Home \ index
 

spytter.

 

Noen ganger må det være enkelt. Hvis du absolutt må spytte, kan du lære å gjøre det så høflig og rent som mulig for å komme over det. Du kan lære når, hvor og hvordan å spytte for å få det riktig.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Spit høflig  ,

    
   
 1.            1      Spytt bare når det er absolutt nødvendig. Spyting må gjøres så rent som mulig for å være høflig mot andre rundt deg. Det er typisk å spytte når du er forkjølet, bruk tobakk eller arbeid fysisk. 
    
  • Spyt aldri på innsiden, med mindre du bruker en krukke. Hvis du bruker en krukke, som smaksprøver eller tau tobakk, er det viktig å holde glasset ditt skjult. Ingen ønsker å sitte i biblioteket ved siden av din tomme vannflaske fylt med brun tobaksjuice. Unwrap dem.
  •  
  • Ikke gjør det til en vane å spytte slik, selv når du er ute. Hvis du er syk eller har et presserende behov, er dette den eneste gangen du bør spytte på en høflig måte.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Spyt i en krukke når det er mulig. Du kan ikke komme seg rundt: Spyting er ekkelt. For å gjøre det mindre motbydelig, hjelper det å unngå å spytte på steder der folk kan se det. Når du er inne, spytt på toalettet og skyll den av. Hvis du er ute, spytt i et lommetørkle og legg det bort. Hvis du prøver eller puster ut, spytter du i en skikkelig beholder, for eksempel en flaske eller en boks, og kast deretter bort den. 
    
  • Noen ganger, når du arbeider ute, er det ikke mulig eller mulig å spytte i et lommetørkle. Hvis det er tilfelle, gå noen skritt unna hvor du jobber og spytte av stien. Hvis det er spesielt motbydelig, dekk det med jord på toppen av det.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Spyt aldri i områder med tung trafikk. Uansett om du er inne eller ute, er det uhøflig å spytte på gulvet der noen går og risikerer å gå på den. Ikke gjør det, og hvis du noen gang spytter på gulvet, sørg for at det ikke er på vei. 
    
  • Hvis du spiller en sport og spytter på banen, er det noen ganger vanlig høflighet å stampe på gresset, slik at din ekkel blob ikke sitter på straffepunktet der noen kan falle inn i den.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ikke dra handlingen. Spitting er et sosialt tabu, og mange andre ser det som en motbydelig vane. Hvis du må spytte, gjør det raskt og stille og ta det bak deg. Å tiltrekke oppmerksomhet mens du spytter, anses grovt uhøflig i de fleste kulturer. Prøv å gjøre det rolig og raskt, uten mye undersøkelse.                 
 8.  
             

    2      Spitting  ,

    
   
 1.             1      Samle spytten med tungen i munnen. Du vil ikke gjøre et rot, så det er viktig å gjøre det meste før du spytter. Samle væsken eller spytt du vil spytte på tungen din for å spytte den ut. Hold kinnene godt mot tennene dine for å holde alt på ett sted.       
 2.  
 3.             2      Forklare leppene dine. Lippene dine må være runde for å unngå spotting av spytten din, eller å oppleve ubehagelig tilbakeslag. Ingen ønsker et backfire. Rund av leppene dine for å holde spytten ren. Hold kinnene dine trukne og leppene dine tette.       
 4.  
 5.             3      Blås spytten ut av munnen din. Ingen glidende. Få alt på en gang. Inhale og blåse spytten ut av munnen din så fort som mulig. Hvis du gjør det riktig, bør det forbli tilkoblet.       
 6.  
 7.             4      Bøy nakken bakover og snap fremover. Hvis du spytter på avstand, må du bøye nakken og legge ryggen i bevegelsen. Hvis du er fast, blås spytten din og se hvor langt den kommer. Vær veldig forsiktig når du sikter. 
    
  • Generelt er det best å spytte så nær bakken som mulig for å unngå å være ekkel. Bøy over fartøyet i midjen og spytt.
  •  
         
 8.  
             

    3      Vet når du skal spytte  ,

    
   
 1.             1      Spytt på noen føtter for å uttrykke fornærmelse. I enkelte kulturer, og spesielt i baseball, er det vanlig å spytte på noen bakken i nærheten av føttene hvis du vil fornærme ham. Dette er en vanlig måte å uttrykke avsky på. 
    
  • Dette er alltid støtende. Derfor kan det også være provoserende og konfronterende, noe som kan føre til en eskalering i en anspent situasjon. Vær veldig forsiktig hvis du prøver å gjøre det.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ikke spytt i hånden for å forsegle en avtale. Det er et vanlig bildeuttrykk i hypermaskulære telecasts at to menn spytter i hendene før de rykker dem for å "forsegle en avtale", men det er et rent produkt av popkultur, ikke en vanlig tradisjon i noen kultur. Hvis du nettopp har kjøpt et hus og ønsker å forsegle avtalen med selgeren, bare skyll hendene på vanlig måte. Det er ikke behov for å spytte.       
 4.  
 5.             3      Spytt vin til prøven i en krukke. For å unngå å spise for mye alkohol under vinsmaking, er det en tradisjon å spytte vinen i en bøtte etter å ha prøvd en rekke. Skuffer er ofte gitt på profesjonell repetisjon, men kanskje ikke. Hvis du foretrekker å spytte, sørg for at du finner en krukke før du legger vin i munnen din og aldri spytter på gulvet. 
    
  • Hvis du bare vil prøve noen varianter, er det fint å svelge vinen i stedet. Bare få en sjåfør.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Spytt tobakssaft i en krukke. Det er vanlig å få fortauet og andre områder fri for tobakkflett ved å spytte inn i et glass, en flaske eller et fartøy du holder med deg, ideelt ute av syne. Selv når du er der ute, er det ikke en dårlig ide å spytte tobakk i en krukke. 
    
  • Gammeldags spittoons ble først introdusert for å hjelpe til med å håndtere spredning av tuberkulose og andre smittsomme sykdommer som spres gjennom kontakt med kroppsvæsker. Spittoons er fortsatt vanlig i noen offentlige bygninger.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Spytt på gulvet for å avverge onde omverter. I Nord-India og andre regioner er det antatt at spytte på bakken kan bidra til å avverge muligheten for onde omenser. Hvis du er en overtroisk person, og du ser en katt som kjører over stien, anser en fugl som flyr inn i huset, eller går under en stige, å spytte høflig og mykt. Det gir lykke.       
 10.  
                
Index populær:
Tegn poeng i et koordinatsystem.

Habbo RPG regler.

Å være bestefar.

Lag en personlig økonomisk plan.

For å utvide livmorhalsen.

Nvlddmkm skjermdriveren slutter å svare og er gjenopprettet Faste feil .

Lag en kurv med klessnor.

Avtale med en kvist kvinne.

Kontakt Amazon.

Å se i mørket.

Anerkjenn en sliten barn.

Overlev i naturen.

Unngå hemorroider under graviditeten.

Se om du har vannretensjon.

Tjen penger med fotballspill.

Spit.

Tinker lys boks.

Kjøp den riktige katten.

Flytt til England.

Bading et spedbarn.

Åpne en ølflaske med en lighter.