikke er umiddelbart åpenbar. Så finn ut hvilke tanker du har, når du føler deg som om du gråter, og prøv å se forbindelsen. 
    
  • Hvis du må gråte i en lykkelig situasjon, finn ut om du tror situasjonen er "for god til å være sant", eller hvis du tror at lykke vil forsvinne snart.  
  •  
  • Hvis du må gråte når du vurderer din person eller ytelse (for eksempel på jobb), finn ut om du tror du har blitt overvurdert, hvis du føler deg utelatt eller behandlet urettferdig, etc.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Undersøk din indre tilbakemelding. Selv i intense situasjoner har du fortsatt kontroll over dine tanker og følelser. Når du kommuniserer med noen og føler trang til å gråte, finn ut hva du sier inni deg selv mens du hører på personen.  
    
  • Hvis du for eksempel blir evaluert for jobb og sjefen din forteller deg at det er områder der du kan forbedre, så fortell deg selv at det betyr at du gjør vondt arbeid, eller lager du i Har du allerede en plan hvordan du kan forbedre deg selv?
  •  
  • Hvis en venn er sur på deg, og du må gråte, spør deg selv om du sier at "din venn hater deg", eller hvis du sier "Jeg gjorde noe som skadet min venn. Jeg burde ikke gjøre det igjen. "
  •  
         
 6.  
 7.             4      Koble til selvkritikk. Når du vurderer din indre tilbakemelding, kan du avgjøre om du er for selvkritisk. Selvkritikk er en vanlig årsak til tårer. Tenk på hva du tenker og føler når du snakker eller mediterer med andre. Identifiser selvkritikk og få slutt på det.  
    
  • Vi utøver ofte overdreven selvkritikk i form av uttalelser som "Jeg er for emosjonell". "Menn skal ikke gråte" eller "Alt jeg gjør er dårlig."
  •  
  • Erstatt disse negative utsagnene med tanker som er mer medfølende, for eksempel: "Jeg har jobbet hardt med dette prosjektet, og jeg er stolt av det, selv om det ikke har vært vellykket." Eller: "Dette problemet er veldig nær hjertet mitt, og jeg vet at det også er veldig nær meg følelsesmessig."
  •  
         
 8.  
 9.             5      Forvent at andre skal forstå deg. Noen mennesker vet ikke hvordan de skal reagere når noen begynner å gråte før øynene deres. Du bør imidlertid forvente at andre skal forstå at det er grunn til at de må gråte, det har ingenting å gjøre med å være svake, uprofesjonelle eller barnslige. 
    
  • Hvis du gråter og andre ser ut til å være uforberedt eller overrasket, bør du fortsatt forvente at de skal vise empati og si noe, som "Jeg ser det som er veldig viktig for deg" eller "Jeg vet at dette er nær deg. "  
  •  
  • Når du gråter foran en person som ikke synes å vite hvordan du skal svare, trenger du ikke å ignorere det. Si noe som, "Dette er veldig viktig for meg, som du ser" eller "Jeg er sint fordi...". Dette hjelper personen til å forstå hva som skjer i deg.
  •  
                   
 10.  
             

  Del 2      Sørg for distraksjon  ,

    
   
 1.             1      Poke eller klem deg selv. Noen kan bidra til å slutte å gråte når de klemmer eller klemmer armer, nese, kinder eller palmer. Det er mulig at smerten midlertidig distraherer deg fra følelsene som får deg til å gråte.       
 2.  
 3.   2      Trykk tungen mot smaksløkene dine. Som ved klemning, kan du også bli distrahert fra dine følelser av lys smerte som oppstår når du presser tungen stramt mot ganen din, undertrykker tårene dine.     
 4.  
 5.             3      Ta et dypt pust. Ta et øyeblikk, teller ti og pust langsomt og dypt. Et hvilemoment kan også hjelpe dine tanker å dømme og relativisere dine følelser, som også kan hjelpe deg med å gråte.       
 6.  
 7.             4      La meg be om unnskyldning. Hvis du vil unngå å gråte foran en annen person, for eksempel sjefen din på jobb, beklager og forlater rommet. Si at du må gå på toalettet eller ta litt frisk luft. Å ta en kort pause for å ta en kort spasertur eller ta vare på dine følelser kan gjøre underverk når tårer kommer.       
 8.  
 9.             5      Bruk et element som en distraksjon. Noen ganger hjelper det bare å konsentrere seg om noe annet, slik at du ikke trenger å gråte. La oss si at du er i et stressende møte med sjefen din, og du er redd for at du kanskje må gråte. Plukk opp en notisbok eller et annet objekt og konsentrere deg om det for å slukke tårene dine.       
 10.  
             

