Home \ index
 

Forbedre hudtonen din.

 

Hver dag vil mange mennesker forbedre huden. Noen ganger må de se en spesialist for det, noen ganger er det mulig å finne selv over-the-counter midler. Uansett hvordan du vil gjøre det, forteller jeg deg hvordan du kan forbedre hudtonen din innen tretti dager.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Velg hudtype. Har du fet hud? Er hun rød? Er hun tørr? Alle disse tingene er veldig viktige fordi ikke alle har samme hudtype og kan hjelpe bestemte produkter for bestemte ting.       
 2.  
 3.             2      Ta en titt på alternativene dine. Det handler ikke egentlig om prisen, det handler om ingrediensene og hva som passer best for deg.        
 4.  
 5.             3      Uansett hvilken hudtype du er, prøv å bruke en fuktighetskrem som er laget for din hudtype. Det er en myte at moisturizers kan tette porene dine! Hvis du har fet hud, kan fuktighetsgivende føre til at huden din produserer mindre fett, og dermed reduserer problemet. Jeg vil også anbefale et produkt med naturlige ingredienser.        
 6.  
 7.             4      Du kan bekjempe rødhet med masker. Det er mange masker som kan redusere rødhet og det er enda sminke som kan! Det er noe veldig naturlig sminke som er billig og fungerer veldig bra. De er enkle å søke og fungere fantastisk! Noen ganger eksisterer de selv i søte, små sett.        
 8.  
 9.             5      Pass på at du renser ansiktet to ganger om dagen! En gang om morgenen og en gang om kvelden. Dette fungerer best for de fleste, fordi det fjerner døde dander og overflødig fett og etterlater huden din glødende. Du bør imidlertid ikke vaske ansiktet ditt for ofte, da det kan føre til at huden din produserer for mye fett, og du kan enkelt få kviser.        
 10.  
 11.   6      Drikk 8 glass vann om dagen. Dette vasker bort urenheter og gir huden en sunn glød. Hvis du vil se bra ut, må du takle det fra innsiden ut.        
 12.  
 13.   7      Du bør få 8 timers søvn, det er ikke forgjeves skjønnhetssøvn. Du trenger lydsøvn. Dessuten hviler du og hviler neste morgen.        
 14.  
 15.   8      Kjør sport. Bli medlem av et treningssenter, gå eller selv om du er en sjenert person, kan du også få en dansekunst hjemme - det er morsomt, det fortsetter å utvikle seg og du kan gjøre det hver dag Arbeid / skole for å øke energien og sunn utstråling. Gjør sport i minst 30 minutter hver dag. Det er også godt å gjøre ting som push ups, abdominal crunching, sit-ups, løfte vekter, og så videre.        
 16.  
 17.             9      Ikke stress deg for mye. Stress forårsaker at hormonene blir vanvittige og ditt ansikt lider. Prøv å redusere stress så mye som mulig.        
 18.  
 19.             10      Bruk slammasker! Mud masker er bra, men kan være litt dyrt. Du trenger ikke å gå til et spa for å gjøre det, du kan kjøpe det i butikken og bruke det selv. Disse masker kan virkelig gi huden din med mineraler og næringsstoffer det trenger! Hvis du gjør det for ofte, kan det skade huden, men en gang i uka kan du gjøre underverk!                  
 20.  
            

Tips .

      

            

Advarsler .

             
Index populær:
Overleve et økonomisk sammenbrudd.

Guide en hund til en tur.

Unngå hemorroider under graviditeten.

Forbered deg på vulkanutbrudd.

Bruk fenegreekfrø for å øke melkproduksjonen.

Fjern flytende latex.

Gjør kjøttboller selv.

Kom over kjærligheten til din beste venn.

Velg et mellomnavn.

Lead rapbattle med vennene sine.

Overvinne frykten for ekteskap.

Overlev virkningen av en superkomet på jorden.

Last ned YouTube spillelister i MP3.

Lag en Harlem shake video.

Åpne en Bostitch stiftemaskin.

Lag en deodorantpinne.

Unngå graviditetsdiabetes under graviditet.

Bruk toalettet som står oppe.

Lick din egen albue.

Ta tak i bestemorens død.

Knut a Palstek.