Home \ index
 

Utgitt et selvutgitt magasin.

 

Er du lidenskapelig om et bestemt emne og ønsker å dele den entusiasmen med hele verden? Vil du endelig sette deg i tysk studier i praksis? Er du klar til å investere mange timer i redigering, utskrift, frakt og markedsføring? Selvutgivelse av en journal er et vanskelig oppdrag, men det er også en av de mest takknemlige oppgavene det er. Hvis du virkelig tror på det, bør du definitivt prøve det!

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Søk. Man bør ikke lure seg selv. Alt i alt, å lage en journal og publisere det selv kan være en svært tidkrevende oppgave; både mentalt og økonomisk. Forsiktig forskning er definitivt nødvendig! 
    
  • Finnes det et magasin i omløp som allerede tilbyr lignende innhold?
  •  
  • Hva gjør bladet spesielt godt?
  •  
  • Hva er ulempene med dette bladet?
  •  
  • Hvordan vil du gjøre bladet ditt bedre?
  •  
  • Eller vil journalen din være helt unik og skreddersydd for målgruppen din?
  •  
  • Hva lager et vellykket magasin for målgruppen din?
  •  
  • Hvilke andre tidsskrifter er rettet mot nøyaktig samme lesere?
  •  
  • Hvilken av disse magasinene kan du finne frem til hemmeligheten for suksess?
  •  
  • Hva kan du lære av sine feil?
  •  
         
 2.  
 3.             2      Tenk på hvilke alternativer du har og hva kostnadene ville være. Balanse disse mot hverandre. Det er viktig at du er realistisk om det. La oss anta at ved utgangen av det første året vil du motta en omsetning på en million eksemplarer og overskuddsmarginen vil bli 85%. Men antar, bare for det gøy av det, at noen tannleger eller andre problemer kan komme deg. 
    
  • Hva er alternativene dine for utskrift i forhold til budsjettet ditt?
  •  
  • Hvor mange sider må være fargerik og hvor mange som vil være tilstrekkelig for svart / hvitt-utskrift.
  •  
  • Hva er sirkulasjonsmålet ditt?
  •  
  • Hva er alternativene dine for sirkulasjon og distribusjon?
  •  
  • Ville det være mulig å vinne sponsorer?
  •  
  • Kan du registrere deg for annonsører før du skriver ut det første problemet?
  •  
         
 4.  
 5.             3      Finn ut hva din bestemte målgruppe er, og ikke bare den generelle leseren. Du må vite nøyaktig hva målgruppen din er. Uten denne kunnskapen, vil det være vanskelig å riktig bestemme innholdet i magasinet og å designe tilsvarende. Videre vil det være vanskelig å markedsføre bladet ditt eller finne anerkjente annonsører. Dette bør ikke være for vanskelig, forutsatt at du vet ganske bra hvilket emne bladet ditt skal dekke. Du kan registrere deg i diskusjonsgrupper som Yahoo, abonnere på andre magasiner, delta i lokale grupper og mer.       
 6.  
 7.             4      Lag en nettside. Før du lar hele verden vite om din nye virksomhet, sørg for å legge inn et nettsted. Invester mye arbeid for å gjøre nettstedet så profesjonelt som mulig. At dette er en enmansvirksomhet, trenger du ikke nødvendigvis å trompet ut. 
    
