Home \ index
 

Avtale med urolige barn.

 

For foreldre og omsorgspersoner kan urolige barn være utmattende; I tillegg er ulydighet en indikasjon på at barnet er opprørt, engstelig eller forvirret. Å håndtere et urolig barn krever litt ferdigheter og planlegging; men du kan jobbe med barnet for å lære å snakke og du er ofte roligere. Ikke glem at barnets oppførsel er problemet - ikke selve barnet. Sørg alltid for at urolige barn vet at du elsker dem, og at du ser dem i et positivt lys til tross for deres forstyrrende oppførsel. Du bør aldri slå et barn eller spanker i rumpa, og i noe tilfelle bør du på en eller annen måte riste eller slå et barn.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      bring orden til kaotisk oppførsel  ,

    
   
 1.            1      Opprett familieregler. Først bør du sette opp regler for å motvirke atferd som mest forstyrrer eller havner potensiell fare. Hvis du er barnets eneste omsorgsperson, kan du selv utvikle reglene. Men hvis barnet bruker mye tid med en annen person (en annen forelder, besteforeldre eller betalt hjelp), sett deretter reglene med den berørte personen. 
    
  • Kontroller at reglene du gjør er klare og enkle. For eksempel, hvis et barn er fysisk aggressivt, kan regelen ganske enkelt være "ingen honing".
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gi barnet ditt alternativer til dårlig oppførsel. Barn trenger hjelp til å erstatte den uønskede oppførelsen med noe nytt og lære å mestre det. Avhengig av hva slags oppførsel du har å gjøre med, kan du prøve ett eller annet alternativ. 
    
  • Pause, tenk, velg. Avbryt din nåværende aktivitet, se på hva du tenker, og vurder deretter konsekvensene for deg og andre før du går til neste handling.
  •  
  • Ta en pause. La rommet stå og rolig i noen minutter før du blir klar igjen.
  •  
  • Snakk om dine følelser. Snakk med en betrodd person om dine følelser, ring dem og fortell dem hvordan de påvirker deg.
  •  
  • Ta et dypt pust. Hvis dine følelser overvelder deg, puster du dypt flere ganger for å berolige deg.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Sett meningsfulle belønninger og konsekvenser. Gjør meningsfulle belønninger for å følge reglene. Konsekvensene du bestemmer bør være små og barnet bør ikke inkluderes. Straff bør også matche barnets alder.  
    
  • Det har vist seg å være svært effektivt å bekrefte positiv god oppførsel. Betydende belønninger trenger ikke å være dyre leker eller turer. På den annen side kan det være veldig forfriskende for et barn hvis du tar deg tid og spiller med ham et spill som gir ham glede. I tillegg er en ros fra deg en svært verdig belønning for hvert barn.
  •  
  • Straffene bør holdes innenfor grensene. For eldre barn kan det være effektivt hvis du kutter lommepenger eller gir dem ekstra penger. For små barn vil en kort pause (ikke mer enn et minutt per år) være mer hensiktsmessig.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ta deg tid til å diskutere regler med barnet. Reglene skal være klare for barnet, så vel som hva de bryter. Forklar nøyaktig hva slags oppførsel du forventer av ham i stedet for å understreke den dårlige oppførselen.  
    
  • For eksempel, fortell barnet å komme til deg og lufte sin sinne på deg i stedet for å slå noen.
  •  
  • Prøv rollespill ved å leve i real-life situasjoner med barnet ditt, hvor barnet får lov til å bli tatt opp og flaunt sin dårlige oppførsel.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Fool oppførselen ønsket av barnet ditt. Å være et eksempel er en god måte å hjelpe barna med å forstå hvordan de skal oppføre seg. Når du har avtalt med barnet ditt om å la seg roe ned, når du er fristet til å slå noen, kan du prøve å lure barnet i lignende situasjoner.        
 10.  
 11.             6      Forfølge reglene øyeblikkelig. Hvis barnet ditt bryter en regel, bør du straffe straffen, akkurat nå. Hvis du utsetter det eller bare håndhever regelen noen ganger, vil barnets oppførsel ikke endre seg. På samme måte bør du umiddelbart belønne og rose barna hvis de fulgte reglene og handlet som omtalt.  
    
