Home \ index
 

Ta tak i defiance-fasen.

 

Ditt barn har nettopp blitt 18 måneder gammel? Gratulerer! Men det betyr også at i løpet av de neste månedene vil du sannsynligvis se en endring i oppførselen til ditt sunne, lykkelige barn. Noen få vaner kan hjelpe deg med å hindre deg i å spre seg i tårer! Ved å sette rimelige grenser for barnet ditt og gi ham andre muligheter til å vise sine følelser, vil du spare deg for mye stress og forberede barnet ditt for en levetid av sunne samspill med andre mennesker.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Få ting riktig  ,

    
   
 1.            1      Start å lære ham god oppførsel så snart som mulig. Du bør begynne så tidlig som mulig å lære barnet ditt gode, meningsfulle atferd og et bestemt svar på en forespørsel eller forespørsel. Hvis den oppfører seg på en måte som du ikke godkjenner, ikke se over det, eller avvis det som noe som det vil vokse ut igjen. Fortell ham at det han gjorde var feil eller dårlig og viste ham en bedre måte å handle på.  
    
  • På samme måte må du være forsiktig med å være en modell for god oppførsel, slik at barna dine kan lære av deg. Hvis de får deg til å gjøre noe "frøkt", la dem straffe deg med en pause.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Belønn barnet ditt for riktig oppførsel. Hvis ditt barn gjør noe riktig eller bra, bør du belønne sin oppførsel. Dette kalles positiv forsterkning og lærer barnet ditt å knytte god oppførsel med gode konsekvenser. Hvis du fokuserer på denne typen tilbakemelding, bør din pjokk generelt være positiv om god oppførsel.  
    
  • Positiv forsterkning trenger ikke nødvendigvis å være en belønning i form av godteri (men det kan). Positiv forsterkning kan også være en klem, en natt i sengen din, eller ditt favorittspill å leke med.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Sett grenser og hold dem fast. Defiancefasen er et normalt stadium i utviklingen av et barn, der det handler om å teste grenser og forstå hva det betyr å være en uavhengig person. Det er viktig at du stiller grenser for barnet ditt i løpet av denne tiden og la det vite at disse grensene er bindende. Hvis du mislykkes, vil barnet ditt trolig ha problematisk oppførsel i noen år. Ditt barn trenger å vite at du er seriøs når du sier nei eller når du ber om å gjøre noe. Forhandlinger med dem fører til flere argumenter.  
    
  • Anta at lite Ben kan spise en dessert hvis han spiser tallerkenen sin. Han spiser nesten alt, men noen få biter (sannsynligvis grønnsakene, ikke sant?). På dette punktet bør du ikke gå på kompromiss, ellers vil han prøve igjen neste gang og spise enda mindre.
  •  
  • Et annet eksempel er sengetid. La oss si at lille Sarah må være i sengen klokka 19:30 og får høre en bedtime-historie etter at hun har spist sin middag og børstet tennene sine. Det bør ikke forandres, hvis bestemor har gitt henne en ny leke, uansett hvor interessant det er nå. Legetøyet vil fortsatt være der neste morgen, selv om du må sette opp sin sinne.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Lær dem å sette sine følelser inn i ord. En av grunnene til at spedbarn har slike overveldende tantrums på dette punktet i deres liv, er fordi de opplever mange følelser de ennå ikke kan håndtere eller kommunisere. Tenk deg at noe skjer som virkelig forstyrrer deg, og du har ingen anelse om hvordan du kan forbedre situasjonen, og ingen å snakke med. Siden du ville være ganske whiny! Hvis du tilbyr barnet ditt en måte å uttrykke sine følelser på og be om ting han vil, vil det være mye bedre å håndtere disse sterke følelsene.  
    