  • På nettstedet ditt bør du sette opp en side for folk som ønsker å bidra til bladet. Dette vil tillate deg å legge inn tidsfrister og markere hva slags varer du ønsker å motta. Det lar deg også fortelle forfatterne hvordan du vil bruke sitt arbeid. Oppgi beløpet av avgifter og rettighetene du ønsker å skaffe.
  •  
  • Hvis det er mulig, bør du tilby en måte å få abonnement på nettet. I hvert fall i begynnelsen virker det ganske bra med Paypal. Hvis du ikke vil motta abonnementsbestillinger online, må du sørge for at du finner adressen raskt og enkelt. Angi hva slags betalingsmåter du aksepterer. Hvis du aksepterer sjekker eller postanvisninger, må du vanligvis registrere virksomheten din i ditt navn først. Så banken din vil akseptere sjekker utstedt på vegne av din journal.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Forespørsel om innleveringer av artikler. Legg inn en anrop for innleveringer til de nye gruppene du ble med. Prøv å publisere denne meldingen på blogger som har høyt antall besøkende. Hvis du er på utkikk etter et bredt utvalg av artikler, kan du også prøve å legge på meldingen i nærmeste bibliotek. Vurder også å plassere en klassifisert annons i blader som kommer til et variert publikum. Et slikt innkallingstilbud vil ikke bare gi deg de artiklene du vil, men også drivstoff forventningene til den nye publikasjonen din. Ikke glem å henvise folk til ditt nettsted!       
 10.  
 11.             6      Leter du etter annonsører. Siden magasinet ditt ikke har blitt etablert ennå, er det best å først bare belaste en liten mengde for annonser. (mellom 30 og 60 euro). Tenk på hvem som kan være interessert i en annonse i magasinet ditt og ikke vær redd for å kontakte disse personene og selskapene også. Du kan vurdere medlemmene av dine nettbaserte diskusjonsgrupper som knytter deres firmaer i sin signatur.       
 12.  
 13.             7      Rediger. Når du har en mappe full av potensielle artikler, bør du plukke ut de mest interessante og bestskrevne teksten og tegne din røde blyant. Ikke prøv å være for streng. Forfattere vil oftere sende inn en artikkel til en redaktør som ikke alltid går gjennom teksten helt.       
 14.  
 15.             8      Send de reviderte artiklene tilbake til forfatterne, så de har en annen mulighet til å se gjennom sine tekster. Du må ikke vente på at de godkjenner alle endringene. Du bør imidlertid tillate dem å stille spørsmål eller utfordre eventuelle redaksjonelle avgjørelser du har gjort.       
 16.  
 17.             9      Start utformingen av journalen. Profesjonelle redaktører bruker desktop publishing-programvare (DTP) som QuarkXPress (vanligvis brukt), Adobe In Design (eller den eldre versjonen PageMaker), mens Scribus og tekstbehandlingsprogrammer som OpenOffice.org (du kan tilpasse dem) er gratis er. Bli kjent med designprogrammet ditt ute. Bla gjennom andre magasiner for inspirasjon. Du kan også konsultere lærebøker som omhandler emnet. Har forfatterne sendt deg bilder av teksten? Har du bilder selv? Hvis ikke, bør du vurdere å kjøpe lagerfotografier. (lett å finne på internett). Å kjøpe en hel pakke med billige lagerbilder kan være den beste kjøpsbeslutningen du noensinne har gjort.       
 18.  
 19.             10      Når du har lagt ut forsiden av sideoppsettet, tittelsiden og de enkelte sidene, bør du søke etter en pålitelig og rimelig utskriftsbutikk. Utskriftspriser varierer mye. Så ta litt tid å få sitater og bevis. Leter du etter en trykkeri som fungerer med laser i stedet for off-set utskrift. Dette vil spare deg for en utrolig mengde penger.       
 20.  
 21.             11      Hvis du starter med et svært lite budsjett, bør du kjøpe en anstendig svart og hvit skriver som kan skrive ut på begge sider. Du finner ut at evnen til å skrive ut på begge sider er den viktigste funksjonen til skriveren. Hvis du investerer litt tid i søket, bør det være mulig å finne en god skriver for noen få hundre dollar. Dette skal være tilstrekkelig for sidene i den indre delen av journalen. Hvis du kan, bør du fortsatt ha tittelsiden skrevet ut i en trykkeri.       
 22.  
 23.             12      Mens du er opptatt med utskrift, bør du markedsføre publikasjonen helvete utenom dette. Online fora, andre magasiner, blogger (tenk ikke å starte egen), Myspace, Facebook, Google AdWords, etc.       
 24.  
 25.             13      Send magasinet! For å administrere en database med abonnenter, er regnearkprogramvare som Excel eller Calc sannsynligvis fri for OpenOffice.org. Selvfølgelig vil spesialisert programvare for å administrere databaser være bedre. Husk å snakke med en ansatt ved nærmeste postkontor. Finn den beste måten å sende den nye publikasjonen til. Det er gode og langtestestede alternativer. I tillegg kan du spare på fraktkostnader.                 
 26.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Index populær:
Bli kvitt lus.

Slik praktiserer du meditativ meditasjon.

Hjelp de hjemløse.

Bli kjent på internett.

Bli kjent på internett.

Trygg sang karaoke.

Undervise et barn å spise uavhengig.

False Nikes gjenkjenner.

Unngå en ektopisk graviditet.

Finn en mann å gifte seg med.

Sett på en baby.

Kjenne en tyr.

Ignorer dine følelser for noen som ikke gjengjelder.

Hva skal jeg snakke om med en venn.

Lær hans baby å gå.

Gjenkjenne graviditet i uregelmessig periode.

Hvordan bestemme sine mest fruktbare dager.

Støttearbeid.

Få og hold en bar lisens.

Raskt amme.

Beskytt din stemme og stemmer.