Home \ index
 

Forbedre mors mors forhold.

 

Sett på fakta. Du har ikke alltid en god forbindelse til datteren din. Kanskje hun er opptatt på datamaskinen, på telefon, med vennene sine, eller gjør leksene sine. Hvis du vil snakke med henne, vil hun ikke høre på deg eller bare gå ut av rommet. Hun tror du er flau, og du vet ikke hvordan du skal endre det.

 

Du kan også være opptatt med jobb, familie, penger og mye mer. Lyder en av situasjonene som deg? I så fall må du forbedre forholdet mellom mor og datter og forholdet til datteren din som helhet.

 

Det kan høres hardt, men etter en stund vil du oppdage at det ikke er så vanskelig som du trodde. Tross alt er hun din datter. Men hvis du ikke vet hvordan å ha det gøy med henne og koble til henne, ikke bekymre deg. Bare les denne artikkelen, og du får all den hjelpen du trenger.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Ta tid for henne. Finn tid i din travle timeplan for å gjøre noe med din datter. Velg en bestemt dag i uken eller en tid på dagen hvis du begge har tid, for eksempel B. søndager eller torsdagskvelder. Det er godt å ha samme dag og tid hele tiden, slik at du kan huske din spesielle tid sammen, og sjansene er høyere at dere begge ikke gjør noe. Sommeren er en flott tid til å gjøre noe sammen som datteren din sannsynligvis vil ha skoleferier. Hvis du jobber om sommeren, finn ut om mulig en helgtid. Spør om nødvendig på jobb etter mindre timer. Forsøk å tilbringe minst en time eller to om dagen med datteren din. Velg en tid når datteren din har tid og deg også. Spør henne "Vil du gjerne gjøre noe på ________ kveld?". Eller spør henne når hun har tid, vil du sikkert finne noe vakkert. I løpet av uken vil barnet ditt sannsynligvis måtte gjøre leksene sine om kvelden. Respekter dette og finn en annen gang sammen.        
 2.  
 3.             2      Vet hva din datter liker. Å vite hvilke aktiviteter datteren din liker å gjøre, er mye moro når du tilbringer tid sammen fordi du vet hva du gjør og hvor du kan gå. Se din datter nå og da, men ikke for ofte for å se hva hun gjør. Kanskje hun sitter ved datamaskinen, ser på TV, tegner, leser eller spiller ute. Men vær mer oppmerksom på hva hun gjør for å få flere ledetråder om hva hun liker. Hvis hun leser, spør henne om hva hun leser. Hvis hun ser på tv, spør henne hva hun ser på, og hvis hun er på datamaskinen eller der ute, spør henne hva hun spiller. Du får en bedre følelse av hva hun liker, og hvis du spør henne, vil hun være glad for å høre at du bryr deg om hva hun gjør. Dine interesser kan avvike fra din, men ikke prøv å endre hva du liker og hva du ikke liker. 
    
  • Prøv å finne ut mer om datterens interesser og gjøre ting som har å gjøre med det. Hvis de er z. B. liker å lese, deretter lese sammen hjemme eller tilbringe en ettermiddag i biblioteket. Hvis hun liker å spille fotball, lek sammen i hagen eller i parken. Hvis din datter liker å male eller tegne, gå til et museum med henne.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gå og handle sammen. Hvis det er en ting som bygger forhold mellom kvinner, så handler det. Du har mulighet til å snakke med henne og finne ut mer om datterenes interesser mens du kjøper nye ting. Ta med henne til matbutikken slik at hun kan hjelpe deg med å velge middag eller deilige sunne snacks. La henne sette noen ting hun liker og hjelpe med å avgjøre hvilke drinker som skal kjøpes. Hvis din datter liker å lese, gå til en bokhandel og søk etter bøker sammen. Eller gå til et kjøpesenter. Ser etter klær og sko. Du kan også hjelpe henne med å velge noe å ha på deg. Hun vil elske å være din "mote konsulent", spesielt hvis hun er i mote. Du kan også gå til lekebutikk dersom din datter er enda mindre. 
    
