Home \ index
 

Elsk din ektefelle igjen.

 

Mange mennesker finner hverandre argumenterer med sin partner hver kveld. Noen ganger ønsket de bare at de kunne løpe bort og starte et bedre liv et annet sted. Jo mer de hevder, jo vanskeligere blir det å føle positive følelser for hverandre. Ofte er en partner motløs og opplever følelser av håpløshet om ekteskapets fortsatte eksistens.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Du må ønske at forholdet ditt skal fungere.        
 2.  
 3.             2      Husk tingene hvorfor du ble forelsket i din ektefelle. Hvis noen av dere har endret seg eller disse tingene er borte, se etter kvaliteter i din ektefelle du er tiltrukket av. Ofte blir en partner eller begge selvtilfreds i sine handlinger og forpliktelser til ekteskapet og partneren. Mange tror feilaktig at etter bryllupet er det ikke nødvendig med innsats. For eksempel: "Min ektefelle vet allerede hvordan jeg føler - jeg giftet seg med ham riktig?" Et vellykket ekteskap krever så mye oppmerksomhet, vennlighet, innsats og gjennomtenkthet fra hver ektefelle som var nødvendig når du var ute.        
 4.  
 5.             3      Vær ærlig med partneren din. La henne eller han vite hva du tenker og føler. Det kan være vondt for din ektefelle å vite at kjærlighetsflammen går ut, men det er bedre hvis de vet og kan forhindre det. Den modne vurderingen av begge parter kan bidra til å komme gjennom den vanskelige fasen av følelser og lage en plan som du begge kan være enige om.        
 6.  
 7.             4      Kommunikasjon, Kommunikasjon, Kommunikasjon. Ikke klage. Ikke truer. Ikke vær kresen. Dette er hjørner som deler de fleste forhold. Sett deg ned og ordne en tid for diskusjon. Vær villig til å starte samtalen. Dette er ikke på tide å være passiv. Ikke å dele ekteskapets ansvar, reflekterer bare partnernes bitre følelser, som allerede har vanskeligheter.        
 8.  
 9.             5      Hvis du finner deg selv følelser for en annen person, skylder du det selv, din ektefelle og den andre personen å vite hvorfor du har disse følelsene. Det er greit, hvis du er veldig ulykkelig i ekteskapet ditt, så er det mange mennesker. Men hvis du bare ser noen kvaliteter i den andre personen mangler din ektefelle, men du elsker fortsatt din ektefelle, så prøv å fortelle din ektefelle hva du vil at de skal gjøre eller hvordan du vil ha dem til.        
 10.  
 11.             6      Prøv å endre ektefellen og oppfordre ham / henne til å endre sin oppførsel. Men du må være tålmodig og villig til å forandre deg selv.        
 12.  
 13.             7      Når du er alene, tenk på din ektefelle. Husk hvordan det var og merk at det fortsatt er (i mange tilfeller), men tiden har slettet følelsene.        
 14.  
 15.             8      Endelig spør dette spørsmålet og svar det ærlig "Elsker jeg min ektefelle? " Hvis svaret er ja, gjør det som trengs for å få det til å fungere.        
 16.  
 17.             9      Vær ærlig med dine følelser og din ektefelle, fordi når du forteller dem at du føler deg kjærlig, men du ikke viser det, tror din ektefelle at du bare spiller med deres / deres sinn for å få oppmerksomhet. Denne oppførselen er uærlig, skaper mistillit og usikkerhet, og sender ektefellen trygt til å pakke. Tenk på hvorfor du elsket partneren din og hvorfor du noen gang ble forelsket i henne på den tiden.                  
 18.  
            

Tips .

             
Index populær:
Vedlegg utvidelser eller falske øyevipper.

Bruk Facebook Steder.

Ta en goblin.

Overrask moren din.

Reagerer på en bleie tenåring.

Pass på en polygraptest.

Lag liniment.

Fest en baby med en puckeklut.

Kast ut en romkamerat.

Sikkerhetsanvisninger for bruk av badstue.

Bruk en balanse.

For å håndtere å ikke bli elsket av foreldrene.

Gjør fetaost.

Sett på en automatisk klokke.

Gjenbruk gamle aviser.

Ha det gøy med en presentasjon.

Babymassasje.

Ekstra olje fra appelsinskall.

Lei et godt ekteskap.

Støttearbeid.

Bachata dans.