Home \ index
 

Vedta en alderspensjon.

 

I motsetning til populær tro kan man adoptere en voksen av sin alder. I mange land kan man adoptere en voksen person for å opprette et lovlig foreldre-barn forhold. Voksen adopsjon kan innebære arve rettigheter eller juridiske forpliktelser, tjene til å formalisere foreldre hos foreldre, og manifestere en permanent symbolsk forbindelse med personen.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Vedtakskrav er  ,

    
   
 1.            1      Bygg et forhold til den voksne personen. Godkjennelse for denne typen adopsjon vil bli gitt tidligere hvis forholdet mellom de to personene har eksistert i flere år. En over 10 års mentor / protege-forhold har en reell sjanse til å bli godkjent under visse forhold.       
 2.  
 3.             2      Pass på at adoptivpersonen er eldre enn personen du vil adoptere. Siden adopsjonen etablerer et foreldre-barn forhold, bør aldersforskjellen være hensiktsmessig.        
 4.  
 5.             3      Ikke søk adopsjon hvis de to partiene hadde eller fortsatt har et seksuelt forhold. Selv om voksen adopsjon er en måte å sikre arven på, kan den ikke føres av et romantisk forhold.        
 6.  
 7.             4      Bevis for at voksen er fysisk eller psykisk nedsatt. I noen amerikanske stater er dette den eneste lovlige måten å vokse adopsjon på. I dette tilfellet kan adopsjonen føre til omsorg for den berørte personen.        
 8.  
 9.             5      Vis bevis for at begge parter har sin offisielle bosted i samme tilstand. I noen tilfeller må du vise at du bor i samme tilstand i USA for å søke om voksen adopsjon.                  
 10.  
             

  Del 2      Start med formaliteter ved vedtak  ,

    
   
 1.             1      Finn en advokat hvis du ikke stoler på deg selv å fylle ut registreringene for adopsjonsprosessen selv. Dette trinnet er ikke nødvendig eller obligatorisk, i motsetning til barns adopsjon, da begge parter har rett til å garantere og signere for seg selv.        
 2.  
 3.             2      Ring til distriktsretten. Forespør om dokumentasjonen du må sende inn for å adoptere en voksen.  
    
  • Det kan være skjemaer på domstolens nettside som du kan tilpasse og fylle ut.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Søk om vedtak. Dette fylles ut av personen som ønsker å adoptere. Lei en notar som sertifiserer papirene dine.        
 6.  
 7.             4      Få samtykke fra ektefellen. Det er ofte nødvendig å søke juridisk samtykke fra din livspartner til å adoptere et barn eller en voksen. Du må også vedlegge en sertifisert kopi av ekteskapsattestet ditt.        
 8.  
 9.             5      Få skriftlig samtykke fra personen som skal vedtas og legg ved det opprinnelige fødselsattestet. Har dette dokumentet sertifisert av notarius publicus.        
 10.  
 11.             6      Skriv en mening om voksenannonsen. Skriv et formelt brev som beskriver årsakene til at du ønsker å adoptere voksen.        
 12.  
             

  Del 3      Fullfør prosessen  ,

    
   
 1.             1      Skriv ut alle dokumenter og få dem sertifisert av notarius publicus.        
 2.  
 3.             2      Gå til distriktsretten din. Betal avgiftene for malingsjobben.        
 4.  
 5.             3      Venter på svar fra retten. Det kan ta flere måneder for deg å motta tilbakemelding angående høringsdatoen for innkallingsanmodningen din.        
 6.  
 7.             4      Gå til din høreavtale. Vis med alle parter, det betyr at med partneren din og den voksne som skal adopteres. Du vil møte dommeren for å fastslå lovligheten i vedtaket.  
    
  • De juridiske foreldrene til personen som skal vedtas, kan informeres og delta i møtet. Som regel har de imidlertid ikke rett til innvendinger som den personen som skal vedtas, er av lovlig alder.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Hør dommerens dom. Søknader om voksen adopsjon avvises noen ganger hvis partene ikke kan demonstrere troverdig at de er egnede kandidater for foreldre og barn forhold. Du har mulighet til å klage hvis forespørselen din nektes.        
 10.  
 11.             6      Sørg for at en ny kopi av den vedtatte persons fødselsattest er utstedt og vedtaket er lovlig. Den adopterte personen har rett til å endre etternavnet sitt for å matche den juridiske foreldre.        
 12.  
            

Hva du trenger .

                Les mer... (1)      
Index populær:
Bytt fra morsmelk til kumelk.

Forhindre innbrudd.

Slå av barnesikring.

Behandle bleieutslett.

Immigrate permanent til USA.

Organiser dine personlige dokumenter.

Kontakt Amazon.

Bygg en sandkasse.

Unngå barna misvisende.

Ta førerkortet i USA.

Bake kattkake.

Peisbelysning gjort enkelt.

Pakke et maleri for transport.

Få morgen etter pille.

Steriliser flasker.

Med hodetelefoner på broderi, blir ikke kablene slått sammen.

Lei et lykkelig og fredelig liv.

Lag babyservietter.

Gjenkjenne graviditet i uregelmessig periode.

Lag Halloween dekorasjon.

Witchhouse laget av kjeks.