Home \ index
 

Hundetrening.

 

Tenker du på å få en hund? Vil du vite hvordan det fungerer - å trene en hund? Les denne artikkelen og lær mer om det.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Velg en hund som passer til din livsstil.  
    
  • Mange ser etter hunder som er "søte" eller "morsomme". Eller de kan få en på et innfall. Men det er ikke en god måte å velge et dyr på. En hund, avhengig av rasen, kan bety et 15-årig vennskap. Du bør være sikker på at hundens temperament er i overensstemmelse med din livsstil. Forskning og vær ærlig mot deg selv: Hva slags aktiviteter er du villig til å tillate i livet ditt? Ikke få en hund som trenger mye trening bare fordi du trenger en grunn til å gå og gå ned i vekt. Du og hunden din, vil du ende opp med å bli frustrert.
  •  
         
 2.  
 3.   2      Det er lettere å starte om igjen.  
    Personsøkende hunder er flotte, men de har ofte dårlige vaner. Å bli brukt igjen krever mye trening. Hunder som har tilbrakt mesteparten av livet i en ly eller kennel, kan trenge mye lenger tid å koble til mennesker. Noen hunder kan aldri engang være "del av en pakke" lenger. Dyrevern eller kennel hunder kan ha blitt ofre for misbruk, eller de har blitt forsømt. Derfor kan de ikke stole på mennesker lenger, eller de kan føre til uønsket oppførsel - fra begynnelsen. Hvis du fortsatt er uerfaren eller ikke kan bruke mye tidstrening, så er det bedre å starte med en valp.  
         
 4.  
 5.   3      Planlegg minst 10-15 minutter om dagen for trening.  
    
  • Planlegg 10-15 minutters trening per dag. Det er nok å trene en hund. I tillegg blir hunden din sliten og misfornøyd. Mindre enn 10-15 minutter, og han vil ikke kunne holde informasjonen riktig.
  •  
  • Bestem hvem som skal være treneren i familien
  •  
  • Hunder er pakkedyr og vil bare akseptere instruksjoner fra pakkelederen. En pakke kan bare ha en leder. Bestem hvem som skal være ansvarlig for hundetreningen. Ikke la noen andre lære hunden noe, med mindre hunden har mestret det grunnleggende.
  •  
         
 6.  
 7.   4      Gi hunden et riktig navn.  
    
  • Ekspertene sier at en hunds navn bør ende i en selvstemme. Dette er lettere for hunder å forstå. Ikke velg et for fancy eller langt navn. Hunden kan ikke vite at du refererer til ham. Bruk ofte hundens navn når du petter eller mater det. Ikke bruk navnet som en del av en ny kommando. Ellers vil hunden ellers forbinde navnet hans med kommandoen. Bruk navnet hvis du vil ha hans oppmerksomhet. Tren det han ser på deg - ved å si navnet hans og forsiktig lede hans ansikt til din. Når du trener hunden, er det viktig at han har all sin oppmerksomhet på deg.
  •  
         
 8.  
 9.   5      Del dine treningsregler med familien din.  
    
  • Hvis du trener hunden din for ikke å hoppe opp på folk og barna får hunden til å hoppe opp, vil det undergrave treningsarbeidet ditt. Når du har satt dine forventninger, må disse forventningene konsekvent bekreftes av alle i familien. Men igjen, ingen andre enn "pakleder" burde noensinne trene hunden.
  •  
         
 10.  
 11.   6      Den første treningen skal sove i kennelen (i kennelen).  
    
  • Du tror kanskje det er ufølsomt. Faktum er at hunder er "hule dyr". De liker å sove i kennelen. Hvis de fortsatt er valper, hold dem i en mindre hundeboks - de vil ikke sette dem inn (dyr vil vanligvis ikke gå inn der de sover eller spiser). Når de er hjemmebrudd, lager en hundesekk som er komfortabel og stor nok. Sett dem i nærheten av familien. Hold kennelen der den spesielle "pakkelederen" sover. Tvinge en hund til å sove vekk fra sin pakke, får ham til å blande seg og får ham til å tro at han gjorde noe galt. Ikke la hunden sove med deg i sengen før han er fullt trent til å sove i kennelen sin. Vanen med å ikke lenger sove i sengen, komme seg ut av sengen, er nesten håpløs. Tren hunden din for å bruke hundekassen der du fortsetter å sette den inn i løpet av dagen i noen minutter. Sakte øke tiden til han er sikker på at du endelig kommer og får ham ut.
  •  
         
 12.  
 13.   7      Den andre leksjonen skal løpe i bånd  
    
  • Å holde en hund i bånd er viktig, spesielt hvis du ikke har en inngjerdet hage. Din hund bør forstå at når han går ut, forventes han å oppføre seg når han snor seg. Det er mange hund trening bøker og videoer som vil hjelpe deg å lære hvordan du gjør det.
  •  
         
 14.  
 15.   8      Stopp / Stopp.  
    