  • Lær dem ord for deres mest vanlige behov og oppfordrer dem til å si når de vil ha noe. "Er du tørst? Er du sulten? Kan du si" sult "?"
  •  
  • En ny tilnærming er å lære småbarn tegnspråket så tidlig som mulig. Selv svært små barn kan lære "baby tegn" som tillater dem å kommunisere når de er sultne eller trette eller vil spille. Selv for en pjokk, er ord noe nytt som kan være skremmende i begynnelsen. Et tegnspråk er mer naturlig og tilgjengelig, og kan forbedre beteendeproblemene betydelig.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Gi dem følelsen av at de har valg og kraft til å trene. Ofte spedbarn har tantrums som svar på ikke å ha sin vilje. Dette er et annet aspekt av det naturlige ønske om å lære å være uavhengig. Barn bør ha valg og mulighet til å ta en avgjørelse, fordi det hjelper dem å bli selvsikker, selvstendige barn. Men dine valg er ikke alltid nyttige eller gode. Finn forskjellige typer og situasjoner, hvordan og hvor de kan ta sine beslutninger slik at de føler at de har innflytelse på deres liv (selv om det bare er delvis sant).  
    
  • For eksempel kan du velge to eller tre topper om morgenen og få barnet ditt til å bestemme hvilken du skal ha på deg. Men vær med ditt valg. Det kan velge en topp selv og du kan begge gå ut av situasjonen uten tårer.
  •  
         
 10.  
 11.             6      La barnet ditt føle effekten av noe. En av de viktigste tingene du kan gjøre for barna i denne alderen, er å la dem oppleve konsekvensene av deres oppførsel. Hvis de ikke lærer tidlig hva konsekvensene av deres handlinger er, vil det være vanskelig for dem å innse på et senere tidspunkt at konsekvensene er en del av livet. Ved å gjøre dem forståelige årsak og effekt, lærer du dem muligheten til å ta beslutninger som vil være viktige for dem i livet.  
    
  • Tenk på at barnet ditt nekter å sette på seg skoene og jakken før de drar ut i snøen. La det gå uten det. Det vil sitte i bilen med våte, kalde føtter og vil raskt lære å sette på seg sko når det snør, en smart ide er - og du trenger ikke å kjempe mer tidlig om morgenen.
  •  
  • En annen applikasjon er barnas favorittspill "Setter hele platen av bordet". I stedet for å rope på henne og rydde henne opp, la henne rydde opp rotet hun er forårsaket hver gang. Du vil raskt komme til den konklusjonen at spillet ikke er så morsomt som de trodde.
  •  
         
 12.  
 13.             7      La henne gråte fra sin sjel. Det er vanskelig å høre barnet ditt gråte, men gråt kan også være bra for dem, spesielt når de spiller det (en vanlig del av tantrums). Spedbarn utvikler evnen til å roe seg, en viktig ferdighet for voksne. Når de blir overveldet av sine følelser, og du umiddelbart får dem til å føle seg bedre, lærer de seg ikke å organisere (og rangere) sine følelser selv. Når de lar sine følelser løpe fritt gjennom gråt, kan de begynne å lære å få seg til å føle seg bedre.  
    
  • For eksempel, hvis du ikke liker fargen på tallerkenen der du serverer middag og begynner å gråte, ignorerer den. La henne gråte. Sett på musikk eller begynn å synge lett for å dekke opp gråtene dine og vise dem at det ikke plager deg. Når de har roet seg litt, snu deres oppmerksomhet mot noe annet, en aktivitet eller et glass melk for å fortelle dem at livet går videre.
  •  
  • Men hvis barnet ditt gråter fordi det er skummelt eller vondt, bør du trøste det og vise det er greit fordi mamma er her.
  •  
                   
 14.  
             

  Del 2      Unngå hyppige feller  ,

    
   
 1.             1      Ikke bestik ditt barn. Du bør aldri bestikke barnet ditt for å gjøre det du vil. Ved å gjøre det, lærer du dem en veldig dårlig vane å være omsettelige på deg. Fristelsen til å gi inn vil ofte være stor, men du bør gjøre ditt beste for å stå opp til det. Det kan bety at du provoserer et tantrumangrep midt i supermarkedet, men det er greit. De andre deltakerne vil ha noen ubehagelige minutter og deretter leve sine liv, men barnet ditt vil lære av dem gode oppførsel gjennom livet.  
    For eksempel, i hans tantrum, når det gjelder å ha søtsaker, ikke fortelle ham at det får et stykke kake hjemme. Den eneste effekten er at den lærer at det går raskt å få en belønning i det offentlige.  
         