  • La henne velge stilen sin. Hvis du kjøper klær, sko, bøker eller noe annet, la din datter velge hva hun liker, spesielt når hun er tenåring. Hun uttrykker bare seg selv og er seg selv. Hun er en uavhengig person. Du kan alltid spørre henne "Liker du dette?" Men tving henne ikke til å kjøpe og ha på seg noe hun egentlig ikke liker. Gå til en butikk som virkelig gleder datteren din, så hun vil finne noe hun liker.
  •  
         
 6.  
 7.             4      går ut. Hvis du ikke vil handle, er det fortsatt mange alternativer. For eksempel, svømmebassenget, parken, stranden, en restaurant, et museum eller en fornøyelsespark. Nå som du kjenner datterens interesser, begynner du sakte å vite hvor hun kan gå. Som allerede nevnt, velg noe du vil ha. Ta baseball elskeren til et spill av hennes favorittlag eller en kunstner i kunst- og håndverksbutikken. En annen viktig faktor er været. Se på Internett, på TV eller i avisen for værmeldingen. Ta opp aktiviteter ute for solfylte dager. Om vinteren kan du gå til en kafé for varm sjokolade eller bygge en snømann. Du kan også leke i hagen med datteren din, uansett hva været er. Bygg et snøbrett eller ta en snøballkamp eller en snøengel. Hvis din datter liker sport, gå på ski, sledding eller snowboard. Og ikke bli sint hvis det regner. Gå til kino, en restaurant, innendørsbassenget, biblioteket, et museum, et sted inne.       
 8.  
 9.             5      Se en god, gammel film hjemme. Dette er flott når det regner utenfor. Å se på filmer kan virkelig bringe deg nærmere hverandre. Se filmene sammen og finn en du vil begge se. Pass på at han er din alder. Morsomme familiefilmer er gode for alle aldre, og alltid ta med dem og du skal smile. Selvfølgelig er det andre muligheter. Hvis du ikke har gode filmer hjemme, gå på kino og se en der. Du kan også se på TV. Finn et TV-program som passer deg begge og sørg for at du har tid til å se den. Det kommer sannsynligvis alltid på samme tid, noe som er bra for timeplanen din. Hvis ingen av dere er hjemme på den tiden, plukk opp sendingen.       
 10.  
 11.             6      Hjelp henne med leksene sine. Som mor er det viktig at du støtter datteren din på skolen. Prøv alltid å hjelpe henne med leksene hvis hun ber deg om det. Ikke ring henne løsningen, hjelpe henne . Hvis de er z. Hvis du for eksempel har problemer med å fullføre et matematisk problem, sier du ikke bare "32". Si "du må _______" mens du lar henne utføre oppgaven. Gå gjennom trinnene med henne, f.eks. For eksempel, "multipliserer du. Hva er 9x13?" Så det neste gang hun vet hva hun trenger å gjøre. Prøv også å hjelpe henne hvis hun ikke ber om det, men du kan se at hun trenger hjelp. Hvis hun har lært lekser lenge, spør henne om hun trenger hjelp og fortelle henne at hun alltid kan komme til deg. Det samme gjelder dersom din datter fikk en dårlig karakter i en test. 
    
  • Gjør læring underholdende. Gjør læring ordforråd eller staving en quiz. Eller la din datter være lærer som lærer deg noe.
  •  
  • Lær med henne. Kanskje det er en viktig test. Så det er din jobb å hjelpe henne å lære. Hun vil sannsynligvis fortelle deg hva du skal gjøre, for eksempel. B. "Fortell meg et ord, og jeg gir deg definisjonen."
  •  
         
 12.  
 13.             7      Spill et spill. En annen måte å tilbringe tid med datteren din er et flott spill å spille. Sett sammen en spillnatt på en bestemt dag, eller spør henne om hun har lyst på et spill. Gode ​​familie spill er z. Monopol, Scrabble, Taboo, men du kan virkelig spille noe spill. Kortspill er også morsomt. Spill krig eller FN hvis du har det hjemme.       
 14.  
 15.             8      Cook noe sammen. Dette er en annen flott måte å koble til, akkurat som å lage informasjonskapsler. Det er også en fin måte å lære henne å lage mat på. Få ut noen kokebøker og se på dem sammen for å se hva du vil gjøre. Du kan bake informasjonskapsler, en kake, muffins eller brownies. Du kan også bake brød selv eller lage bagels, en quiche, smoothies, supper eller stews, til og med iskrem du kan lage deg selv! 
    
