Home \ index
 

Sørg for et godt familieliv.

 

Uavhengig av de lykkelige familiefotoene vi ser overalt i reklame, på billboards eller i blanke blader, er familielivet mye mer komplekst og flerskiktet. Hver familie er annerledes og har sine egne utfordringer. Men med en god dose arbeid og besluttsomhet, kan familien din nå sitt fulle potensiale. Deretter bygger du dype relasjoner med hverandre og lærer deg selv og de andre bedre. Ingen familie er perfekt, men du kan ha et godt familieliv. Hvorfor skal du gi opp det?

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Prøv å forstå familien din. Hvis du ikke prøver dette, vil det være misforståelser og tvister. Tilbring så mye tid med henne som mulig og bli kjent med familien din. Mange familier blir ikke kjent med hverandre i disse dager, fordi hvert familiemedlem er for opptatt med seg selv. Lag familie tid sammen, se en film sammen, spill et spill, eller bare sitte og spis sammen ved bordet.        
 2.  
 3.             2      Respekter familien din. Dine barn og ektefelle er dine, men de er ikke dine. Hvert familiemedlem er en selvstendig personlighet med sine egne synspunkter og forslag. Noen ganger har de gode ideer eller meninger, og noen ganger gjør de det ikke. Ikke bli sint bare fordi familiemedlemmer uttrykker en mening du er uenig i. Ingen er perfekt.       
 4.  
 5.             3      Tilbring tid med hvert familiemedlem. Ingen ønsker å bli ignorert eller føler at noe møte eller arbeid er viktigere enn deg. Tilbring tid med hvert familiemedlem, slik at du kan bli bedre kjent med og forstå hverandre. Dette vil unngå misforståelser i fremtiden.       
 6.  
 7.             4      Behandle alle familiemedlemmer likt. Det spiller ingen rolle om det er et stammebarn, en husarbeider eller din ektefelle eller biologiske barn. Behandle hvert familiemedlem med respekt og hengivenhet, slik du vil bli behandlet. På den måten må du komme godt sammen med alle i familien din.       
 8.  
 9.             5      Skrik aldri og ikke rop på noen. Dette vil tillate deg å så hate i hjertene til dine familiemedlemmer. I stedet, prøv å få dem til å forstå hvordan du føler. Hvorfor vil du sløse din makt med skrik, hvis du kan forklare det rolig. 
    
  • Prøv å ikke argumentere med søskenene dine. Strid kan ødelegge forholdet til dem, og når du blir eldre eller eldre, vil du angre på det. Setter pris på tiden med søskenene dine som noe verdifulle og husk, du vil aldri få den tiden igjen.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Ikke diskriminer noen.        
 12.  
 13.             7      Lær å kompromittere. Noen ganger vil enkelte familiemedlemmer generelt ha motstridende meninger / synspunkter / ønsker. Lær å kompromittere og finne den beste løsningen for alle, i stedet for å insistere på å håndheve din vilje.       
 14.  
 15.             8      Vær nyttig. Hvis du ser et annet familiemedlem trenger hjelp, vær der. Det starter med små og enkle ting (som å lukke døren for noen eller hjelpe med lekser).       
 16.  
 17.             9      Organiser overraskelsesfester for bursdagen din eller feire selv små suksesser av familien din.       
 18.  
 19.             10      Bruk et rent språk og unngå å overtale familiemedlemmer eller bruk dårlige navn.        
 20.  
 21.             11      Noen ganger tenåringer føler seg triste og ensomme. Spør dem først hvis de vil snakke med deg om det. Det er greit hvis de sier nei. Mesteparten av tiden er det bare hormoner. Men hvis du føler at faren truer, spør snakke venner og prøv å hjelpe dem.       
 22.  
 23.             12      Bryt aldri et løfte. Det gjør vondt til andre og gir inntrykk av at du er upålitelig eller en løgner.       
 24.  
 25.             13      Lær å tilgi.        
 26.  
 27.             14      Ikke rant for mye. Noen ganger er det nødvendig å rant, men overdriv det ikke.       
 28.  
 29.             15      Enkelt å hjelpe familien din å forstå om de gjorde noe galt. Folk gjør feil, det skjer i de beste familiene. Hvis noen i familien gjorde noe galt eller du føler deg villet, gjør dem oppmerksom på feilen deres på en enkel måte.                 
 30.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Index populær:
Respektfull handel med en familie.

Å være en god mann.

Velg et kallenavn.

Vær en god husholderske.

Å se i mørket.

Forstå massasjeoljer.

Vær en god husholderske.

Forstå voldelig oppførsel hos barn.

Gjort i Helium Backup via Google Disk Så du lagrer dataene.

Bruke talltastaturet.

Bare bake Schwarzwaldkake.

Gå stille.

Del et stort rom.

Spør foreldrene om penger.

Forbered deg på fasting.

Velg og kjøp et våpen.

Slå ut en pustetester (USA).

Bekjempe bål.

Unngå vold i hjemmet.

Velg bryllupsmusikk.

Forbered pølser i bakverk.