Home \ index
 

Påfør en varmepute under graviditet.

 

Graviditet er ofte en gledelig livserfaring full av forventninger og håp om en lykkelig fremtid. Men det medfører også ubehag og smerte som kan påvirke ledd og muskler, spesielt i nedre rygg. Bruken av en varmepute er en av de mest brukte advarslene for lettelse av de fleste svangerskapssmerter, men spesielt smerter i ryggen, noe som påvirker 50 til 70 prosent av alle gravide kvinner av og til. Varmeputer kan hjelpe noen kvinner med smerte og lindre betennelse. De kan være spesielt nyttige for rygg eller knepine. Hvis du følger visse retningslinjer, er bruken av en varmepute under graviditeten helt trygg.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Bruk varmekunnskap under graviditet  ,

    
   
 1.            1      Bruk kun varmeputen i en kort stund. Den viktigste tingen å betrakte som en gravid kvinne er at kroppens kjernetemperatur skal ligge under 39ºC. Av denne grunn må du sørge for at du ikke bruker varmeelementer i lang tid. 
    
  • Normal maksimal brukstid for en varmepute er 20 minutter. Dette bør også være riktig varighet for en søknad for deg. Pass på at du tillater nok tid mellom behandlinger for at kroppen din skal avkjøles igjen.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk varmeputen på lavest mulig nivå. Overdreven bruk av varmepute eller bruk av overdreven varme kan forårsake hudforbrenning og overdreven kroppstemperatur. Derfor, mens du bruker en varmepute, sov ikke og bruk den på det laveste nivået som gir deg lettelse. 
    
  • Du bør vanligvis alltid begynne med det laveste nivået og bare løfte opp varmeputen langsomt bare når det er nødvendig. Du bør imidlertid aldri bruke varmeputen under graviditet på høyeste nivå.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bruk det bare lokalt begrenset. En varmepute skal ikke brukes til å varme kroppen din over et stort område. Dette er bra for verken din hud eller kroppstemperaturen din. Jo større området av kroppen din som dekkes av varmeputen, desto mer vil kroppstemperaturen stige. 
    
  • I stedet bruker du kun varmeputen for ryggen, kneet eller skulderen - bare ett område om gangen.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bruk kun varmeputen når du er våken. Pass på at du bare bruker varmeputen når du er våken. Å bruke det mens du sover kan føre til alvorlige problemer. Du kan ved et uhell legge det på for lenge og brenne huden din, eller kroppstemperaturen kan stige for høyt. 
    
  • Pass på at du har slått av varmeputen før du legger deg og aldri bruk den direkte i sengen. Tross alt, vil du ikke ved å sovne ved å sovne med varmeputen slått på.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Rådfør deg med legen din for smerter i magen. Hvis du lider av magesmerter, bør du umiddelbart gå til din gynekolog. Mer alvorlige problemer med babyen din kan være årsaken. Selv med smerter i nærheten av magen bør du ikke bruke en varmepute. Selv om det ikke foreligger konkrete bevis på at elektromagnetiske strømmer som genereres ved å drive en varmepute, kan skade barnet ditt, er det fare for utviklingsskader hvis temperaturen forblir over 39ºC. 
    
  • På grunn av dette bør du aldri sette en varmepute i magen.
  •  
  • Overvei å bruke et ekstra varmt teppe i stedet for en varmepute og husk å fjerne det så snart huden føles komfortabelt varm.  
  •  
         
 10.  
 11.             6      Bruk en varmepute til å varme sengen din. Det kan hende at tanken på å sette en varmepute på kroppen din under graviditeten plager deg på grunn av mulige forbrenninger eller den lille mengden elektrisitet som du slipper ut. Du kan likevel vurdere alternativer for å utnytte en varmepute i noen grad uten direkte fysisk kontakt med den. For eksempel kan du slå på et elektrisk teppe eller en varmepute og plassere den under teppet eller mellom sengetøy og madrass for å varme sengen din. Fjern det elektriske teppet eller varmeputen eller slå av den før du legger deg til sengs. 
    
  • Dette tillater deg å nyte den varme varmen til en varmepute uten å ha direkte kontakt med varmeputen eller strømmen.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Vri varmeputen i et håndkle eller et teppe. For å dempe effekten av varmeputen, kan du dekke den med et ekstra stykke klut (som et håndkle eller et teppe). Ved å pakke opp varmeputen i et annet lag med klær (for eksempel en genser som ikke lenger passer deg), blir det sikrere å bruke på musklene dine. 
    
  • Hvis du har ryggsmerter, prøv å sette varmeputen på ryggen med en tynn pute i mellom, mens du lener deg tilbake på en sofa eller seng. Men ikke glem at varmeputen er slått på, og du bør slå den av før du sovner for å redusere faren for brann og brann.
  •  
                   
 14.  
             

    2      Bruk kaldt for smerte  ,

    
   
 1.             1      Bruk en ferdig kaldkompressor. Noen kvinner rapporterer at kald behandling, når de brukes først, kan lindre smerte og betennelse bedre enn varme. Hvis du har en enkelt eller en mindre skade på korset, bruk de første dagene over en kald komprimering for smertelindring. Kjøle området først med en kaldpakke eller en kaldkompress. Ikke la kjølerpakken ligge i området i mer enn 20 minutter og fjern den deretter.        
 2.  
 3.             2      Lag ditt eget kaldpress. I stedet for å lage en kul pakke, kan du også lage din egen kaldkompress ved å fylle en resealable frysepose med isbiter, helle kaldt vann i en vannflaske, slikke en vaskeklut i kaldt vann, eller ta en pose med frosne grønnsaker og pakke den i et håndkle , Alle disse tingene kan legges på huden din i stedet for en varmepute. 
    
  • Samme tidsbegrensning gjelder også for disse metodene. Hvis huden din blir utsatt for kalde temperaturer for lenge, kan det oppstå frostskader.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Prøv utkjølings- og varmebehandlinger alternativt. Alternativ bruk av oppvarmings- og kjølebehandlinger kan bidra til å redusere muskel- og ryggsmerter raskere. I tillegg kan dette forhindre at huden blir overopphetet. 
    
  • For å avkjøle huden og musklene før du bruker en varmepute, kan det føles varmere på et lavere nivå.
  •  
         
 6.  
             

Tips .

                Les mer... (5)      
Index populær:
Hva skal jeg snakke om med en venn.

Gå til sengs under graviditet.

Forstå misplacement av morkaken.

Bestem mellom aksjer og aksjefond.

Babymassasje.

Glem hemmelighet.

Lag origami papir klør.

Lag en lommebok ut av farget isolasjonstape.

Ta med to småbarn i seng.

Har langvarig leppestift.

Beregn eggløsning.

Les et ultralydbilde.

Brett et ark papir i tredjedeler.

Tørk pølse.

Hundetrening.

Ta ut ditt eget hus.

Publiser en bok.

Ta tak i en lat tenåring.

Fullfør en W 4 formular.

Slett dokumenter i Word.

Vær en god svigermor.