  • Husk at du lager sammen . La din datter gjøre ting. F.eks egg, rør deigen, hell i væsker og pynt. Forvent ikke at hun skal gjøre alt perfekt - det er slik barn og tenåringer lærer. Ikke la henne bruke ovnen, før du vet at hun er moden og ansvarlig nok til å håndtere varme ting alene. Men på den annen side forbruker det ikke dem for alltid - barn skal kunne håndtere varmen i en alder av elleve eller tolv år.
  •  
         
 16.  
 17.             9      Vis henne at du elsker henne. Selvfølgelig vet datteren din allerede at du elsker henne, men viser du det til henne? Selv om du spiller eller ser på TV betyr å tilbringe tid sammen, er dette virkelig en spesiell "kvalitetstid"? Kanskje du ikke vet hvordan du skal gjøre det, men det er de små tingene som teller. Ta en fin tur sammen, snakk med hverandre og nyt naturen. Hei på en dårlig dag med en klem eller en liten gave som en bok eller et utstoppet dyr. Oppfordre henne ofte, f.eks. "Du kan gjøre det", "Jeg tror på deg" eller "Du er en veldig talentfull artist / svømmer / fotballspiller!". Fremfor alt, ros hennes innsats, da det er viktig at hun vet at det er viktig for å prøve og lære å håndtere fiasko for henne å lykkes i livet. Med din støtte får hun en positiv holdning. Smil og smil med henne.       
 18.  
 19.             10      Foredrag. Det er viktig at datteren din vet at hun alltid kan komme til deg og snakke med deg når hun trenger noe. Når du snakker med datteren din, sørg for at du ser på henne - og hun. Fortell henne å lytte på en rolig og vennlig måte. Hold deg så kort og vennlig som mulig, ellers vil hun kjede seg, miste konsentrasjon og tro at hun er i trøbbel eller gitt foredrag. Oppgi det viktigste punktet i første setning og hold det enkelt. Ikke bruk forvirrende ord. I tillegg bør du noen ganger snakke litt løsere. Hvis du to snakker med hverandre, bør det ikke være helt alvorlig. Snakk om skolen, z. B. "Hvordan er skolen?" eller "Hvordan var skolen i dag?". Men du bør også gå dypere enn det. Spør henne om fremtiden, sporten eller hennes hobbyer.       
 20.  
 21.             11      Lytt til . Datteren din skal ikke bare høre på deg, du må også lytte til henne. Hvis du ikke gjør det, tror hun det er greit å ikke være oppmerksom. Vær også oppmerksom på at barn vet når foreldrene ikke egentlig lytter, og at dette ikke er en hyggelig følelse fordi det er disempowering. For å høre på henne, stopp hva du gjør for å se på henne. Lag øyekontakt slik at du kan lytte. For å vise henne at du lytter, spør henne spørsmål. Også omskrive hennes setninger. det du beskriver det i dine egne ord. For eksempel, "sier du det _______" eller "mener du det ______?". Så du kan avklare hva datteren din nettopp har sagt til deg. 
    
  • Lytt til hva hun vil gjøre. Hvis din datter z. Hvis du vil gå på kino, ikke si "nei" umiddelbart. Se hva du kan gjøre; Se hvilke filmer som kjører, eller spør dem hvilken film de vil se. Kanskje du ikke føler det, men nå og da bør du legge din vilje til datteren din.
  •  
         
 22.  
 23.             12      Vær der for din datter. Du må alltid være der for dem, enten du er på utkikk etter en viktig begivenhet, med ditt råd eller gjennom oppmuntrende ord. Hvis det er en sportslig, musikalsk eller annen viktig hendelse eller skolehendelse som datteren din ønsker å gå til, ser du virkelig om du kan gjøre det. Hvis ikke, se hvorfor ikke. Hvis mulig, avbryte andre avtaler på dette tidspunktet, men det er ting du ikke lett kan flytte. Fortell din datter. Men det er greit hvis du ikke kan faktisk delta på en hendelse. Det er mange andre måter å være der for datteren din. 
    
