Home \ index
 

Unngå en plutselig barnedød.

 

Å se en ny baby sover er et flott syn for unge foreldre. Imidlertid er spedbarn og små barn i fare for å sove mens de sover, noe som kan føre til plutselig barnedødssyndrom. Så hvordan kan du beskytte dette lille mennesket, selv om du trenger din hvile? Følg de enkle retningslinjene nedenfor for å redusere risikoen for plutselig barnedødssyndrom og leve uten det.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Pass på at barneseng eller barneseng er i samsvar med gjeldende lov om forbrukerbeskyttelse.  
    
  • Hver barneseng med tregitter skal ha barer som ikke er bredere enn 6 cm. Det betyr at du ikke bør kunne sette en 2L plastflaske gjennom stolpene.
  •  
  • Pass på at madrassen er stram og det er ingen mellomrom mellom madrassen og barnesenget som barnet kan falle inn i.
  •  
  • Ikke velg en barneseng med utskjæringer i hodegjerde eller fotbrett. Barnets hode kan glide gjennom disse åpningene og sitte fast i mellom, forårsaker skade eller død.
  •  
  • Kjøp en barneseng med faste sider og ikke med avtagbare sider. Mange barnedød har oppstått fordi et barn har blitt fanget mellom madrassen og en flyttbar side. Hvis du allerede har kjøpt en barneseng med avtagbare sider, kontakt produsenten og be om hjelp med de nødvendige delene, slik at sidene kan installeres permanent.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Hold krybbeen tom og ren.  
    
  • Bruk bare et montert ark. Pass på at arket er stramt på madrassen og at det ikke har noen defekter eller elastiske bånd. Et sprukket eller overstretched elastisk band kan føre til at arket glir av madrassen og vikle rundt barnets hode, og dermed forårsake kvelning.
  •  
  • Ikke la overflødige tepper og utstoppede dyr gå i barneseng. Bruk pyjamas for å holde babyen varm, pakk et barneteppe rundt babyen og ta den under babyen, eller sett på en baby soveske. Selv om det er morsomt å sette disse søte utstoppede dyrene og et flott heklet teppe i barneseng for smykker, bør du fjerne disse tingene når babyen sover. Etter hvert som babyen din blir eldre, kan du legge et lite utstoppet leketøy i sengen for å leke med, men nå er sikkerhet viktigere.
  •  
  • Glem sengen grensen. Hvis du føler behov for å bruke en sengs surround, sørg for at den er godt tett og fjern den fra sengen når babyen begynner å rulle og bevege seg rundt. Når en baby begynner å rulle, kan det ende opp med ansiktet mot siden av sengen og kanten av sengen, som blokkerer munnen og nesen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Legg babyen på ryggen for å sove.  
    
  • Selv om det er viktig at alle barn har tid til å spille på magen for å styrke armer og nakke muskler, er det også viktig for babyer å sove på ryggen. Spedbarnene kan ikke vende seg og få det vanskelig å slå hodene frem og tilbake, slik at de sover på ryggen bidrar til å holde ansiktene vekk fra madrassen og sengetøy som kan kvele dem. Husk uttrykket "sover på ryggen, spiller på magen din."
  •  
  • Hvis du føler at du trenger å sette babyen på den ene siden fordi den ikke kan puste godt, kan det være lurt å diskutere det med legen din eller barnelege.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gi din baby en pacifier, spesielt om natten. Ifølge American Academy of Pediatrics har nyere studier vist at bruk av pacifiers, spesielt under den lengste søvnperioden om natten, er forbundet med en reduksjon av tilfeller av plutselig barnedødssyndrom. De eksakte årsakene til dette er fortsatt undersøkt, men det kan ikke skade for å gi babyen en pacifier hvis den bare kan lagre et enkelt liv.        
 8.  
 9.             5      Overvei sikker søvnteknikk for å dele sengen med babyen din.  
    Selv om det er et veldig kontroversielt tema for foreldrene å dele sengen med barna, blir mange respekterte barneleger, som dr. Sears, deling sengen for barn som ammes. Noen nyere studier viser en sammenheng mellom å dele sengen, forbedre babyens pust og mødre, som er mer oppmerksomme på deres barns tilstand. Hvis du velger å dele en seng, bruk en stor seng, helst en dobbeltseng, og sørg for at du fjerner unødvendige laken og puter fra sengen. Også, vurder å legge sengen på siden av mor og baby mot veggen, eller bruk en nett sengeskinne for å sikre at babyen ikke kan rulle ut av sengen.  
  • Det er ansett sikrere av American Academy of Pediatrics å få barnet ved å sove i samme rom i nærheten, enten i barneseng, bassin eller en annen barneseng ved siden av foreldrenes seng. Noen studier viser også lavere risiko for plutselig barnedødssyndrom og andre store fordeler med å sove i samme rom uten risiko.  
  •  
         
 10.  
 11.             6      Unngå å røyke i ditt hjem og i babyens miljø.  
    
  • Brukt røyk er en tung byrde for babyer på grunn av deres underutviklede lunger og kan gjøre det vanskelig å puste. Enda verre enn passiv røyking er opphopning av røykpartikler på vegger, møbler, sengetøy, klær og hår. Hvis du trenger å røyke, eller noen i familien din, må du opprette et røykeområde utenfor.
  •  
  • Hvis du planlegger å besøke en venn eller et familiemedlem og vet at du røyker der, ring videre. Spør om det er mulig å røyke ute eller i et rom som er langt fra barnet ditt under besøket. Hvis du ikke er klar til å gi innrømmelser til babyen, be dem om å komme hjem til deg i stedet. Husk at det ikke er et tap hvis de ikke kommer; Barnets sikkerhet og helse er viktigere.
  •  
                   
 12.  
            

Advarsler .

      

            Les mer... (1)      
Index populær:
Lag en kinesisk glidende knute.

Selg søtsaker på skolen.

Forstå gutter i ungdomsårene.

Tine frossen brystmelk.

Installere et toalettsete.

Få barnet ditt til å bruke barnevogn.

Lag eukalyptusolje.

Gjør Glitter Sko.

Behandle din mor på bursdagen hennes.

På PS4 øker nedlastingshastigheten.

Kjøp en privat øy.

Utforsk nivåene av hans sinn.

Hold et barn ansvarlig for forsømmelser.

Kjøp essensiell olje.

False Nikes gjenkjenner.

Hvordan spare ekstra når du bestiller online.

Nvlddmkm skjermdriveren slutter å svare og er gjenopprettet Faste feil .

Få en pjokk til å ha på seg vintertøy.

Hold foreldrene dine fra å argumentere.

Lag wasabi.

Guide en hund til en tur.