Home \ index
 

Start en bedrift.

 

Det er en attraktiv idé å starte en bedrift og selge produkter som interesserer deg, og hvert år gjør tusenvis av nye gründere det. Men å vite alt om et bestemt produkt er ikke det samme som en levedyktig bedrift. Du må forstå alt fra å velge sted, leverandører, finne arbeidere og lokke kundene til å drive en god bedrift og generere nok inntekter for å dekke bedriftens utgifter og personlige utgifter. Vær forberedt på denne oppgaven. Les følgende trinn for å lære hvordan du åpner en bedrift.

                  

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Bestem hva slags virksomhet du vil åpne. Det finnes mange forskjellige typer butikker, fra bokhandlere og antikvitetsbutikker til leketøy eller verktøybutikker. Selv om du ikke trenger formell trening for å åpne en butikk, er det best å starte en butikk med produkter du har kompetanse på.       
 2.  
 3.             2      Forespør om det er noen fordel i området for hvordan du åpner en butikk. For eksempel, hvis du vil åpne et leketøybutikk, unngå å åpne det i et område der det meste er eldre.        
 4.  
 5.             3      Undersøk konkurransen i ditt område. Hvis du må gå ned mot en stor butikk med knockdown-priser, vil du ikke kunne tjene penger.        
 6.  
 7.             4      Bygg en solid forretningsplan med kostnadene for fast eiendom, lager, personale, forsikring, forretningsmateriell og markedsføring.  
    
  • Har en regnskapsfører rangere forretningsplanen din. Det kan komme med ekstra kostnader eller skattekreditter, eller ha annen kunnskap knyttet til dine inntektsforutsetninger.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Finn investorer for å få hovedstaden til din bedrift sammen. Når du åpner en butikk, tjener du ikke penger til produktene dine blir solgt. Med andre ord trenger du penger til å dekke oppstartskostnadene til bedriften din. Ofte kan du få et forretningslån fra banken, men du kan også snakke med private investorer.        
 10.  
 11.             6      Finn sted for din bedrift. Plasseringen er kritisk fordi du må være synlig og trenger nok trafikk for å finne nok kunder til din bedrift.  
    
  • Tenk på å åpne virksomheten din i et nabolag med lignende virksomheter. Kunder liker valg og hvis du tilbyr noe annet enn de andre butikkene, så kan du vinne et godt antall av sine kunder.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Kjøp utstyret du trenger for å kjøre butikken din, inkludert hyller, gulv, kasseapparater og datamaskiner, samt dine forsyninger.        
 14.  
 15.             8      La oss forsikre virksomheten din.        
 16.  
 17.             9      Hold intervjuer og ansette ansatte. Pass på at de er pålitelige, vennlige og effektive. Hvis du ikke er der, er de ansiktet til din bedrift. Å velge de riktige menneskene for bedriften din er nøkkelen til suksess.        
 18.  
 19.             10      Marker virksomheten din ved å legge ut annonser i lokale aviser og blader, samt på Internett.        
 20.  
 21.             11      Åpne butikken din.                  
 22.  
             

Advarsler .

                  
Index populær:
Finn balanse mellom arbeid og familie.

Mørk rommet ditt perfekt om dagen.

Overvinne frykten for ekteskap.

Forbereder riktig for en test.

Oppfinne ord.

Feeding en slåssfisk.

Hva du trenger å gjøre for å få et forslag fra din venn.

Kjøp den riktige katten.

Oppbevar fersk basilikum.

Lag kaliumnitrat.

Lær verdier.

Vinn en matkonkurranse.

Hva ser et flott Halloween fest ut.

Dyrk orkideer.

Feil en graviditetstest.

Oppdag babyens kjønn.

Grunnleggende om bruk av et mikroskop.

Stopp å bekymre deg for noe som skjer med deg eller din familie.

Snakk Klingon.

Skilsmisse i Utah.

Rengjør en tett baby nese.