 2.  
 3.             2      Ikke belønner sin dårlige oppførsel med oppmerksomhet. Hvis barnet ditt gjør noe frøkt, ikke vær oppmerksom på sin oppførsel. Det lærer at for å få oppmerksomheten din, må den være uanstendig. Ignorer det bedre, i stedet for å anerkjenne sin oppførsel, om bare ved å skrike. Hvis du kombinerer denne reaksjonen med negativ oppførsel med klemmer, kyss og oppmerksomhet mot god oppførsel, vil barnet ditt raskt lære seg å oppføre seg godt.  
    
  • Et dårlig eksempel ville være å ta hendene og rope på det fordi det gjorde noe ille eller tvinger det til å sitte ved siden av deg fordi det ikke oppfører sig riktig i kirken.
  •  
  • I stedet ignorerer den helt når den har en tantrum. Når du er hjemme, ta den til et annet rom og lukk døren. Du trenger ikke å fullføre eller slå ut, du må bare koble forbindelsen, kontakten med deg. Dette vil vise barnet ditt at skriking er ikke veien å få oppmerksomheten din.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ikke overdriv det. Vær alltid oppmerksom på at verden er stor for barnet ditt, og er mer eller mindre uoppholdelig stressende. Tenk deg hvordan du ville føle deg hvis din veileder gjorde en stor forandring i kontorrutinen. Multipliser det med 30 og forestill deg at det skjer hver dag i mange år. Dette er den daglige rutinen for barnet ditt. Du må forstå det og ikke overbelaste det med for mange endringer på en gang.  
    
  • Gradvis presentere din daglige tidsplan, livsstil og endringer i hjemmet ditt. Prøv å følge en rutine. Hvis du har en konsistent rutine, vet barnet hva du kan forvente og kan bedre akseptere små trinnvise endringer, for eksempel: å lære å potty.
  •  
  • Ikke start tørrheten i samme uke barnet ditt går til barnehagen. Faktisk kan et gap på opptil en måned før en ny endring være nødvendig. Vent til du får inntrykk av at den kan håndtere den siste forandringen godt før du går videre til en annen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Forvent ikke at barnet ditt forventer det du forventer fra et eldre barn. Hvis du har eldre barn, kan du bli frustrert over at barnet ditt ikke gjør hva det eldre barnet gjør eller gjør i sin alder. Men du må innse at din pjokk ikke er klar for disse atferdene, og kanskje ikke klar for en stund enda. Tilpasse dine individuelle behov og jobbe med ham.  
    
  • Ditt yngre barn vil sannsynligvis gå til sengs på en annen tid enn sine eldre søsken. Det kommer nok til å våkne opp før, og du bør ikke forvente at han holder seg rolig med seg selv fordi helgen er over og du vil sove i.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Unngå å bli underutfordret. En annen vanlig utløser for trøtthet eller tantrums hos spedbarn er under-demand. Når de blir lei, kan de ikke ty til muligheten voksne har til å snakke med seg selv. Ha forståelse og finne måter å holde dem opptatt når du er på vei, og for eksempel har ingen leker tilgjengelig.  
    
  • Legg til side en av hans favoritt nødspill, når kjedsomheten blir veldig spesiell, og du vet at du ikke finner en vei ut så fort. Så du kan holde barnet ditt lykkelig.
  •  
  • Unngå overbelastning. For mange stimuli, spesielt ved sengetid, kan være litt for mye for et lite barn og forårsake en tantrum. Invitere venner, gjøre en stor forandring i den daglige rutinen, eller å ha barnet se på TV kan helt opprøre den lille.
  •  
         
 10.  
             

