Home \ index
 

Bygg en tatoveringsmaskin.

 

Tatoveringer er en personlig og kreativ måte for selvuttrykk. Og hva kan være mer personlig og kreativ enn å bygge din egen tatoveringsmaskin? Følg disse enkle trinnene, og snart kan du stikke dine egne tatoveringer eller forskjøre venner.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Få komponentene  ,

    
   
 1.            1      Finn en motor. Du trenger en elektrisk motor eller lignende roterende motor som kjører med minst 12 volt; 18 volt ville være ideelt. 
    
  • Fra midten av motoren skal en liten aksel stikke ut. Ta en liten knapp med fire hull og lim den med super lim på denne akselen. Pass på at du ikke bruker for mye lim - det må ikke tette hullene på knappen. De må være åpne slik at du kan bruke nålen senere. Legg konstruksjonen til side og la den tørke.  
     
   • I stedet for en knapp kan du også ta en viskelær. Ta viskelæret av en blyant og trykk den fast på motorens skaft.
   •  
    
  •  
  • Du kan oppgradere motoren fra en videospiller eller en fjernstyrt bil, men den vil ha betydelig mindre strøm, bare ca. 3,5 volt.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gjør røret. "Røret" introduserer senere nålen. Det er veldig enkelt å lage fra en blyant eller en ballpenn. 
    
  • Bruk en mekanisk blyant. En billig mekanisk blyant av plast er tilstrekkelig, men du kan også ta et metall. Du kan legge den som den er, eller kutte den til ca 8 til 10 cm.
  •  
  • Alternativt kan du bruke en vanlig ballpointpen og fjerne blekkpatronen. Hvis du vil ha et kortere rør, så kutt du pinnen til 8 til 10 cm. Fell tipset til du kan fjerne ballen og forstørre hullet slik at nålen passer innom senere.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bygg en brakett. Konsollholderen holder røret på plass når den senere monteres på motoren 
    
  • Ta en teskje og ta av den faktiske skjeen du spiser fra. Bøy deretter skjeen til en L-form.
  •  
  • Et annet alternativ ville være å kutte av børstene fra en tannbørste, og la dem være ca 10 cm lange. Deretter oppvarmer du tannbørsten med en lighter til den bøyer i L-form. Hold den i denne formen til plasten avkjøler og herdes igjen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Lag nålen. Klipp et stykke av en metallgitararside noen få inches lenger enn røret. Når installert, skal nålen nå fra midten av motoren til toppen av røret. Bring suds i en kasserolle for å koke. Sett nålen i gryten og la den steke i fem minutter. Skyll deretter grundig og kok igjen i klart vann. 
    
  • Du kan allerede forberede flere nåler. I så fall hold det i et sterilisert glass.
  •  
                   
 8.  
             

    2      Monter maskinen  ,

    
   
 1.             1      Fest røret til braketten. Fjern viskelær og påfylling fra din mekaniske blyant. Hold den korte enden av teskjeen (eller tannbørsten) som en pistol og fest pennen til den med tape. Den åpne "viskelærenden" av pennen skal stå opp med krumningen i skjeen, og pennens skaft skal ligge på det rette planet av holderen. Spissen av den mekaniske blyanten ser ut over enden av festet. 
    
  • Stikk blyanten fast på klemmen. Han må ikke wobble eller slappe av.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Fest motoren til braketten. Fest motoren til den korte enden av braketten. Pass på at alt er rett, og at knotten er sentrert på skaftet på braketten.       
 4.  
 5.             3      Sett inn nålen. Sett den ene enden av gitarstrengen gjennom spissen av blyanten og tråden den gjennom røret. Når det kommer ut på den andre siden, ta tangen og bøy enden 90 °. Deretter bøyes litt lenger inn i 90 ° vinkelen. Så du bøyer nesten en liten krok i enden av nålen. Klipp av overflødig ledning, kroken trenger ikke å være veldig lang.       
 6.  
 7.             4      Fest nålen til motoren. Ta kroken du nettopp dannet og sett den i et av hullene i knappen. Når du vrir på knotten, bør du se nålen bevege seg frem og tilbake i stiftrøret. Om nødvendig, forkort nålen litt. 
    
  • Hvis du bruker en viskelær istedenfor en knapp, bøyer du bare enden av gitarstrengen 90 ° en gang, og deretter trykker du fast i viskelæren til den stopper sikkert. Vær oppmerksom: Det er viktig at nålen ikke er sentrert. Ikke legg det akkurat i midten i viskelæret.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Koble til strømkilden din. Du kan bruke en plug-in-adapter fra en CD-spiller, en telefonlader eller en annen to-ledig strømkilde. Koble de to ledningene og koble dem til motorkontaktene. 
    
  • Hvis du ikke vil plukke inn og ut hele tiden, hvis du tar en pause for å rense huden, så kjøpe en liten på / av bryter i elektronikk butikken og koble den til motortilkoblingen.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Engangsbruksutstyr. Når tatoveringen er ferdig, må du kassere nålen og røret (pennen). Ikke bruk dem flere ganger. De kan overføre sykdommer som hepatitt eller HIV. Selv om du bare vil bruke den selv, er det ikke verdt risikoen. Tross alt koster gitarstrenger og penner ikke verden.       
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                  
Index populær:
Amming igjen etter en avbrudd.

Sminke øyne.

Å være bestefar.

Lag et halskjede av hamp ledning.

Folk som sparker ut av Xbox Live.

Gi fødsel til en baby.

Pak en bleiepose til tvillinger.

Laktasjon.

Reparer en plate med riper.

Fremme den sosiale utviklingen av små barn.

Opprettholder din ektefelles tillit etter en affære.

Feet tickle.

Gjør en positiv graviditetstest.

Sov under graviditet.

Vær en god kone.

Finn ut om du har blitt vedtatt.

Bytte klær til en urolig baby.

Vær tålmodig med barn.

Kjenne tegn på anoreksi hos unge jenter.

Overrask moren din.

Lag en enkel værbarometer.