  • Foreldre som ikke håndhever reglene konsekvent og raskt, ser ikke noen endring i barnet sitt.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Informer alle veiledere om reglene. Hvis barnet ditt tilbringer helgene med den andre foreldre eller blir tatt vare på av noen etter skolen, informer den personen om de arrangementene du har gjort med barnet. Hvis disse også følges konsekvent i andre miljøer, vil dette hjelpe barnet ditt til å lykkes.                  
 14.  
             

    2      For å tåle en tantrum  ,

    
   
 1.             1      Kjenn fakta. Tantrums er normale, spesielt hos småbarn. De kan vare noen få minutter eller mange timer og være utmattende for både barn og omsorgsperson. Under et tantrum vil et barn rope, skrike og gråte, men til slutt rulle rundt på gulvet, løpe rundt i huset, eller slå veggene med knyttneve. 
    
  • Alle slags ting kan utløse en tantrum - tretthet, sult, kan ikke uttale noe eller ha problemer med noe vanskelig.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Hold deg rolig når en tantrum begynner. Hvis barnet ditt har tantrum, er det viktig at du blir rolig. Hvis du blir opprørt, vil det bare gjøre situasjonen verre for begge. Forstå at tantrums er vanlige hos barn, og at de vil passere.        
 4.  
 5.             3      Ikke gi inn, ikke argumenterer eller skrik. Ikke gi inn på barnets ønske. Hvis du gir inn, vil det foreslå barnet at tantrums er verdt heller enn å lære å gjenkjenne og uttrykke ens følelser. Skuespill og skrik hjelper heller ikke. Selv om et barns tantrum kan være frustrerende, vil argumenter og skrik bare føre til en maktkamp. Å være rolig er det beste.        
 6.  
 7.             4      Pass på at barnet ikke gjør vondt. Når barn, spesielt svært små, har en tantrum, kan de noen ganger forstyrre seg. Pass på at barnet ditt ikke blir skadet under tantrum. Hold øye med barnet.  
    
  • Pass også på at ingen andre, f.eks. Et annet barn, for eksempel, er skadet av oppførselen til barnet ditt.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Snakk med barnet stille. Hvis barnet allerede er en anstendig alder, gå til ham og rolig fortell ham hva du vil at han skal gjøre - hva skal du slutte å gjøre og hva du skal gjøre i stedet. Ikke gi opp.        
 10.  
 11.             6      Ta barnet til et rolig og trygt sted. Hvis barnet ditt ikke kan stoppe, så kan du ta det til et stille og rolig sted og be om et øyeblikk. Hvis barnet har klart å hvile i et minutt, stopp pause.        
 12.  
 13.             7      Vis kjærligheten når tantrum er over. Det er viktig at barn føler seg elsket etter en tantrum. Hold deg rolig og uttrykk din kjærlighet til barnet og ros det for å stoppe trommelen.  
    
  • Eliminer utløseren av tantrum og gi barnet noe enkelt å gjøre. For eksempel, hvis barnet fikk tantrum fordi det ikke kunne male et vanskelig bilde, fjerner du bildet og velger noe enklere for barnet.  
  •  
         
 14.  
 15.             8      Forebygging av tantrums hjemme. Tenk på situasjoner som forårsaker tantrums i barnet ditt, og ta litt tid til å snakke med barnet og forklare hvordan du gjenkjenner følelser. Ta vare på leker som passer til barnets alder, samt vanlig måltid og sengetid.  
    
  • Du kan også snakke med barnet ditt om hvordan du uttrykker ens følelser i ord eller hvordan du skal balansere energi på en mer positiv måte.
  •  
         
 16.  
 17.             9      forhindre tantrums utenfor hjemmet. Hvis barnet ditt er utsatt for tantrums mens du reiser, ikke gå ut når barnet er trøtt. Pass på at du har små snacks med deg. La barnet delta i hva du gjør og forklare hva som skjer. Gi barnet følelsen av at de aktivt deltar i aktivitetene dine - selv om det betyr at de står i kø i en bank.        
 18.  
             