  Del 3      Ta vare på velvære  ,

    
   
 1.             1      Slett tanken på at alt må være perfekt. Mange foreldre blir innblandet i at alt må være perfekt. Film og blader lager et bilde i tankene dine at du må opprette bestemte ting for å utdanne barnet ditt riktig. Men det er ikke hvordan livet fungerer. To-åringer bryr seg ikke om slike småbiter, like godt balansert voksne gjør det ikke. Konsentrere mer om å elske barnet ditt.  
    Ikke vær redd hvis Annas fløyelkjole, som hun fikk til jul, blir skitten. Ikke bekymre deg om at mannen din ser for langt til venstre i familiebildet. Ikke slut å lage muffins til Annas hele barnehage gruppe. Disse tingene kan være ufullkomne. Hva barnet ditt virkelig husker og hva det vil være lykkelig om når det kommer tilbake til barndommen, er at du elsket og klemte ham.  
         
 2.  
 3.             2      Lær å tilbakestille prioriteringene. Hvis du har en pjokk, må du omorganisere prioriteringene dine igjen og igjen. Noen ting kommer til å falle ved veikanten, som klatringskurset ditt. Andre prioriteringer må justeres fordi de bare ikke er kompatible med livet med et lite barn, da dine hvite tepper alltid skal holdes helt rene. Husk at barnets helse og lykke er det viktigste. Tepper kan byttes ut, men barnets første minner om hvem du er og hvordan du håndterer bestemte situasjoner forblir for alltid.        
 4.  
 5.             3      Kjenn denne gangen. Du kommer ikke til å se det lett nå, men hvis din toårige er 16 og bilen din er i brann, vil du savne dagene da hele dramaet av en situasjon besto av å sette en bolle på bordet ønsket å gjøre. Hvis du kan finne en måte å gjenkjenne tegneserien på på slike øyeblikk, og å få tid med barnet ditt, vil det være mye lettere for deg å holde deg psykisk sunn.        
 6.  
 7.             4      Finn folk i ditt område som støtter deg. Finn mødre og fedre som opplever de samme opplevelsene. Hvis du har noen du kan snakke med og forstå situasjonen din, eller kanskje forlatt den, vil det styrke deg og gi deg et grep. Hvis du har et nettverk som fanger deg, har du noen som du kan be om hjelp i en nødsituasjon, og det er veldig viktig for din mentale helse.  
    
  • Kirker, kirker eller barnehager bidrar ofte til å danne grupper der du kan finne støtte. Det er også online grupper som gir hverandre råd og trøst.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Lag tid for deg selv. Sist men ikke minst, du trenger tid når du ikke er overfladisk forelder. Det er lett å få følelsen av at dette er alt du er nå og alt du kan være, og det kan legge mye mental belastning på deg. Tillat deg litt tid uten barna dine, slik at du husker hva det betyr å være en uavhengig person, som barnet ditt for tiden lærer.  
    
  • Tilbring tid med vennene dine og gjør ting du gjorde før du ble foreldre. Du kan binde sammen og se etter flere barnevakt å ta vare på alle barna sammen, eller alle kan ordne seg selv om vennene dine ikke har barn ennå.
  •  
  • Du bør også bruke tid med partneren din, hvor du fokuserer på å elske hverandre som et par, ikke bare to personer som reiser barn. Gå på en rendezvous eller la barna til en helg med foreldrene dine. Dette er veldig viktig for å opprettholde forholdet ditt.
  •  
         
 10.  
            

Tips .

      

          
Index populær:
Bruk Middelhavet diett for å unngå graviditetsdiabetes.

Forbered en god matbit i mikrobølgeovnen.

Tegn en hamburger i Adobe Illustrator.

Knytt en kirsebærstengel med tungen.

Kjøp en privat øy.

Bygg en mobil og billig gjerde selv.

Avtale med følelsesmessig fornærmende foreldre.

Skreddersy en Katniss kostyme.

Tinker lys boks.

Avtale med en lykkelig tenåring.

Få gratis baby mat.

Produserer magesyre.

Last ned 720p eller 1080p videoer fra YouTube.

Lag tåke i en flaske.

Å lage svart.

Slik praktiserer du meditativ meditasjon.

Gjør peanøtt skør.

Lei et godt ekteskap.

Stopp å bekymre deg for noe som skjer med deg eller din familie.

Fremme den sosiale utviklingen av små barn.

Tre møbler matt med shellak.