Home \ index
 

Zorua i Pokémon blir hvit.

 

Zorua er en Pokémon av Unlight-typen som bruker illusjoner til å bli til andre Pokémon eller til og med mennesker. Du kan få Zorua gjennom en spesiell begivenhet i Pokémon White, den femte generasjonen Pokémon videospillfranchise. Du trenger Celebi, som Gamestop sender for å publisere spillet for salgsfremmende formål.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Celebi får overføringslinjen  ,

    
   
 1.   1      Få den legendariske Pokémon Celebi. Celebi ble distribuert av Gamestop for salgsfremmende formål i 2011 og var en del av Pokémon Black and White-kampanjen på kjøpesentre. Hvis du ikke fikk en gjennom en slik begivenhet, må du låne en fra en annen spiller eller bruke cheats for å legge den til din gruppe.        
 2.  
 3.   2      Få overføringssystemet. Overføringsanlegget tillater deg å overføre ekstra Pokémons kjøpt gjennom reklame eller lignende inn i spillet. For å få overføringsalternativene i menyen din, må du gjøre følgende:  
    
  • Gå til Stratos City og finn "Name Appraiser" på venstre side av den nordlige gaten på sentralplassen.  
  •  
  • Gå til 11. etasje og snakk med forskeren i høyre hjørne. Han vil spørre deg om to passord.  
  •  
  • Svar på spørsmålene med Alt + Glad og deretter Enkel + Tilkobling . Dette gir deg overføringsalternativet i hovedmenyen.  
  •  
         
 4.  
 5.   3      Bruk overføringsanlegget til å legge Celebi til festen din. Start DS på nytt og velg alternativet Overføringsalternativer i hovedmenyen. Bygg WiFi-tilkoblingen med en annen DS, og bruk alternativet "Last ned spill" for å laste kampanjetilbudet på enheten.                  
 6.  
             

    2      Få Zorua ved hjelp av Celebi  ,

    
   
 1.   1      Gå til Stratos City. Du kan komme dit til fots, via rute 4 gjennom ørkenen, eller over himmelen brygge broen.
    
  • Pass på at du har en Pokéball, et sete i festet ditt, og en Celebi i festen din.  
  •  
         
 2.  
 3.   2      Finn Game Freak-bygningen og gå inn. Hovedkvarteret Game Freak er en svart bygning på høyre side av Stratos Street, den østligste av de fire radialgatene. Hvis du kommer fra skyens bro, bare gå ned den første gaten til høyre.        
 4.  
 5.   3      Snakk med gutten, til høyre for baren. I det første rommet du går inn, står en gutt og en jente foran baren. Gutten er til venstre for baren. Gå til ham og snakk til ham. Hvis du har Celebi i din gruppe, kommer den ut og gutten vil si Yip Yap! og avslør deg selv som en forkledd Zorua. Jenta ved siden av ham vil forklare at Celebi og Zorua er gode venner, og at Zorua ønsker å komme med deg.        
 6.  
 7.   4      Svar forespørselen med "Ja". Det vil være en boks som spør om du vil legge til Zorua i gruppen din. Velg Ja.        
 8.  
 9.   5      Velg en Pokéball fra din beholdning. Du kan bruke hvilken som helst Pokéball. Zorua vil gå inn i ballen og bli med i din gruppe!        
 10.  
                 
Index populær:
Organiser en pijama fest.

Stopp å snakke med deg selv.

Vet når ungdommen tar marihuana.

Forbered levende agn.

Steriliser flasker.

For å oppføre seg riktig under en brannalarm.

Start fødslen.

For å utvide livmorhalsen.

Sett Eurostil skaphengsler.

Bli vant til en gutts potty.

Ta bukseben.

For å oppføre seg riktig under en brannalarm.

Ta bukseben.

Kontakt Amazon.

Sett en Timex Ironman.

Gjør eplesmør.

Avløpsvann.

Oppfordre babyen til å babble.

Prank din bror.

Lag Halloween dekorasjon.

Redusere kvalme i svangerskapet.