    3      Avtale med unruly children of others  ,

    
   
 1.             1      Snakk med barnets primære omsorgspersoner for å være forberedt. Barn, spesielt de yngre enn fem, er ikke alltid i stand til å kontrollere sine følelser eller atferd. Så du bør være forberedt på dårlige vaner og debacles og derfor diskutere med barnets primære omsorgspersoner (for eksempel en forelder) hva du bør unngå, hvilke regler ungene er vant til og hvordan håndheve regler, hvis de vanlige Tilsynsførere er ikke til stede. 
    
  • Det er viktig for barn at regler blir håndhevet konsekvent av alle som bryr seg om dem, inkludert deg. Finn ut hvilke regler barnet må følge og hvordan foreldrene vil at du skal håndtere ulydighet.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ikke prøv å være "forelder". Selv om du foretrekker å gjøre ting annerledes enn barnets foreldre, bør du fortsatt følge reglene. Barn må få konsekvente instruksjoner om forventningene som er lagt på dem, og de må også oppleve de samme konsekvensene hvis de bryter reglene. Ellers vil de bli forvirret og til og med nastier. 
    Å gi seg til et barns ønsker, for eksempel å spise for mye søtsaker eller ikke komme seg til sengs i tid, kan forstyrre foreldrene og forvirre barna. I utgangspunktet kan barn svare positivt på din overbærenhet, men deres oppførsel vil raskt avta hvis du ikke angir anstendig grenser i henhold til foreldrenes retningslinjer.    
         
 4.  
 5.             3      Bruk barna med spennende aktiviteter. Kjedsomhet er en vanlig årsak til forsømmelse; så hvis du tar vare på andres barn, gjør noe interessant med dem som er morsomt. Opptatt barn, så vil de ikke være så lett urettferdig.  
    
  • Forespør på forhånd hva barnet har det gøy med. Kunstneriske aktiviteter og håndverk, brettspill eller leke med favorittlegetøy er fengslende sysler for barn.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Unngå at barn blir sultne og trøtt. Hunger og tretthet kan også ligge under den urolige oppførselen. Pass på at du har tilstrekkelig snacks og måltider på hånden, og at du kjenner soveplanen, spesielt for små barn. Barn oppfører seg bedre når de har nok til å spise og gå til sengs i tide.        
 8.  
 9.             5      Hold deg rolig og bruk positiv disiplin. Hvis et barn er styggt, er det svært viktig at du holder deg rolig og deretter bøyer seg til barnet for å være på samme nivå. Fortell barnet - på en stille måte - hva som er galt med sin oppførsel. Fortell deretter barnet hva du skal gjøre i stedet. Husk å bruke reglene og straffen du har diskutert med barnets foreldre.  
    
  • Skrik aldri eller slå barn. Aldri rist eller slå en pjokk.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Distraherende og trøstende et veldig opprørt barn. Hvis barnet ikke lenger kan snakke, er distraksjon og trøst ditt neste alternativ. Hugs, favoritt leker, bamser, snacks, eller en ny okkupasjon er ting du kan prøve å hjelpe barnet rolig.        
 12.  
             

Advarsler .

                Les mer... (20)      
Index populær:
Opplev en sunn første trimester.

Å føle seg full uten å drikke.

Unwrap en baby bleie wraps.

Lag en ultralydsskanning under graviditet.

Forsvinner helt.

Graviditetsklær.

Lag en Harlem shake video.

Skrem din søster.

Ta tak i oppveksten av ens eget barn.

Bytte bleier.

Gjør som Sasuke.

Pakningsbøker for frakt.

Forstå forskjellene når du kjøper baby mat.

Losse irriterende slektninger.

Bruk toalettet som står oppe.

Tidsreise.

Gjør øyenvippene dine tykkere med tett påkledning.

Opplær et barns alderspasient.

Hold deg varm om vinteren.

Finn en savnet person.

Forstå massasjeoljer.