Home \ index
 

Mariner en kalkun i saltlake.

 

Har du noen gang bestilt kalkunsteg i en veldig god restaurant? I så fall har du sikkert lurt på hvordan de får kjøttet så ømt og saftig. Er det en hemmelig ingrediens, eller kanskje et utrolig dyrt, profesjonelt kjøkkeninstrument? Faktisk er det heller ikke. Dette oppnås med en veldig enkel og rimelig metode, hvor fuglen sitter i en saltlake med urter, krydder, frukt og grønnsaker. Saltlake penetreres veldig dypt inn i kalkun, noe som gjør det mindre tørking i ovnen og forblir pent saftig. Denne artikkelen viser hvordan man kan marinere en kalkun i saltlake.

                 

Ingredienser .

                  

Fremgangsmåte .

    
   
 1.                    1      Forbered saltlake to dager før steking. Oppløs saltet og brunt sukker i 475 ml kokende vann. La væsken avkjøles og sett den i kjøleskapet over natten.       
 2.  
 3.                  2      Legg krydder og urter. Bland saltlake, kaldt vann og andre ingredienser du vil bruke i en stor beholder. Du kan legge til urter og krydder til din smak. Du kan også erstatte kaldt vann med te, frukt og grønnsaksjuice, buljong, cider, øl eller vin. Å eksperimentere med saltvannets væske er en del av det morsomme!        
 4.  
 5.                  3      Fjern ledninger eller emballasje. Vingene og bena bør ikke berøre kroppen, men bør være fri til å suge godt i saltlake.        
 6.  
 7.                  4      Vask fuglen inne og ute under kaldt vann. Vask grundig.        
 8.  
 9.                  5      Dyp kalkunen. Dyp fuglen i væsken, tilsett mer vann om nødvendig slik at den er helt nedsenket. Hvis kalkunen flyter tilbake til overflaten, for eksempel, klage med en skuff eller annen tung gjenstand.        
 10.  
 11.                  6      Prøv dette som et alternativ. Ta to rene, friske stekeposer eller søppelsekker av rullen:  
    
  • Sett den ene i den andre for å lage en dobbel pose.
  •  
  • Sett kalkunen (uten avl) i dobbeltpose og hell i saltlake.
  •  
  • Trykk posen sammen slik at det ikke er noen luft igjen i den.
  •  
  • Bind posen opp slik at den ikke lekker.
  •  
  • Kalkun er nå alltid helt dekket med saltlake. Du kan lagre det enkelt og ikke bekymre deg for å måtte slå den over midt på natten. Vær forsiktig når du løfter den.
  •  
         
 12.  
 13.                  7      Oppbevares på et kjølig sted. Plasser fuglen i saltlake i kjøleskapet eller på et annet kjølig sted (ikke over 4,4 ° C) og la det marinere i minst ti timer.  
    
  • Kalkunen bør best marinere i kjøleskapet. Hvis dette ikke er mulig, plasser beholderen på et kjølig sted, for eksempel i kjelleren.
  •  
  • Du kan bruke ispakker eller gjenbrukbare gelpakker for å holde temperaturen kult, men legg aldri is direkte til saltlake, som fortynner løsningen. Kalkun og saltlake må ligge under 4 ° C.
  •  
         
 14.  
 15.                  8      Slå fuglen over. Vri fuglen omtrent halvveis gjennom marinesesongen slik at den marinerer jevnt.        
 16.  
 17.                  9      Ta kalkun ut av saltlake. Vask innvendig og utvendig med kaldt vann og tørk grundig med kjøkkenrull. La det varme opp ved romtemperatur i en time før du legger den i ovnen for steking. Dette sikrer en sikker varmeinntrenging.        
 18.  
 19.                  10      Ferdig.                  
 20.  
             

Tips .

                    

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Index populær:
Behandle fristelser.

Blir USAs president.

Toup håret ditt.

Bryt betong.

Berolig et sint eller sint barn.

Berør brystmelk for hånd.

Lag et hekle mønster.

Komme sammen med en deprimert foreldre.

Laktasjon.

Smeltet aluminium.

Gå ut av kofferten på en bil.

Utdann barn uten vold.

Opprette et nybakt hus.

Feire et bryllupsdagen.

Gjenkjenne en svulst i bukhulen.

Bevar tre.

Beregn sprangår.

Spør en jente for en dato.

Slik vasker du barnas klær riktig.

Bli en mannlig stripper.

Unnskyld for en stor feil med moren din.