Home \ index
 

Kjøp en graviditetstest.

 

En mulig graviditet kan forårsake nervøsitet og spenning. Å gjøre en graviditetstest hjemme kan hjelpe deg med å finne ut om du forventer en baby. Den nye teknologien lar deg oppdage en graviditet før du savner menstruasjonen. Graviditetstest måler hvorvidt human choriongonadotropin (hCG), et hormon som produseres etter et befruktet egg er implantert i livmorveggen, er tilstede i kroppen. Hvor mange graviditetstester du bør kjøpe, avhenger av tidspunktet for menstruasjonssyklusen og ditt personlige budsjett.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Velg riktig graviditetstest  ,

    
   
 1.            1      Telle hvor mange dager skal gå til din forventede menstruasjon. Bestem på hvilket tidspunkt i din nåværende menstruasjonssyklus du er og hvor sensitiv testen må være. Har din periode allerede gått glipp eller venter du fortsatt på dagen da den skal begynne? Noen tester indikerer at de anerkjenner graviditet fra fem dager før forventet menstruasjon; Studier viser imidlertid at svært få tester på en pålitelig måte kan oppdage graviditet før dagen for forventede menstruasjoner. I en test før dagen for forventet menstruasjon, er det mulig å foreta en falsk-negativ bestemmelse når som helst. Hvis en test utføres minst en uke etter den første dagen av forventet menstruasjon, har den en nøyaktighet på 99 prosent.        
 2.  
 3.             2      Forstå hvordan testen bestemmer graviditet. Produsenter henviser til graviditetstest om hvor nøyaktig de måler tilstedeværelsen av hCG-hormonet. Hvis du gjør en tidlig test, bør du lete etter en test som kan oppdage hCG i lavt antall milli-internasjonale enheter per milliliter urin. Denne målefølelsen av følsomhet er gitt i ml / ml. For eksempel er en test som oppdager 20 mIU / ml mer følsom enn en test som oppdager 50 mIU / ml. Derfor bør du se etter en test med en ganske lav MII / ml indikasjon hvis du vil gjøre en tidlig test.        
 4.  
 5.             3      Tenk på å kjøpe en digital eller tradisjonell test. Digitale tester er enklere å lese fordi de viser resultatet med ordene "gravid" eller "ikke gravid". Noen digitale tester gir også et anslag på hvor mange uker du er gravid. Disse testene er dyrere enn tradisjonelle tester. Tradisjonelle tester har en teststrimmel som viser en eller to fargebaserte linjer. Vanligvis betyr en linje at du ikke er gravid; to striper indikerer graviditet.  
    
  • Vurder å kjøpe en digital test som sikring hvis du ikke kan få den tradisjonelle testen.
  •  
                   
 6.  
             

  Del 2      Kjøp en graviditetstest  ,

    
   
 1.             1      Finn en butikk som selger svangerskapstester. Nå som du vet hvilken test du skal kjøpe, kan du finne ut hvor du skal kjøpe eller få en test. I Tyskland og Østerrike er graviditetstester tilgjengelige i apotek og apotek. Hvis du ikke føler deg ubehagelig med en test, kan du kjøpe en i nabolaget ditt. Ellers kan du vurdere å kjøpe testen i en butikk i et annet nabolag. Alternativt kan du kjøpe en test fra en nettbutikk som diskret leverer den til ditt hjem. Legen din kan også gi deg en test. Hvis du ikke har råd til en test eller er ubehagelig å kjøpe en, kan du spørre om et graviditetsrådgivningssenter; I mange tilfeller tilbyr disse gratis graviditetstester.        
 2.  
 3.             2      Sammenlign prisene. Hvis kostnaden er en relevant faktor for deg, kan du sammenligne priser på nærliggende butikker eller online. Prisene på ulike graviditetstester kan variere betydelig. Så sjekk hvor mye de hver koster når du har tiden. Spesielt hvis du planlegger å kjøpe flere tester, er det fornuftig å sjekke prisforskjellene. I tillegg er mange generiske merkevaretester laget av de samme produsentene som merkevareproduktene; kvaliteten skal være den samme.        
 4.  
 5.             3      Bestem hvor mange tester du vil kjøpe. Avhengig av dine behov og budsjett, bør du vurdere å kjøpe minst to tester om gangen. Selv om den første testen din skal vise riktig resultat, har tester noen ganger mangler. Ofte kvinner som vil gjøre en tidlig test, kjøper flere tester slik at de kan bekrefte utfallet når dagen for deres forventede menes kommer. I tillegg, hvis du blir gravid og vil teste daglig eller ukentlig, kan du kjøpe multipakker til en billigere pris.       
 6.  
 7.             4      Sjekk utløpsdatoen på pakken før du kjøper testen. Kontroller at utløpsdatoen for testen ikke er utløpt. Hvis testen er utløpt, bør du kjøpe en annen. Det er viktig at testen ikke er utløpt. Hvis du kjøper en test og ikke bruker den før utløpsdatoen, bør du avhende den.        
 8.  
 9.             5      Kjøp testen. Gå til kassen så snart du er klar til å betale ham. En selvbetalt fond er et annet godt alternativ, men så langt tilgjengelig i bare noen få store apotek. Produktene selv blir trukket over en skanner og betalt ved kassen. På denne måten vil ingen vite hva du kjøper. Ikke desto mindre, husk at å kjøpe en graviditetstest er ingen grunn til å skamme seg - uansett alder eller forholdsstatus. 
    
  • Hvis du er ubehagelig eller bekymret for at noen kan se deg mens du tar testen, kan du spørre en venn om å kjøpe den for deg. Gi personen all nødvendig informasjon for å kjøpe den rette hvis du ikke er til stede. Du kan også gjøre en avtale med legen din og ha en test utført der.
  •  
         
 10.  
             

Tips .

                Les mer... (7)      
Index populær:
Øk fruktbarheten naturlig.

Nano Aquarium oppsett.

Testing av asbest.

Samle postkort.

Sov trygt i en seng med babyen din.

Fjern tomatsaus fra stoff.

Berolig et autistisk barn.

Harvest black walnuts.

Ringe til Mexico.

Stek kastanjer.

Sikkerhetsanvisninger for bruk av badstue.

Overlever strømbrudd.

Opplær et barn ikke voldsomt.

Tinker lys boks.

Lag et psi hjul.

Bytte klær til en urolig baby.

Hjelpe barnet ditt å få tak i narkotikauttaket.

For å utvide livmorhalsen.

Emotionelt forberede seg på graviditet.

Vær en god husholderske.

Lag møblerolsk fra olivenolje.