  • Tilbyr hjelp. Hvis du ser at din datter har problemer med noe, for eksempel På skolen, på sport eller med et instrument, hjelper henne. Lytt til henne å spille fløyten, ta kontakt med læreren eller hjelp med lekser. Eller spill basketball med henne.
  •  
  • Oppfordre henne. Det kan være vanskelig for dem å gjøre noe, så du må oppmuntre dem med ord og gjerninger. Si "godt gjort", hvis du virkelig mener det, og kanskje gi henne en gave som lar henne vite at hun gjorde noe bra, en bok, for eksempel.
  •  
  • Gjør henne et kompliment. Si z. For eksempel, "Dette er en fin skjorte" eller "Jeg liker det du laget av rommet ditt".
  •  
         
 24.  
 25.             13      Feire din datters talenter. Dette er en annen form for oppmuntring, og hun vil bli så glad når du gjenkjenner hennes talenter. Spør henne om hun vil delta på en forestilling i skolen eller spille en solo eller bli med i et idrettslag på skolen (eller utenfor). Men ikke tving henne. Kanskje hun er enig. Se om du kan sette dem i en klasse eller et lag. Du kan også ta del i aktiviteten som hun prøver et sted. Spill fotball sammen, vær en konsert hjemme, eller få dem til å lære deg noen dansendringer. Hun vil føle seg bra, du vil lære noe nytt og dere begge vil få en dypere tilkobling.       
 26.  
 27.             14      Vær vennlig med henne . Det kan ikke nevnes, men din vennlighet har stor innvirkning på forholdet ditt. Ikke rop på henne med en gang hvis noe ikke går rett. I stedet, vær rolig og vennlig når du forteller henne at hun har gjort noe du ikke liker eller at du ikke vil at hun skal gjøre igjen. Si "Jeg vil at du skal gjøre dette" eller "Vennligst gjør dette" heller enn "gjør det" eller "gjør det nå". Hvis du sier det vennlig, er sannsynligheten høyere at hun vil gjøre det uansett. Gi henne virkelige grunner også, ikke bare "fordi jeg sier det." Hun er mer lydhør når hun innser at bestemte valg hun kan gjøre kan føre til fare, sosialt trykk eller helsehensyn. Også klem og kysse henne før du går i seng eller om morgenen før hun forlater. Alltid vennlig. 
    
  • Respekter henne. Hun er en person, og du må ikke glemme det. Det kan være noen ting om datteren din at du er uenig med, eller at du ikke forstår, men fortsatt er respektfull. Hun kan ha sin egen mening.
  •  
         
 28.  
 29.             15      Stol på din datter. Dette kan være vanskelig, men du må stole på. Grunnen til at du ikke stoler på henne, er fordi hun ofte kan lyve. Dette kan igjen skyldes at deg ligger. De vil tro at det er greit å lyve når du gjør det, så det er viktig at du er en god rollemodell for dem (og for alle andre). Vær ærlig, hold løftene dine, og ikke slett dem . Men hvis noe kommer opp, fortell henne det. Fortell henne grunnen, kanskje hun undrer seg. Når du ser at din datter gjør noe ansvarlig, Som lekser eller øvelser for bandet, eller får en 1 i en test, så kan du stole på henne mer. 
    
  • Del dine følelser. Fortell din datter at hun alltid kan komme til deg når hun trenger deg, og at hun skal være ærlig. Du bør også dele dine følelser med henne. Fortell henne hvordan du virkelig føler om noe, og noen ganger kan du spørre henne om råd. Spør henne også om noe er galt og hva dagen var som.
  •  
                   
 30.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             Les mer... (2)      
Index populær:
Lag Vegan Cup Cakes.

Se mørkt ut.

Bli vant til en gutts potty.

Få din mann til å hjelpe i husstanden.

Sprekk en kombinasjonslås.

Kontakt Amazon.

Å få et toårig barn til å sove.

Kunngjøre sitt engasjement.

Forbered deg på graviditet på over 40 år.

Velg et babynavn.

Unngå kontakt med giftmagasin eller gift eik.

Barn med kolikkhelp.

Lag en avtale på arbeidskontoret.

Bruk en tidlig graviditetstest.

Spør en jente for unnskyldning.

Heng en bildekjede på veggen.

Fortell din mann at du er gravid.

Amning med vegansk kosthold.

Lag hvit røyk.

La din mann være.

Opprettholder din ektefelles tillit etter en affære.