  Del 3      Tenk på situasjonen din  ,

    
   
 1.             1      Prøv visualiseringsteknikker. Hvis du ofte har lyst til å gråte i enkelte situasjoner, så prøv å gå over det på forhånd og finne alternative løsninger. Hvis du gjentatte ganger forestiller bedre utganger der du ikke gråter, kan det hjelpe deg å virkelig nå det resultatet av situasjonen. 
    
  • Når du ofte har lyst til å gråte i familierett, kan du forestille seg en situasjon der du snakker med familien din og forblir selvsikker og sammensatt. Hvis du kan forestille deg hvordan du vil være når du ikke gråter, så vil du allerede ha en plan hvordan du kan fortsette.
  •  
  • Hvis du vil holde tårene tilbake når du trenger å forsvare deg selv, så spill situasjoner i tankene dine hvor du hever stemmen din og står opp for deg selv. Tenk deg å møte sjefen din for en evaluering og svare, "Jeg setter pris på tilbakemeldingen, men jeg vil gjerne dele synspunktet mitt."
  •  
  • Hvis du må gi en tale til publikum, og du er så redd at du er redd for å gråte, så tenk så figurativt og detaljert som mulig hvordan du forblir helt selvsikker under talen din og presentasjonen. Hvis du virkelig må holde talen, har du allerede repetert et godt resultat flere ganger.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Snakk med en rådgiver. Hvis du føler at du har et reelt problem med å kontrollere dine følelser, ikke vær redd for å søke hjelp. Slike rådgivere samt psykologer er opplært for å hjelpe deg med å forstå dine følelser og å jobbe med deg for å utvikle teknikker som hjelper deg å forstå og kontrollere dine følelser.        
 4.  
 5.   3      Unngå alle slags medisinske årsaker. Noen forhold, som visse former for labilitet og depresjon, kan føre til følelsesmessige utbrudd, noe som dramatisk øker sannsynligheten for å gråte. Hvis du ofte gråter eller føler at du ikke kan slutte å gråte, vil du kanskje snakke med en lege for å finne ut om det kan være en medisinsk årsak som kan behandles.     
 6.  
 7.             4      Forstå at gråt har mening. Selv om forskere fortsatt ikke forstår helt hvorfor folk gråter, er det klart at det er en sammenheng mellom gråt og uttrykk for følelser. Gråt kan noen ganger få oss til å føle oss bedre og få andre til å sympatisere og empati, noe som igjen fremmer mellommenneskelige forhold. Husk at alle noen ganger har gode grunner til å gråte, så du trenger ikke alltid å undertrykke tårene dine.       
 8.  
             

Tips .

                Les mer... (14)      
Index populær:
Overtale foreldrene til en hamster.

Led livet til en forfatter.

Bihulebetennelse en betennelse i paranasale bihuler.

Et år gammelt barn underholdt.

Identifiser kategori C bioterrorist ammunisjon.

Unngå en ektopisk graviditet.

Overbevise foreldrene dine om et kjærlighets ekteskap.

Glem en sverm.

Spør en jente for unnskyldning.

Vedlegg utvidelser eller falske øyevipper.

Gjenbruk gamle plastposer.

Ta med deg i bylivet hvis du flytter fra et lite samfunn.

Kjøp en pistol i Florida.

Mål høyden selv.

Reparer et hull i en gips.

Arbeid mer effektivt.

Gjør såpebobler til barna dine.

Avtale med tantrums hos barn.

Finn ut om partneren er utro på deg.

Bli vant til en gutts potty.

Pierce din leppe selv.