  • Den tredje leksjonen skal være "stop" eller "stop" (bruk bare en av dem, NEVER begge) kommandoen - for å stoppe hunden din. Denne kommandoen er svært viktig fordi den kan redde hundens liv. Ikke stol på ham for å stoppe når han hører navnet hans. Det kan være ganger når du ikke vil at han skal komme til deg. Så det kan skje at når du ringer til ham, må han stoppe hvor han er i det øyeblikket. Hvis du ringer navnet hans, kan han tro at du vil at han skal komme til deg. En slags stoppkommando bør til og med bli lært før kommandoen "come". Det er mange videoer og bøker om det.
  •  
         
 16.  
 17.   9      Husk at alle hunder har forskjellige temperament.  
    
  • Ulike løp lærer på forskjellige måter og med ulike hastigheter. Noen hunder er sta og vil utfordre deg hver eneste bevegelse. Andre vil nesten rive seg for å tilfredsstille deg. Du må tilpasse treningsmetodene til hundens temperament. Dette er en annen grunn til at du bør undersøke alt om rasen før du kjøper en hund av en bestemt rase eller vedta en hund. Først da kan du være sikker på at du også kan kontrollere hunden din.
  •  
         
 18.  
 19.   10      Belønnes suksess og god oppførsel alltid med ros. Jeg anbefaler ikke å bruke "behandler" som en belønning for trening. Dette vil lære dem å gjøre arbeidet for å behandle og ikke for din ros. Hvis de ikke får en godbit, hvis de har gjort jobben, blir de forvirret. Men ros kan alltid gis.     
 20.  
 21.   11      Bestem på en "release" -kommando for å fullføre treningen. Når du er ferdig med trening (og med en positiv kommentar), gi hunden din kommandoen som signaliserer at du er ferdig. Se at det ikke er et vanlig ord. Vi gjorde feilen med den første tispen til å bruke "ok" som en klaringskommando. Hver gang noen sa "ok", trodde hun at hun kunne bli skrudd opp! Ta en kommando som "playtime" eller "break" for å la hunden din vite at dagens treningsøkt er over, og at han alene kan nyte å være sammen.     
 22.  
 23.   12      Avslutt dine daglige treningsøkter med en positiv berøring. Hvis du har forsøkt å lære hunden, og han bare ikke klarer det, gjør noe han kan gjøre veldig bra og ros ham for det. Deretter avslutter treningsøkten. Din hund vil se frem til neste trening hvis du fullfører den positivt hver gang - bortsett fra suksessen til den aktuelle leksjonen. Så når treningen er over, ville det være greit å gi ham "godbiter" eller "kjeks" - så lenge det ikke er en belønning for arbeidet. Hvis hunden bjeffer på deg, snu, ignorere den i 30 sekunder, og hvis den stopper, belønn den. Hvis en hund hopper på deg og ikke stopper etter å ha sagt "Stopp", snu og si "Nei!" I en streng tone. Husk! Ikke rop på hunden, han vil ikke forstå deg og vil fortsette å handle - til han fører deg til frustrasjon.               
 24.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  
Index populær:
La opp batteriene raskt.

Tjen penger med fotballspill.

Lag møblerolsk fra olivenolje.

Feet tickle.

Forbered deg på en tsunami.

Fra stand til håndsett.

Installer GTA V på Xbox 360.

Kom godt sammen med søskenene dine.

Skriv en graviditetsdagbok.

Gjennomfør en trepartskonferanse med Blackberry.

Stopp å bekymre deg for noe som skjer med deg eller din familie.

Handle på Amazon.

Vær en leder.

Lag en tutu.

Lag en blomstring.

Lag en Pivat tabell i Excel.

Bygg et miniatyrhus.

Publiser en eBok.

Som en kvinne tisse utenfor.

Skann en QR kode.

Bli med i US Green Card lotteriet.